Gebeliğe Hazırlık Eşinde Sperm sorunu olanlar ? Birlikte takip edelim tecrubelerimizi paylaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bağımsız laboratuvarlar ve tüp bebek merkezler de yapıyor.
yada büyük bi hastaneden ürolojiden randevu alın.
3-5 gün cinsel perhiz gerekiyor bu arada.
1 ay kısa bir süre ama geçmişte bilinen yasanan bi sağlık sorunu yoksa.

Bir sıkıntı varsa erkenden tedavisine bakalım istiyoruz. Beklemenin manası yok. Ben de hormonlarıma falan baktıracağım. Canınız icin çok teşekkür ederim.

Prowomen kullanan arkadaşlar ilk günlerde baş dönmesi yaşadınız mı?

Kızlar anlayan varsa sonuçları değerlendirebilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_20210305_190004.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 172
merhabala kızlar bizde aynı sıkıntıdan dolayı eşim proxeed kullanıyor 2 aydır fakat kür konusunda araştırdığım kadarıyla hormonlarda sıkıntı varsa daha da kötüye sebep olabiliyormuş. Mesela keçiboynuzu fshı daha da yükseltiyormuş. Ben de keçiboynuzu kürünü yapmak istedim fakat hormon testi sonucuna göre fsh yüksek çıkınca kullandırmadım eşime daha da yükseltebiliyormuş diye.

Merhaba ben bşy anlamadım anlayanınız var mı kötümü?

Eklentiler

• 7F8658C8-F548-4248-B255-5B7FE8DE41A0.jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 182
Canım eşim e vitamininde henüz 1. Şişe de solgar kullanıyor , keçiboynuzu kürünü 3 ay yaptım ben eşime ve ilk halini bilmiyoruz ama sperm testi yaptığımızda keçi boynuzu kürü bitmişti ve eşimin ileri hızı yüzde 47 çıkmış ben kesinlikle keçiboynuzu kürüne bağlıyorum bu sonucu.
Çok geçmiş olsun, yumurtana iyi bak canım arı sütü propolis bal polen karışım , hergün avakado , L arginine ve Coq10 olan içinde bir multivitamin ben proxeed plus woman kullanıyorum bunları bi kullan bakalım.
o ay iyi beslen beyaz undan şekerden uzak dur et ve sebze ağırlıklı beslen bir deneyin bakalım.

Keçiboynuzu kürü, pekmezi mi oluyor?
Keçiboynuzu kürü, pekmezi mi oluyor?

Canım keçi boynuzu kürü bizim sayımızı fırlattı ama tabi fsh sorunu varmıydı bilmiyorum. Değerleri nasıldı eşinin ?
Yanlış anlamadıysam inanılmaz derece de yüksek değerler daha önce böyle sonuç görmemiştim ne yiyip içiyorsunuz bacım

evet canım bencede keçiboynuzu kesinlikle hızı arttırıryor

Fshı yüksek çıktı tahmin ettiğim gibi hormon sıkıntısı olduğu için kullanmadım ben. Siz de olumlu etkisinin olması hormon değerlerinin normal olması demekki. Yani araştırdığım da hep bu şekilde yazıyordu hormon sıkıntılıysa keçiboynuzu ters etki yapabiliyor diye.

Evet canım , hormon testi yapmamıştık henüz 1 ay sonra yapacağız hayırlısı olsun bakalım sen kendin için bir şey kullanıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…