• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm hareketsizliği olanlar keçi boynuzu kullanıp memnun olan hamile kalan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Black Light

özgürlük, ama herkes için
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
13.897
51.413
548
26
Hayırlı akşamlar.
Hanımlar eşimde ileri hız problemi var, hareketsizlik %99 yerinde hareket %1. Yani ileri hız sıfır oluyor 😏
Hacamat yaptırdık.
Sülük yaptık.
İncir kürü kullanıyor. Ve keçi boynuzu kürünü kullanıyor. Sorum şu keçi boynuzu kullanıp hareketi düzelen ve hamile kalan var mı?

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar.
Hanımlar eşimde ileri hız problemi var, hareketsizlik %99 yerinde hareket %1. Yani ileri hız sıfır oluyor 😏
Hacamat yaptırdık.
Sülük yaptık.
İncir kürü kullanıyor. Ve meşhur keçi boynuzu kürünü kullanıyor. Sorum şu keçi boynuzu kullanıp hareketi düzelen ve hamile kalan var mı?
Biz de yeni kullanmaya başladık keciboynuzunu fakat 6 ay zeytinyağında bekletilmiş incir yedik sabahları 2 şer tane hem eşim hem ben. Bir de çakşır suyu kullandık fakat bunları kullanmadan önce sayı hareketlilik baktırmadığımız için yorum yapamıyorum. Erkekler sanırım teste gitmekten çekiniyorlar ben de ısrar etmemiştim. Bakalım şimdi sonuç ne olacak inşallah güzel olur hepimiz için

Biz de yeni kullanmaya başladık keciboynuzunu fakat 6 ay zeytinyağında bekletilmiş incir yedik sabahları 2 şer tane hem eşim hem ben. Bir de çakşır suyu kullandık fakat bunları kullanmadan önce sayı hareketlilik baktırmadığımız için yorum yapamıyorum. Erkekler sanırım teste gitmekten çekiniyorlar ben de ısrar etmemiştim. Bakalım şimdi sonuç ne olacak inşallah güzel olur hepimiz için
İncir kürü de kullanıyoruz biz, eşim test yaptırdı geçen ay bu ay tekrar yaptıracak.
Bilmiyorum benim eşim test yapmaktan çekinmedi, ben nasil kontrole gidiyorsam onun da gitmesi gerekiyor bence. Burda erkeklik ile alakalı bir şey yok ki😂😂ama erkekler sanki gidersem de düşük çıkarsa erkekliğimde sıkıntı olacak gibi düşünüyor 😏

Hayırlı akşamlar.
Hacamat yaptırdık.
Sülük yaptık.
İncir kürü kullanıyor. Ve meşhur keçi boynuzu kürünü kullanıyor. Sorum şu keçi boynuzu kullanıp hareketi düzelen ve hamile kalan var mı?
Merhabalar benim eşimdede sadece 15 adet sperm bulundu bnde eşime ıncır zeytınyağı yedırdım hergun keçi boznuzu özü yedırdım ve yanında yemesıne dıkkat ettım bıde folik asit kullandırdım sonra testı tekrarladık dörtyüzbine çıktı sperm sayımız doktor genetık ve hormon testı ıstedı Şimdi ve çok şaşırdı sonuca eğer sperm çıkışı varsa tahlıllerden sonra iğne verecegım ınşaAllah doğal yollarla gebelık elde edersınız dedı olmasa bıle tup bebek tutma şansınız yuksek olacak dedı elim ılk testı devlet hast yaptıgında hıc sperm cıkışı olmamış bunuda yenı öğrendık azıspermi tanısı konulmuştu dıyecegım şu ınş doğru doktoru bulursunuz bız bahçeci sağlık altunızade ürolojı dr bulent hocayla görüştük muayene olmadan görüşme yaparsanız ucret alınmıyor bılgınız olsun ama mutlaka gıdın cunkı daha konusacagımız cok sey var dedı bıze beslenmeyle ılgılı

Merhabalar benim eşimdede sadece 15 adet sperm bulundu bnde eşime ıncır zeytınyağı yedırdım hergun keçi boznuzu özü yedırdım ve yanında yemesıne dıkkat ettım bıde folik asit kullandırdım sonra testı tekrarladık dörtyüzbine çıktı sperm sayımız doktor genetık ve hormon testı ıstedı Şimdi ve çok şaşırdı sonuca eğer sperm çıkışı varsa tahlıllerden sonra iğne verecegım ınşaAllah doğal yollarla gebelık elde edersınız dedı olmasa bıle tup bebek tutma şansınız yuksek olacak dedı elim ılk testı devlet hast yaptıgında hıc sperm cıkışı olmamış bunuda yenı öğrendık azıspermi tanısı konulmuştu dıyecegım şu ınş doğru doktoru bulursunuz bız bahçeci sağlık altunızade ürolojı dr bulent hocayla görüştük muayene olmadan görüşme yaparsanız ucret alınmıyor bılgınız olsun ama mutlaka gıdın cunkı daha konusacagımız cok sey var dedı bıze beslenmeyle ılgılı
Aaa bu süper bir haber.
Yalnızca 15 sperm ve sayı artmış, maşallah gerçekten.
Ben Diyarbakır'dayım bahçecide ücretsiz sperm testi yapılıyor mu

Hareketlilik için proxeed plus sayı için keçi boynuzu. Bizde sayıyı keçi boynuzu arttırdı
Esim cekiniyor doktora gorunmeyi o yuzden bitter keciboynuzu pekmezi gibi seyleri yediriyorum hani nolur nolmaz diye ben kendimde guava plus serum kullaniyorum yumurta yetersizligim varmis ama bu sizin proxeed plus hakkinda yorumlari okudum nekadar dogru bilmiyorum sperm olduruyormus eger kullanisliysa bende kullanmak isterim

Ben varım :halay:
Eşimin ileri hareketi falan düşüktü, en önemlisi morfoloji sadece 2 idi.
Bir ay keçiboynuzu kürü, e vitamini kullandı.
Sonraki ay 4 lü bal karışımı ve kırkkilit otu.

Sonuç morfoloji 12 ye çıktı, 100 bin olan sperm sayısı 300 bine çıktı. sonraki ay güzel haberi aldık çok şükür 🤲🏻
Rabbim cümle isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin

Ben varım :halay:
Eşimin ileri hareketi falan düşüktü, en önemlisi morfoloji sadece 2 idi.
Bir ay keçiboynuzu kürü, e vitamini kullandı.
Sonraki ay 4 lü bal karışımı ve kırkkilit otu.

Sonuç morfoloji 12 ye çıktı, 100 bin olan sperm sayısı 300 bine çıktı. sonraki ay güzel haberi aldık çok şükür 🤲🏻
Rabbim cümle isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin
300 bin ile mi gebe kaldınız benim eşimin sperm sayısı 24.3 milyon. Ama ileri hareket sıfır

Esim cekiniyor doktora gorunmeyi o yuzden bitter keciboynuzu pekmezi gibi seyleri yediriyorum hani nolur nolmaz diye ben kendimde guava plus serum kullaniyorum yumurta yetersizligim varmis ama bu sizin proxeed plus hakkinda yorumlari okudum nekadar dogru bilmiyorum sperm olduruyormus eger kullanisliysa bende kullanmak isterim
Hic kullanmadım canım bilemiyorum.
Keçi boynuzu kürünü kullanıyoruz bide incir kürü yaptım onu veriyorum. Hacamat sülük yaptı bu ay. Keçi boynuzu verince anlıyorsun etkisini🤣🤣
Adam hemen belli ediyor maşallah 😅
Yani istek konusunda böyle etkili ise bence sayı ve kalite de de etkilidir. Kaç yıllık evlisin iz?

Canım bizde varikosel vardı ameliyatla daha da geriledi sonra ilaç kür derken 40 milyona çıkardık ama bırakır bırakmaz 6 milyona düşüyodu. Baktım artık eşime de kıyamadım ilaç kür bıktı gittim direk tüp bebek raporu aldım. İnşallah sizlere tedavisiz nasip olsun

Back