- 5 Temmuz 2019
- 213
- 121
- 103
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman eşinize nasıl söylediniz, tepkisi ne oldu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz testi beraber yapmistik yani bekliyorduk hamileligi o yüzden öyle sürpriz yapamadim malesef ama o beraber bekleyiste cok güzeldiHamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman eşinize nasıl söylediniz, tepkisi ne oldu?![]()
![]()
O ikinci çizginin çıkmasını merakla bekliyorsun, gerçi hemen çıkıyorBiz testi beraber yapmistik yani bekliyorduk hamileligi o yüzden öyle sürpriz yapamadim malesef ama o beraber bekleyiste cok güzeldi![]()
![]()
![]()
Aynen sabah erkenden yapmistik ve hemen cikmisti ama emin olamadim acaba test mi bozuk falan diye düsündük sonra esim dayanamadi bi test daha aldi onda hemen cikmadi biraz üzüldük negatif sandik sonra bi baktim hafif hafif ikinci cizgi belirmeye basladi havalara ucmustuk .. suan 4. ayligiz ElhamdülillahO ikinci çizginin çıkmasını merakla bekliyorsun, gerçi hemen çıkıyor![]()
Tabi o arada salya sümük aglama falanTesti küçük bi hediye kutusuna koyup verdim hem aceleme hem acemliğime denk geldi
Çok şaşırdı bu test senin mi şaka yapma ciddi misin senin mi gerçekten diyip duygulanmıştık![]()
InşAllah bir an once saglikla alirsin kucagina ❣Aynen sabah erkenden yapmistik ve hemen cikmisti ama emin olamadim acaba test mi bozuk falan diye düsündük sonra esim dayanamadi bi test daha aldi onda hemen cikmadi biraz üzüldük negatif sandik sonra bi baktim hafif hafif ikinci cizgi belirmeye basladi havalara ucmustuk .. suan 4. ayligiz Elhamdülillah![]()
InsAllah.. Sende saglikla kucagina alirsin InsAllah BebisiniInşAllah bir an once saglikla alirsin kucagina ❣
InşAllahInsAllah.. Sende saglikla kucagina alirsin InsAllah Bebisini![]()
Evet erkekmis .. senin bebisin belli miInşAllahcinsiyeti belli mi minigin
![]()
Benimde erkekEvet erkekmis .. senin bebisin belli mi![]()
Allah herkese tattirsin inşAllahİlk hamileliğim düşük olmuştu,ikincisinide bekliyoduk. Ama bi yandanda olmaz falan diyoduk ikinci çizgiyi görünce çok duygulandık yani çok güzel anılar aslında ama işte![]()
Kismetse Ayaz koyucaz, siz esinle dusundunuz muMasallah Isim düsündünüz mü peki![]()
Hmm cok güzelmis adiyla yasasin InsAllah.. Bizde InsAllah Yigit Egemen koyucazKismetse Ayaz koyucaz, siz esinle dusundunuz mu![]()
Benim kronik mide sorunum vardı eşim sürekli Dr arayisindaydi. Akşam geldi artık Dr aramamiza gerek kalmadı dedim .neden diye sordu hastalıktan değilmiş benim durumum dedim. Neden olmuş peki dedi, içim de kıpır kıpır bişey varmış dedim kafası iyice karıştıHamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman eşinize nasıl söylediniz, tepkisi ne oldu?![]()
![]()
Miden simdi nasil pekiBenim kronik mide sorunum vardı eşim sürekli Dr arayisindaydi. Akşam geldi artık Dr aramamiza gerek kalmadı dedim .neden diye sordu hastalıktan değilmiş benim durumum dedim. Neden olmuş peki dedi, içim de kıpır kıpır bişey varmış dedim kafası iyice karıştı![]()