Eşine nasıl söyledin?

Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman eşinize nasıl söylediniz, tepkisi ne oldu?
Biz bekliyorduk zaten ama tabi garantisi yoktu eşimin de tam doğum gününe denk geldi benim test yapmam o işteydi doğum günün kutlu olsun diye testin fotografını atmıştım çok da büyük bi şey yapmadım beklediğimiz için şuan 13 haftalığız şükür

Allah swt yardımcın olsun canım benim..

Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman eşinize nasıl söylediniz, tepkisi ne oldu?
2 sene çocuğumuz olmadı bizim..
Bi gün adetim geçti..
Eşim fark etti bunu :)
Dedim bugün olmam gerek en geç gece olurum dedim..
Neyse gece de adetim gelmemiş..
Ben de zaten hastaneye gidiyordum fizik tedavi için.. Eşim sabah işe giderken bıraktı beni hastaneye :)
Sonra habire arıyo, hasta oldun mu filan diye
Yok diyorum :))
Hazır hastanedesin test yapsana filan dedi, zaten bende yapmak istiyordum ama umut sıfır bende :)

Sonra işte acilde kan verdim
İki saat sonra çıkıcak sonuçlar,, bende anneme gittim o ara..
Anneme de vitamin seviyesine bakılıcak o yüzden kan verdim gidip sonucu alıcam dedim (o kadar ümitsizim ki, negatif çıkıcak nasılsa, boşuna ümitlenmesinler diye gebelik testi demedim)

Sonra sonuçlar çıkmıştır diye eşim hadi git hastaneye filan diye arıyo beni ısrar ediyor
Ben de kızdım hatta, değilim hamile falan niye bu kadar heyecanlanıyosun diye.
Senin adetin hiç gecikmez ki dedi

İşte gittim kan sonucunu bi aldım 1022,82 çıkmış sonuç
Basımdan aşağı soğuk sular döküldü resmen, şok oldum
Hemen doktora gösterdim sonucu hamilesiniz dedi

Nasıl hastanenin bahçesine attım kendimi bilmiyorum.. Hüngür hüngür ağlamaya başladım.. Hemen aradım eşimi..
Tabi ağlıyorum ya, ne oldu Seda neyin var niye ağlıyorsun filan.. Korkmuş :)
Ağlaya ağlaya hamileyiiiiim dedim
Hadi laan dedi
Valla billaaaa,, hamileyiiiiim dedim hıçkırıyorum artık ağlamaktan

Alllaaaahhh Babaaa oluyoruuummm
Diye bağırdı..
Çok güzeldi ya

Okurken çok sevindim çok da duygulandım.
Allah sizle bağışlasın yavrunuzu.

Bizimde 3 sene olmamisti

Sen nasıl öğrendin
Bende 3 yillik evliyim bebegimiz olmuyordu e haliyle uzuluyorduk, gitmedigimiz doktor kalmadi, en son bi doktor dedi ki senin hamile kalman imkansiz, hemen tedaviye baslamazsan ileriki zamanlarda tedavi cevap vermeyebilir dedi hemde sadece iltihap yuzunden. Daha sonra is yeri doktoruna gosterdigimde ultrasonu bana rahmimin dogustan ters oldugunu ve birkacta dogru pozisyon soyledi, birkac ay denedik, bi ay adetim gecikti esim de umitlenmesin diye adet oldugumu soyledim, test alicam ama korkuyorum cunku daha once 4 defa aldim eve geldim hastalandim. Iki gun daha bekledim ultra erken kalem test aldim, iliskiden 5 gun sonra bile saptayabiliyormus gebeligi. Eve geldim test yapicam ama korkuyorum negatif cikarsa diye, damlattim teste uzerimi degistirmek icin kalktim ayaga, damlatir damlatmaz cift cizgi cikti ama nasil agliyorum bagira bagira belki 1 saat agladim, gece vardiyasina gidicektim o aksam, hemen esimin yanina gittim testi verdim eline bastan anlamadi ne bu dedi bi daha bakti aaa hamile mi dedi kafa salladim ama nasil agliyoruz ikimizde videoya falan almistim o tepkisini, dis veya bos gebelik ihtimaline karsi inanmadi bastan kanda baktirdim 1234 cikti hcg, hala inanmiyo ultrasonda duyana kadar da inanmadi

Iyi denk gelmis dogumgunu yaa

Ay çok Güzel valla ne büyük mutluluk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…