Eşinden İLGİ Görmek İçin Hasta Numarası Yapanınız Var MI???

yüzümü azcık burşamış yada benden ağrı- sızı kelimesi duyan kocamın direkt ilk ve tek tepkisi
hastaneye gidelimmi - hadi hastaneye gidelim olur

höf ağız tadıylan bi nazlanmaya da izin yok be yaw!!!

biri sana mı seslendi...anam çirkin betişin kocişi sen misin yoksa???şakkıdı

Değilim ama ben ona yine de sevgi ve şefkat gösterebilirim. sengözlerimebaksanab
Taklaları da beraber atarız havada, çift parende atmayı da öğretirim ona...hoş o da işe yaramıyo ama kaydirigubbakcemile3

İlgi çekmek için özellikle bir şey yapmam...
Canım nazlanmak isterse gider direk sırnaşırım...
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evliliğimin ilk yıllarında yapıyordum :nazar:
ama şimdi canım nazlanmak istiyorsa -tatlicadiarzu-
gidip söylüyorum benim canım nazlanmak istiyor
beni bebeğin gibi sevsene diye

ne nazlanması gerçekten hasta olduğumda bile sus sesini çıkartmadan yat der Çok üzgünüm çoooksu falan isteyip te beni ikide bir kaldırma der gerçekten hasta olduğumda bile sinir olur zaten
ne zaman seni seviyorum dediğini bile hatırlamıyorum uzun zaman oldu :kızgın:

ben yeni evliyim ilgide sorun yok ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemem

valla bende canının kıymetini bilmeyenlerin sınıfına giriyorum.....hastada olsam dolanırım,yatamam....yani naz maz yok hak getire........

bende kavgalı olduğumuz zamanlar düşünmüyo diğilim:jeyyar:
bi hasta numarası yapsamda köpek gibi pişman olup yalvarsa :nazar:

Babaannem babamın ılgısını cekmek ıcın yapardı .. hey gidi günler hey.. :)

hasta numarasi yapmama gerek yok benim esim zaten bana bakar hasta olayim olmayayim o ayri konu gozu gibi bakar sagolsun eeh bende cok nazliyimdir ufacik birseyde cingiyi koparim huyumuda bilir o yuzden bana iyi bakarki hasta olunca cekilmiyorum diye allah herkese iyi kocalar nasip etsin valla kedi gibi 4 ayak uzerine dustum kocadan yana allah bozmasin:)

naz yapmayı bırak zaten kırk yılın başı bi hasta olsam ,KÖTÜLERE BİŞEY OLMAZ,der.7 ay önce delirten bi sinizüt ağrısı çekerken de aynı şeyi söyledi.ben de o acıyla,İNŞAALLAH SEN DE OLURSUN ,dedim.adam şimdi sinüzit.bazen tuttumu gözünü bile açamıyo

Benim esimde bana ve ogluma ilgisini,alakasini,sevgisini gösteren bir insandir.Hic böyle numara yapmama gerek yok.

[/COLOR]
naz yapmayı bırak zaten kırk yılın başı bi hasta olsam ,KÖTÜLERE BİŞEY OLMAZ,der.7 ay önce delirten bi sinizüt ağrısı çekerken de aynı şeyi söyledi.ben de o acıyla,İNŞAALLAH SEN DE OLURSUN ,dedim.adam şimdi sinüzit.bazen tuttumu gözünü bile açamıyo
al benden de o gaddar bunların topunu...................:mymeka:

hasta oldugum zaman üzerime daha cok düser gercektende ama bu durumu kullanmam,
kullanan kisilerde ilerde anlayacakki bi gün yeter beeee bakmiyorum sana diyecek oda insan:)))

naz illa hastalik degilki:) ben esimin gözlerinden anlarim ilgi istedigi zaman oda anliyor genelde.

bazen düsünüyorumda anne olmak insani nekadar cok degisdiriyormus bir olgunluk geldi bana, hayata farkli bi yerden bakmaya basladim.......

e koca ılgıszse bu yapılabılır tabı ılgısını cekmek ıcın.

o da bır taktık sonucta, işe yarıyorsa yapılabılır.

Yapmam yani numara yapmam cünkü zaten hep hastayimda üzerinize afiyet:nazar:

Ya belim agrir ya basim ya omuzlarim tutulmus yine yani hergün biryerlerim agriyor malesef.... ama gel gelelim benim adam hicte amaninda karicim gel otur söyle böyle hicccc yani nazlansam bile neye yarar:1closedeyes:mirmirmirmir

Ama eltimin yaptigi cok farkli birsey nazlanma degilde hemen aglama krizlerine girer kocasina istedigi seyi yaptirmak icin hemen aglar sizlar hemde öyle böyle degil sesle hickira hickira bir keresinde benimlede bir sorunu vardi yine aglamaya basladi, bana bak yavrum bana sökmez dedim, anlarsiniz ya:jeyyar:

bende hayatta numara yapamam o konuda zaten hastalaninca yatmam bile.gercekten hasta olunca bile pek ilgilenmez bide numara yapip iyice canimmi sikilsin

hasta oldugum zaman üzerime daha cok düser gercektende ama bu durumu kullanmam,
kullanan kisilerde ilerde anlayacakki bi gün yeter beeee bakmiyorum sana diyecek oda insan:)))

naz illa hastalik degilki:) ben esimin gözlerinden anlarim ilgi istedigi zaman oda anliyor genelde.

bazen düsünüyorumda anne olmak insani nekadar cok degisdiriyormus bir olgunluk geldi bana, hayata farkli bi yerden bakmaya basladim.......

bisey sorabilirmiyim
avatarindaki bebek sallaniyomu bana mi oyle geliyo

zaten bakıyor bide üstüne çok nazlıyım dün midem ağrıyor dedim gece gece beni hastaneye götürüyordu..odun ya azcuk sevse şöle hemen geçverirdi anlamaz işte anlamaz-tatlicadiarzu-

X