Gebeliğe Hazırlık Eşinde Sperm sorunu olanlar ? Birlikte takip edelim tecrubelerimizi paylaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım, aynen 15bin bugün sordum

İyi günler arkadaşlar eşimin test sonucunu yorumlarsanız çok sevinirim bu şekilde normal gebelik olurmu

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-01-14-59-40-772_com.whatsapp.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 326
  • Screenshot_2022-04-01-14-59-38-301_com.whatsapp.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 255
  • Screenshot_2022-04-01-14-59-34-550_com.whatsapp.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 280
İyi günler arkadaşlar eşimin test sonucunu yorumlarsanız çok sevinirim bu şekilde normal gebelik olurmu
Merhaba 2 ay olacak ama doktor ile görüştünğz mü bu test sonucu için, eşimde test verdi cumartesi sonuç bekliyoruz, beni de bilgilendirirseniz sevinirim

Morfoloji çok düşük değil 4 olması gerekiyor eşimin 2 den 4 e çıktı doğal takviye ile ileri hızlı hareketlilikte 7 den 36 ya çıktı

Merhaba kolay gelsin nasılsın bu kadar detaylı verdiğin bilgiler için öncelikle teşekkür ederim yazdığın hemen hemen her şeyi aldım. Morfoloji 1 bizimde sperm DNA testi yapmamızı önerir misin yoksa bu takviyeler ile takibe devam mı edelim?

Bu testi devlet hastanesi yapıyor mu acaba

İleri hareketli sperm 29 çıktı eşimde toplam hareketlilik 35 ,sınırın bir tık altı ikisi de . Neler önerirsiniz bende de . Zaten bende sıkıntı vardı birde bu çıktı

Meraba kızlar
Benim de eşimde ileri hızlı 26,yerinde hareketlilik 10
Toplam 84 mln
Sizce düzelir mi varikosel yok
3 aydlr deniyoruz
Şimdilik doktor a,e vitamini,kan artıcı verdi

Evet evet çok duydum, doktor size doğal gebelikle ilgili ne dedi? İnşalllah tez zamanda gebelik olur
Doktor ameliyattan sonra 4-5 ay içinde olumlu sonuc alırsınız dedi ama tabi bilemiyoruz 3. Ay gel test ver dedi esim 18 kasımda gidicek doktora ben bekleyemedim tabi hemen jeli aldım denedim dün ve bugun yumurtlama günlerimdi değerlendirdik inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik elde ederim çünkü 2 yıldır evliyiz hiç korunmadım ve hiç gebelik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…