S
seyma.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seyma.
Ailenin yanına gidebileceksen hiç düşünme. Ayrıca niye gizlice iş aramalıyım diyorsun? O birşey yaparken senden izin alıyor mu da sen ondan izin alcaksın? Yok bağırıyormuş yok bilmemne. Çocuk musun sen karşındaki adamın bağırmasından korkuyorsun. Bu zamana kadar iş bulup çalışmadığın ve bu adama iki çocuk doğurduğun hata. Ama hala sinip bu duruma devam ederek hatalarına hata eklemiş olursun. Allah sana sağlık vermiş akıl vermiş bunları kullanıp kullanmamak sana kalmış. Mutsuzsan temizlikçilik yaparsın ama o adamı çekmezsin. Eğer bu adımları atacak cesareti bulamazsan da şikayet edip durma kendine sor ben niye kendimi böyle ezdiriyorum enayi miyim diye.Hayatta bir kural var arkadaşım kendini ezdirirsen ezerler.Bu kadar basit. Bir noktayı aştığı anda senin çekip gidebileceğini düşünmeyen erkek her şeyi yapar bu sonuca o kadar şaşırma.
çok çok haklısın canım düzelecek diye beklemek hataydı bende şimdi dank etti[ne erken dimi] cesaretim var ama ailemi de bunaltmasından korkuyorum dedim ya belalı bir tip.am a artık çok ciddiyim böyle gitmiyor ben artık tahammül sınırımı aştım başımın çaresine bakıcam. zaten ondan hiç korkmuyorum hatta nefret ediyorum korkmadığımı gördükçe deliriyor ben sadece allahtan korkarım senden değil dedim kaç kere çok kızdı .ayrıca çocuklarıylada hiç ilgili değil büyük kızım da neredeyse nefret ediyor anlattım onada bırakıcam diye hiç birşey demedi ama o da hayatımızdan memnun değil hepimizin psikolojisini bozdu allah hakkımızda hayırlısını versin.