- 7 Ekim 2020
- 112
- 59
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cobancokerten e vitamini, impyrl takviye ama zaman aliyor canim.ileri hareketlilik ve morfoloji icin ilac var mi bildiginiz?
Merhaba, çoban çökerten kapsülü olarak hangisini aldınız acaba, internetten mi aldınız? Araştırdım çok seçenek göremedim merak ettimCobancokerten e vitamini, impyrl takviye ama zaman aliyor canim.
Merhaba, ben yurtdisindayim amazondan almistim cok fazla cesit var orada fakat cayi ni da demleyip verebilirsinoz saracoglu o sekilde de tavsiye ediyorMerhaba, çoban çökerten kapsülü olarak hangisini aldınız acaba, internetten mi aldınız? Araştırdım çok seçenek göremedim merak ettim
Çok teşekkürlerMerhaba, ben yurtdisindayim amazondan almistim cok fazla cesit var orada fakat cayi ni da demleyip verebilirsinoz saracoglu o sekilde de tavsiye ediyor
Canım merhaba bizde de ileri hız problemi var internette bu ilacı bulamadım görselini atman mümkün olabilir mi? Seni uğraştırıcam ama çok teşekkür ederim gercekten şimdidenBize ileri hızlı hareketlilik için zeitec diye takviye verdi doktor onu kullanıyor eşim. Ayrıca keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiyor her gün
Merhaba eşim korona geçirdikten sonra sperm değerleri düştü. 3ayda vücut yeniliyormuş ama biz yinede arı sütü bal polen propolis karışımlarını ve saf arı sütü kullandık. Kadın in faydası olduğu çok fazla duydum ama erkekte de faydalı mı? Yani sayıyı mı artırıyor harekete faydası oluyor mu bilginiz var mı? Doktorumuz Emodex verdi ama oda herkese iyi gelmiyor sanırımRamazan Bayramı sonrası 4 ay olacak. Değerlere o zaman bakılacak. Maxi go kullandık iki ay. İçeriği en iyi diyebileceğim vitamin bu.
Fsh yüksekliği yoksa keçiboynuzu kürü, Kaan Aydos un önerdiği ısırgan çayı, e vitamini zaten 200 ıu kullanacaksınız.
Bak polen arı sütü hem kadın hem erkek için doğal ve çok iyi. Karışım alıp 3 ay kullanabilirsiniz.
Tabii faydalı. Aslında polen arı sütü bile yetiyor. Bal polen karışımı ve ayrıca arı sütü kullanın. Vücut kendini toparladıkça değerler de düzelir.Merhaba eşim korona geçirdikten sonra sperm değerleri düştü. 3ayda vücut yeniliyormuş ama biz yinede arı sütü bal polen propolis karışımlarını ve saf arı sütü kullandık. Kadın in faydası olduğu çok fazla duydum ama erkekte de faydalı mı? Yani sayıyı mı artırıyor harekete faydası oluyor mu bilginiz var mı? Doktorumuz Emodex verdi ama oda herkese iyi gelmiyor sanırım
Çok teşekkür ederim 3 ay bitti 3 aydır bu arı ürünlerini kullanıyoruz brşde keçi boynuzu kürüne başladık inşallah faydası olmuşturTabii faydalı. Aslında polen arı sütü bile yetiyor. Bal polen karışımı ve ayrıca arı sütü kullanın. Vücut kendini toparladıkça değerler de düzelir.
sayı mlde 2 çıkmış toplamda 6 milyon sperm sayısı düşük.Eki Görüntüle 2927825 Sonuçlardan anlayan var mı acabab
Bitkisel öneriniz var mısayı mlde 2 çıkmış toplamda 6 milyon sperm sayısı düşük.
hız 23 çıkmış en az 32 olmalı düşük.
morfoloji 2 en az 4 olmalı o da düşük.
morfoloji hariç diğerler takviyeyle artar. morfoloji de artıyor ama daha çok zaman alır.
Çok teşekkür ederimsayı mlde 2 çıkmış toplamda 6 milyon sperm sayısı düşük.
hız 23 çıkmış en az 32 olmalı düşük.
morfoloji 2 en az 4 olmalı o da düşük.
morfoloji hariç diğerler takviyeyle artar. morfoloji de artıyor ama daha çok zaman alır.
hormonlara baktırmadan bitkisel şseyler kullanmayın. örneğin keçiboynuzu kürü fsh yükseliyor erkekte. o yüzden öncelikli olarak proxeed, promotil men , impryl tarzı takviyeler var ama mutlaka ürologtan fikir alın. varkosel olabilir.Bitkisel neler önerirsiniz
Dün ürolog varikosel olmadığını ve herşeyin hormonların yerinde olduğunu söyledi tüm testleri yapıldı bu sonuçlara çok şaşırdıkhormonlara baktırmadan bitkisel şseyler kullanmayın. örneğin keçiboynuzu kürü fsh yükseliyor erkekte. o yüzden öncelikli olarak proxeed, promotil men , impryl tarzı takviyeler var ama mutlaka ürologtan fikir alın. varkosel olabilir.