Eşine nasıl söyledin?

Limonnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
213
121
103
Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman eşinize nasıl söylediniz, tepkisi ne oldu?

Testi küçük bi hediye kutusuna koyup verdim hem aceleme hem acemliğime denk geldi
Çok şaşırdı bu test senin mi şaka yapma ciddi misin senin mi gerçekten diyip duygulanmıştık

O ikinci çizginin çıkmasını merakla bekliyorsun, gerçi hemen çıkıyor
Aynen sabah erkenden yapmistik ve hemen cikmisti ama emin olamadim acaba test mi bozuk falan diye düsündük sonra esim dayanamadi bi test daha aldi onda hemen cikmadi biraz üzüldük negatif sandik sonra bi baktim hafif hafif ikinci cizgi belirmeye basladi havalara ucmustuk .. suan 4. ayligiz Elhamdülillah

InşAllah bir an once saglikla alirsin kucagina ❣

İlk hamileliğim düşük olmuştu,ikincisinide bekliyoduk. Ama bi yandanda olmaz falan diyoduk ikinci çizgiyi görünce çok duygulandık yani çok güzel anılar aslında ama işte

Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman eşinize nasıl söylediniz, tepkisi ne oldu?
Benim kronik mide sorunum vardı eşim sürekli Dr arayisindaydi. Akşam geldi artık Dr aramamiza gerek kalmadı dedim .neden diye sordu hastalıktan değilmiş benim durumum dedim. Neden olmuş peki dedi, içim de kıpır kıpır bişey varmış dedim kafası iyice karıştı

Merhaba kızlar ben de tam 06.03.2019 tarihinde eşime kan sonucumu aldıktan sonra telefonda söylemiştim eşim zaten kan vermeye gittiğimi biliyordu o an bır soka girdi tepkisiz kaldı eve gelınce de canım baba oluyorsun neden tepkisizsin dediğimde doğmadan sevinmem cocugu göreyim o zaman doya doya sevinirim dedı ve 06.04.2019 tarihinde ben bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum yani eşimin dediği gibi bebeği görmeden sevinmemek lazımmış bundan sonra tekrardan hamıle kalırsam zaten asla sevınmıycem dogurana kadar

İlk ve tüp bebekti 15 hazıran 2010 eşimin doğum gününde pozitif sonucu alıp dayanamadan telde söylemiştim:)

Miden simdi nasil peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…