Ben birim, eşim güvenlik görevlisi (polis,asker vs.) mesleğine hakaret olmasın diye yazmıyorum..habire tayin görmesinden, bir arada olamamaktan, çocuğumu tek başıma büyütmekten, "aldığı paranın pul karısının dul" olmasından, baştan böyle olacağını bilmiyormuydun diyenlere "hayır bilmiyordum, Allahın günü yeni yasa çıkarıp dahada mağdur oluyoruz diyememekten" dolayı nefret ediyorum keşke istifa edebilsede bir arada olabileceğimiz bir işi olsa kurtulsak
benim eşimde satış müdürü şehir dışında 5 gün gelmiyo bundan nefret ediyorum akşamları eve gelmesini, istiyorum çok özlüyorum:gitme:
eşim kuruyemişçi.. ve hergün dükkanına envaye tür kadın geliyor ve kızlar çok kıskanıyorum haksızmıyım sizcelmaz: ayrca bide ayakta duruyor akşama kadar kolları bacakları kaskatı oluyor akşama kadar akşam eve gelince bir sohbet bile edemeden uykuya dalıyor klava: yani yeter artık hem ona hem bana yazık. bide dükkanda tv si aşağıda oraya bakmaktan gözleri ağırıyor.. oruçunu bi pide bi demlik çayla açıyor eve gelemiyor bile yani nedir benim bu kaderim yaa :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?