Eşinden İLGİ Görmek İçin Hasta Numarası Yapanınız Var MI???

M

marsel

Ziyaretçi
bir tv programında dinlemiştim....kadınların özellikle eşleri ilgisiz olanların ,istedikleri ilgiyi bir şekilde sağlamak için hasta numarası yaptığı ,küçük bir başağrısını dahi abartıp yattığını söylüyordu...

sizinde eşlerinize karşı böyle küçük oyunlarınız var mıdır???

Ben tam tersi gruba giriyorum..
Zaten canımın kıymetini bilmeyen biriyimdir..
Hastaysam bile belli etmem..
Ama keşke yapabilsem de nazlansamm..
Bence naz yapmak, oram ağrıyo, buram sızlıyo demek en iyisi...kaydirigubbakcemile3

Fazla nazi sevmem.
Hele hele böylesini hic sevmem.
Ilgisini baska seylerle cekmeye calisirim, kendimi acindirarak degil.

Aslında ilgi görmek için yapmam ben bunu..
Genel olarak zaten karakterim nazlı,nane molladır..hihoyyyt
Hem üşürüm,hemen bacağım kırılır ya da çıkar,o yüzden çok dikkatli ve yavaş yürürüm..
Azıcık yorulsam dinlenmem gerek..
Bekarken de aynen böyleydim.. Koceme özel bir durum yani..:eek:

ters takla bilem atıyorum ben karşısında ama...
ııh...olmiaaaa...

valla bende aynı delikız....hadi doktora diyecek diye biyerim ağrısa falan hiiiç sesimi çıkarmam...

çoook dürüstüz canııım...:kahve:

Artı kronik migrenim vardır..
Ne zaman tutacağı belli olmaz..
Bugünlerde kaşıntı hastalığım da var..
Vallahi ilgi görmek için yapmıyorum.. Resmen ağlıyorum acısından..senağlama
Ölmüşüm be..:nazar:

ben ne kadar naz yaparsam yapayım..umursamaz bizimki..laelaelaelaelae
işte bu ara az sinir olduysam ona;kasıklarım ağrıyor benim..kendimi iyi hissetmiyorum..lekelenme oldu gibi şeylerle kandırıkçılık yapıyorum..:CüvCüv:
çocuğum doğduktan sonra büyük bir özür borçluyum ona ama müslümanın malı ortak ne yapalımhihoyyyt-tatlicadiarzu-

valla ben istesemde yapamam, çünkü hemen hastaneye götürmeye kalkıyor en ufak bişiyde...sevmem doktora gitmeyi...o yüzden hastayım demem...bir de bazen hastayım deyince "kendine bakmıyorsun, dikkat etmiyorsun" diyor...ne gerek var şimdi laf işitmeye:))))))))))))))))))))))))))

yok hiç yapmam çünkü öyle yada böyle beni ilgiye boğuan bir kocam var
bazen boğuluyorum ilgisinden hele şimdi yaz günleri hiç çekilmiyor
zaten azcik hasta olsam kafayi yiyor gece uyuyamiyor başımı beklemekten o yüzden bide yalancan hasta numarası yapıp ne eşimi ne kendimi yipratamam

valla naz yapmamam gerek yok cunku zaten genelıklle hep hastayım bu durum hoşuma gıtmıyor ama cok hassas bunyem var sanırım hem cok üşürüm hemde devamlı mide problemım var

tövbeliyim :roflol:
bi defa yaptım herif beni acile götürmeye kalktıı
o gün bu gündür naz yapmıyorum

nazdan diil gercekten hastayım nedense hep bitaraflarım arır aksine eşim hasta olmaz bi türlü anlamadım hangimizde anormallık:uhm: ilgiside cok tur eşimin ama yinede hep hasta yım vawv:bbo:

sadece adet olduğum dönemlerde çok agrım sancım oluyor yatak döşek yatıyorum,böyle günlerde hiç bişi yapamıyorum yapmaya çalışsam da eşim asla müsade etmiyor hfta sonuna denk geliyorsa hele benim adam bütün evi çekip çeviriyor çamaşır bulaşık yemek ütü aklınıza ne gelirse...ben daha az diliyim tabii''canım ya bir de şu .. vs yapıver'' diyorum hiç hayır demiyor sağolsun..öyle ki wc ye giderken bile bana kucagıma alayım mı diye sorar bazen sağolsun:)

buna annemin meşhur bi sözüyle cvp veriyim''kocam beni sağ sever,komşum beni tok sever'' yani türkçe meali:1closedeyes: ister numara ister gerçek erkekler haste kadını görünce yüzü değişiyo Çok üzgünüm çoookyeni evlilik hariç tabişakkıdı:nazar:

Son düzenleme:

Numara yapmama hiç gerek yok çünkü iki güne bir hastaneye taşıyolar beni:lepi:
Bünyem cok zayıf:mymeka:KK43:Gecen denize gittim denize girmedim ayaklarımı soktum sabahına acile zor gittim:smiley-cool:)

Zaten oda şey diyor.Evlenmeden önce bir hastaneden oda kiralarız dio:1closedeyes:
(olan amede olcek:icecream:)
Bende tam üstüne bastın kaldur ayagunu didimkaydirigubbakcemile

İlgi görmek için hastalığı hiç bahane etmedim ben.
Eğer beni ilgi konusunda biraz boşladıysa hemen yanına giderim :çok üzgünüm:böyle masum ve üzgün bir suratla "sen artık beni sevmiyorsun anladım ben" derim başka odaya geçerim.:icecream: Bu onu harekete geçirir hemen. :asigim:

X