- 5 Mart 2019
- 91
- 81
- 3
- 41
- Konu Sahibi MucizelereInaniyorum
Ben öncelikle size hikayemi anlatmak istiyorum her türlü eleştiriye de açığım . Fakat anlattıklarım dan sonra objektif olan kişilerin eleştirilecek çok da bir şeyim olmadığını anlayacağını düşünüyorum . Bende ki etkiye tepkiydi aslında . Benim eşimle 6 yıllık herkesin parmak ile gösterdiği gıpta ettiği bir ilişkimiz vardı . Herşey istemeye gelmeleri ile başladı . Ailesi uzakta yaşıyordu . Önceden tanışmıştım ve telefonda da konuşuyorduk . Herşey gayet normaldi . İstemeye geldikleri anda kıskançlık krizleri başladı . Kız kardeşi benden 8 yaş küçük ismimle hitap etmeler emir kipiyle konuşmalar saygısızlıklar başladı . Bende sakin ve zor sinirlenen bir insanım . Yaşına verdim zamanla düzelir bu kıskançlık dedim . Nişanım için kendi kuaförümü ayarladım . Dükkana girdikleri andan itibaren burası nasıl rezil bir yer diye olay çıkartmışlar 6 yıldır birlikteyiz ayağımızı dolaştırdılar bu ne acele evlencez diye tutturdular diye beni ve ailemi rezil etmişler . Çok sonradan haberim oldu . Zaten uzun süredir çıkıyoruz ne kadar daha beklememiz gerekiyordu . Nişan sonrası ne aradılar ne sordular ne de teşekkür ettiler . Eşimin hatrına sustum . Sonra düzeldiler . Ya da ben öyle oldu zannettim . O kadar ailem hastalandı etti ne aradılar ne sordular . İnsanlıkları sıfırdı . 7 kat el bir şeye ihtiyacınız var mı diye insanlık yaparken bunlar da tık yok . İyice dolmaya başladım . Ailemi hiçe saymaya başladılar . Şöyle diyim bayanlar bürokrat bir aileye sahibim . Kimseyle alay etmek bana düşmez Allah korkum var ama seviye olarak maddi manevi bize göre çok farklıydılar diyim siz anlayın . Ben seviyorum diye ailem saygı duyup böyle bir aileye verdiler beni . Ama gören biz vasıfsız bir aileyiz onlar oxford mezunu profesör zanneder o aileyi . Tavırları bir görseniz . Biz mütevazi anlayışlı oldukça tepemize çıkan bir aile . Düğün günü geldi çattı . Ben uzaklardan gelip tanımadığım yerde kuaför bulmuşum tutturdular bizde oraya gelicez diye kıskançlıkları tavan . Çocuk gibi davranmaya devam ettiler . Kuaför de saçları yetişmedi diye nişanda yaptıkları gibi çingeneler gibi kavga olay çıkarıp akrabalarımla gelinliğimle beni bırakıp gittiler . Huy olmuş bunlarda edepsizlik . Düğün iptal oluyordu eşim geldi ailemi ikna etti ve düğün oldu . Bu kadın ve kızı sürekli fesatlık peşindeydi . Ben gidip 6 ay onlarda kalıp onlara bakacakmışım her gün arayacakmışım . İstekleri bitmiyordu . Düzgün insan gibi söylense kendilerini sevdirseler zaten arar sorarsın . Aramadığım gün oğlunu arar şikayet eder . Eşimle kavga etmemizi sağlar . Eşimi ararlar para isterler . Benim haberim olmadan her ay 1.500 tl para göndermiş eşim nişandan bu yana 2 yıldır 2.el araba parası ediyor . Haneme giren paraya göz dilerler . 1 yıl oldu yapmadıklarını bırakmadılar ailemle bana . Biz şuanda eşimle boşanma noktasına geldik . Avukat a verdim . Nedeni de eşimin de ailesinin herşeyine hak vermesi o 6 yıllık insan gitti ailesine aşık bir eş çıktı . Ben dayanamadım yeter artık dedim diye 1 yılda ilk kez hakkımı aradım diye yapmayın karışmayın kuyumu kazmayın para istemeyin evliliğimiz bitiyor dedim diye ben suçlu oldum . Ailemi kendileri çok şahaneymiş gibi komplekse girip hiçe saydılar evliliğimi mahvettiler eşimi doldurdular benden şuanda ayaklarına gidip özür dilememi bekliyorlarmış . Ne kadar komik değil mi ? Psikiyatri alanında konuşma yetkim olsa şu hallerine bir yorum yapardım . Ben artık kendimi ezdirmicem . Artık yeter . Ne zorum vardı bunları yaşadım . Aileme ve bana bunları yaşattılar . Büyük olarak onların özür dilemesi ve birleştirici olmaları gerekiyordu . Burdan erkek annelerine seslenmek istiyorum . Bizimde bir ailemiz var bizi büyüten eden emek harcayan . Oğlunuz var diye onun hayatına müdahale edemezsiniz . Lütfen oğullarınıza bu kadar aşık olmayın insanların ahını günahını almayın . Siz olsanız düğününüzü mahveden eşinizden para alan buna karşı çıktığınızda sizden ruh hastası gibi özür bekleyen aileyi ne yapardınız ?