canım canande ne kadar duusktu ve ne bıtkısel kurler kulandı bızede bılgı verırmsın canım benım esımın cooook duusk enazında mılyonlara cıksa bende kecıboynuzu kuru ıcırıyorum 1 aydır ılk denemem olumsuz olmustu ondan sonra bu kure basladım baska varmı oyle ıyı kurler canım bılgılerınzıı paylasabılırmsınız
inşallah yaşıcaksın sende o mutluluğu cnm..rahman ve fetih suresini de meryem suresini okuduğumda birerkere okumuştum cnm...yani onuda 41 gün okumuş oldum..gerçi adet zamanımda annem okurken ona zorluk olmasın diye sadece meryemi okutmuştum ama okunursa daha iyi tabii..
Sagol gulum sen hıc tup denemısmıydın unuttum ya bız gecen ay bır olumsuz aldık ve 1 aydır ıcırıyorum esıme kecı boynuzunu canım bırde senın kurunu denıcem once sen bır al bakalım bende maasta alırım ınsaalh canım
cnm bende basladim meryem suresine 41 gun boyunca her gun okunmasi gerekiyormus.sitede okudum bende hamile kalan cok var .alllahim ins. dualarimizi kabul etsin.hic araliksiz okuycaz yalniz adet gunlerindede bizim yerimize baskasina okutucaz .41 sonunda 3 gunluk bi orucu varmis.bakalim ben basladim ins. allahim kabul etsin.
canım senınkıde topıgı acan arkadasın esının spermlerı benım esımınkınden cokcok fazla ben bıle umutsuzluga kapılmıyorum ama tabı donem donem ınsan acaba mı dıyor ama cok sukur canım benım esımde 1-2 adet sperm cıkıyor ama yıkandıgında bu sayı45 cıkmıstı tup denemızde yanı ama ne yapalım buna cok sukur sonunda tese ıslemıne tutulmadık boyle dusun canım yaa bende 1aydır esıme kecı boynuzu ıcırıyorum suan sonuc nasıl bılmıyorum bundan sonrakı denememızde bakıcaz artık bır faydası olmusmu
boncukcugum sen esıne baska ne kurlerı ıcırıyon canım bana bılgı verebılırmsın umıt dunyası ıste belkı faydası olur enazından azda olsa kalıtelı sperm olması ıcın gayret edıyorum nasıp ıste
En son dörtmilyonlara falan düşmüş, 2 tatlı kaşığı kaçiboynuzu tozunu ve 1 tatlı kaşığı poleni 1 kase bala karıştırıp her gün 1 tatlı kaşığı yiyordu kullandığı ilacın ismini öğrenip yazarım bir de çinko hapı alıyordu, yanlız bu uzun bir süreç erkeğin sabırla bunu uygulaması gerekir ancak 6-7 aydan sonra sonuç alınabilir diye düşünüyorum. Dengeli ve düzenli beslenme özellikle meyve sebze de çok önemli.
gullucani canım biraz geç olacaka cevaplamam ama yeni gördüm yazdıklarını, biz ilk spermmiyogram yaptırdırğımızda 1,3 milyon çıkmıştı, sonra 3 milyon, tüp bebek yaptıracağımız günde 5 milyon çıkmıştı. Yani en yüksek sayımız 5 milyondu. Hareketlilik ise ileri hızlı en fazla %10 du. Tüp bebek tedavim negatifle sonuçlanınca eşime keçiboynuzu kürü uyguladım. Kürü sonunda tekrar spermmiyogram yaptırdığımızda sayısı yine 2 milyon civarı ama hareketlilik %50 nin üzerine çıkmıştı. Demeki keçboynuzu kürü oldukça faydalı sonucuna varmıştım. Gelelim şimdi ne yaptığımıza;
İbrahim Adnan Saraçoğlu ile durumumuzu doğrudan görüştük, kendisinin sperm arttırıcı kürünü aldık. 2 hafta önce bu kürle beraber, keçiboynuzu kürüne başladık eşime.
Kendime ise 15 günlük soğan kürü uygulamaya başladım yine aynı dönemde, bu kür bittikten sonrada incir kürüne başlıycam.(İbrahim Bey söylemiş eşime yapın diye)
1 ay öncesindende arı sütü-bal-polen karışımına ceviz ilave edip sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı hem eşime yediriyorum hem kendim yiyorum.
Beslenmede dut kurusu, ceviz, fındık, yer fıstığı eşimin tüketmesine dikkat ediyorum.
Her akşam mutlaka elma, portakal yediyorum.
Allah hepimizin emeklerini vesile kılsın İnşallah.Amin.Bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bizlere de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Merak ettiğin başka şeylerde olursa cevaplandırırım canım.
canım cevaparın ıcın tesekkurler ben onceden de su arı sutu-bal -polenı duydumda kadına duydum bunuda ıbrahım beymı tavsıye ettı kocana ne etkısı olurcanım bırde nekadar yıcen bunu.çakşı suyumu ne onuda duydum bu konuda bılgın varmı hıc denedınmı erkeklerın spermı artarmıs dogrumu acaba yaaa hepsını kullanmak ısıtorum ama tedavı zmanına etkısı gecermı acaba yaa sago lcanım tekrar tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?