Düzenleme:
Allahima şükürler olsun , tup bebeğe baslamak icin geldik tekrar test verdik ve asagidaki yazdığım tedavilerin 2. Ayindaydik ve mucize oldu rabbim insallah dogal yoldanda mucizeme kavuşmamızi nasip eder..
Yeni değerlerimizi yaziyorum kizlar
Sayi: 136 milyon 'a
İleri hiz: yuzde 59'a
Morfoloji : yuzde 8 'e cikmis inanamiyorumm rabbime şükürler olsun..
Merhabaa herkese malum konumuz spermler...
Bir umutla her ay cift cizgi hayali kurarken yaşadığım hüsran ve her regl başlamasıyla, her ayın 5 günü çektiğim azap, kendime uyguladığım türlü türlü kürler takviyeler yaptırdığım hormon testleri, rahim filmi ve 8 ay sonunda esimi ikna etmeyle birlikte ( malesef kendisi doktorlar 1 yil diyor daha erken zamani var diyip gitmemisti)
Güc bela sperm testi yaptırdık.
Toplam sayı 34 milyon
hareketlilik yuzde 47
morfoloji yuzde 1 çıktı .
Inanin test sonucu cikinca üzülmedim hic rabbime şükürler olsun daha kotu sonuçlar olabilirdi.
8 aydır o hayal kirikligimin belkide sebebi morfolojiydi üstümden yuk kalktı en azindan ne olduğunu öğrendik..
Bu forumda morf 1 olup hamile kalan iletişimde oldugum kişiler var onlar hep umut oldu duydukça mutlu oluyorum.
Burada birlikte takip edelim inşallah hepimiz dogal yoldan mucizemize kavuşalım ve birbirimize belki umut oluruz. Tecrubelerinizi ilaclarinizi neler kullandıklarınızi paylaşmanızı rica ediyorum.
Esime uyguladıklarım;
(3 ay keci boynuzu kürü uygulamistim ondan önce sperm testi olmamıştı ama hareketliliğin yüksek olmasini bu kure bagliyorum)
1- proxeed plus kullanıyor gunde 2 şase
2- Her sabah yarim bardak nar suyu ve üzerine bir avuç yaban mersininin suyu, yarım havuc suyu ve icine 1 tatlı kaşığı propolis ari sutu polen ballı karışım
( havuc suyu sperme cok etkili fakat sigara kullananlara kesinlikle önerilmiyor sebebini nette arastirabilirsiniz oyuzden yarim havuc yapiyorum)
3- omega 3 ( mutlaka sabah kahvaltıdan sonra tok karnına olmalı)
4- E vitamini (200iu) ve C vitamini (1000mg)(2 gunde 1) ve çoban çökerten kapsülü (morfoloji icin)
5- Nohutun morfolojiye ve sayıya etkisinden dolayi esim çokta seviyor 2-3 gunde 1 humus tuketiyor
6- Bu ay ilk defa caksir suyuna da başladı
Haftada 1 sebze , haftada 1 balık yemeye özen gösteriyoruz fast foodtan olabildiğince uzak duruyoruz.
Olumsuz durumlar: Esim gunde 1 paket sigara içiyor ve antidepresan kullaniyor 3 yıldır küçük doz bu sebeple biliyorum ki bu tedavi belki yarı yarıya etki eder ama rabbim büyük biz elimizden geleni yapıyoruz takdirim Allahimdan.
Benim hikayem ve yaptıklarım bu sekilde siz de neler yapıyorsanız konusalim paylaşalım insallah..