- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
Okumak yerine evlenirsen boyle olur. Koca kaciyor muydu! Sizin gibi bayanlara cok kiziyorum.
Eşin de daha ergen. Ailesinden izin alarak yasiyor. Sana sabret diyor. Tabi demesi kolay.
Evin tek oglu. Sen saniyor musun bir gun ayrilacaksiniz. Tabi ki hayir. Evin tek oglu. Anasini babasini birakipta bir yere gitmeyecek esin.
Ve evli kaldigin surece maalesef bu omrunun sonuna kadar devam edecek.
Tabi resti cekmezsen. Ya ayriliriz ya da bosaniriz demen gerekli.
Ama sen bunu yapamazsin. Hamileyim diyip susup oturacaksin.
Aynisini ablam yasadi. Hem cocugu vardi hem hamileydi. Resti cekti. Bakti ki ablam baba evinden donmuyor benim anaci eniste evi ayirdi.
Biz de ablama dedik birlik gitme diye. Zamaninda dinlemedi. 2 senede psikolojisi yerle bir oldu.
Seninde ömrün curuyecek boyle. Acı ama gercek.
Eşin de daha ergen. Ailesinden izin alarak yasiyor. Sana sabret diyor. Tabi demesi kolay.
Evin tek oglu. Sen saniyor musun bir gun ayrilacaksiniz. Tabi ki hayir. Evin tek oglu. Anasini babasini birakipta bir yere gitmeyecek esin.
Ve evli kaldigin surece maalesef bu omrunun sonuna kadar devam edecek.
Tabi resti cekmezsen. Ya ayriliriz ya da bosaniriz demen gerekli.
Ama sen bunu yapamazsin. Hamileyim diyip susup oturacaksin.
Aynisini ablam yasadi. Hem cocugu vardi hem hamileydi. Resti cekti. Bakti ki ablam baba evinden donmuyor benim anaci eniste evi ayirdi.
Biz de ablama dedik birlik gitme diye. Zamaninda dinlemedi. 2 senede psikolojisi yerle bir oldu.
Seninde ömrün curuyecek boyle. Acı ama gercek.