• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinin ailesiyle yasamak(yasamayin) tecrubeyle sabit

Merverd

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
2.056
1.599
133
28
Ne kadar sizi kizlari gibi gorduklerini soyleseler de konu kendi cocuklarina gelince dis kapinin dis mandalisinizdir. Kocanizla cilveleseceginiz tek ortam dort duvar odasi(varsa!) yatak odanizdir. Butun yatak iliskileriniz sessiz sinemadan ibarettir. uzanip beraber sarilip bi tv bile izleyemezsiniz. Gecelik sabahliklarinizla salina salina evin icin de gezemezsiniz (ki cok severim) dusa gireceginiz saatleri siz ayarlayamazsiniz ev ahalisinin banyo keyfine baglidir. Esinizle basbasa oturup yemek yiyemezsiniz illa o sofraya on kisi birden oturulacak.! (Varsa!) Arkadaslarinizi eve cagiramazsiniz. cunku etrafta bi suru insan vardir rahat edemez oturup bi kahve bile icemezsiniz. esinizle disari bile rahat rahat cikamazsiniz. Cunku vidividi edip sizi kapida bekleyen soru yagmuruna tutan bir adet kv vardir. Evde ki otoriteri kendi eline alan herkes uzerine hakimiyeti kuran esinize hala cocukmus gibi davranan giyiminizden tutun saciniza basiniza kadar karisan o olmadan hic biyere gidemeyeceginiz bi adet kayinvalide!!!:bicak:
Esinizin izin gununde kv nin butun sulalesinin evde toplanmasi uyku saatlerinize bile karisilmasi da cabasi. Neyse bu kadarla sinirli degil aklima geldikce yazcam. :cry:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim tam olarak böyle değildi.
Bayramda seyranda ve arada işleri oldukça gelip kalırlardı. Geldiklerinde kayınvalidem yüklü bir market alışverişi yapmış olurdu. İşten geldiğimde hep evi temizliyor ve yemekleri yapılmış bulurdum. Akbilimi doldurur, gelirken mutlaka hediye getirir ve geldiğinde de gezerken asla para harcatmazdı. Eşimle aramda oturmaz, olur da ayrı oturuyorsak sarılın, el ele tutuşun aranız mı kötü vs derdi. Arkadaşlarım gelecek olsa kesin pasta, börek yapmış veya almış olurdu.
Bu iyi yönlerine rağmen biz aynı evde yapamadıysak bence kimse yapamaz.

Bayramda seyranda ve arada işleri oldukça gelip kalırlardı. Geldiklerinde kayınvalidem yüklü bir market alışverişi yapmış olurdu. İşten geldiğimde hep evi temizliyor ve yemekleri yapılmış bulurdum. Akbilimi doldurur, gelirken mutlaka hediye getirir ve geldiğinde de gezerken asla para harcatmazdı. Eşimle aramda oturmaz, olur da ayrı oturuyorsak sarılın, el ele tutuşun aranız mı kötü vs derdi. Arkadaşlarım gelecek olsa kesin pasta, börek yapmış veya almış olurdu.
uzak olan her zaman tatli olur dedikleri bu olsa gerek :)) masallah allah bozmasin. darisi tez zamanda bana

Sizin son durum ne. ? Kalıyor musunuz birlikte hal Kv gille

Zamanında neden kabul ettiniz peki ?
ailevi sorunlarda dolayi. babamla olan sıkıntılarm. yanlis anlasilmasin keyfi bi sebepten degil nisanliydm evlenmemiz icin para biriktirmemiz gerekti bi kac yil surecekti bu kacarak evlendim. uvey annem vardi tam bi seytan babami doldurup ustume saliyodu. en son babam evden kovdu. daha neler neler mecbur gelip oturmak zorunda kaldim yoksa babam nisanlimla da ayiracakti gelmeseydim. kactigim icin hic pisman degiljm. buna sukur.

neden kendi ailenle yaşamayı bıraktın da ...

el ,ailesinde yaşamaya başladın ...

böyle evlilik mi olur

evlilik bu mu
Ailem bana destek cikmadi hicbi sekilde. olayli bi sekilde geldim zaten birine on yargi yaparken iki kez dusunulmeli. uvey annemle yasiyodum. o da dunyayi bana dar etti

Allah sabir versin canim. Biz ayni sehirdeyiz ben esim sehir disindayken yuzlerini gormuyorum (ki onlarin da cok gormek istedikleri soylenemez) kafam rahat. Bir de ayni evde yasadigimi dusunemiyorum :silah:

neden kendi ailenle yaşamayı bıraktın da ...

el ,ailesinde yaşamaya başladın ...

böyle evlilik mi olur

evlilik bu mu

Ailem bana destek cikmadi hicbi sekilde. olayli bi sekilde geldim zaten birine on yargi yaparken iki kez dusunulmeli. uvey annemle yasiyodum. o da dunyayi bana dar etti

Böyle evlilik olmaz ki zaten .
Evlilik iki kişinin yeni bir hayata atılması demek . Aileyle yaşanacaksa hala onlara bağımlı olunacaksa hiç evlenilmesin daha iyi .

Back