lütfen arkadaşlar zamanı var diye düşünelim Allah işallah hepimize yardım rtsin.Bilinki vermiyorsada onda kesin bir hayır vardır.Ama ne olursa olsun dua ve sabır çok önemli.Ayrıca gittiğim bir doktor sayı azlığıyla ilgisi yok bunu yapan 1sperm tane demişti.birçok arkadaşım birçok tedaviden sonra kendiliğinden hamile kaldı.zamanı gelmemiştir hepimiz için hayırlısı
canim meryem suresini okumaya basladigini yazmissin bende okumak istiyorum ama bulamiyorum internetten arapca yazili olarak var bana bu konuda yardimci olurmusun bir umut iste bugun negatif sonucunu aldim moralim bozuk((
ayzun canim ayni problem benim esimdede var, ben bir sefer normal yoldan hamile kaldim ama 7 haftalik iken kaybettim, bir seferde asilamayi denedim ama tutmadi, bende burada almanyada yeniden doktorlarla konustum, ve banada tek sansimin tüp bebek oldugunu söylediler. Bana 100% ancak 1% dende az normal yoldan hamile kalabilirsin dediler. Artik bende biraktim düsünmeyi ve kararimi verdim, istanbul memorialde Subat ayinda basliyacam. tüp bebek tedavime, Allah insallah hayirlisini veriri hepimiz icin, hicbirimizin kucagini bos birakmaz insallah.
Sevgiler
inş. dualarımız kabul olur bende daha 3 gün önce negatif sonuç alanlardanım 3. denememizdede olmadı malesef.ben meryem suresini soracaktım hergünmü okumak gerekiyo ne kadar okumak lazım inş Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda çocuk sahibi olmamız nasip eder.
saol canim ama umidimi yitirmeye basladim bu benim ikinci denemem ama olmadi yine dondurulmusla denedik. iki hakkim daha var ama yinede umidim yok cunku burada tek embriyo transfer ediyorlar turkiyedeki gibi degil en son care turkiyede de denicez sanirim bu arada isvecde yasiyorum.
saol canim ama umidimi yitirmeye basladim bu benim ikinci denemem ama olmadi yine dondurulmusla denedik. iki hakkim daha var ama yinede umidim yok cunku burada tek embriyo transfer ediyorlar turkiyedeki gibi degil en son care turkiyede de denicez sanirim bu arada isvecde yasiyorum.
normal yolla kaldin demek.bize doktor kalma sansimizin kesinlikle olmadigini bu sperm sayisiyla sadece sansimizin tup bebk oldugunu soyledi iste.hos tup bebk yaptirdik oda negatif oldu ya simdi ikincisine hemen basliyimmi yoksa biraz daha bekliyimmi diyorum psikolojim pek ikinciyi kaliricak gibi degil bilmiyorum .allahim bir mucize olsada normal yolla kalsammmmmmm.allahim hepimize nasip etsin ins,. cnm insallah hamile kalirsinnnn
ayzuncum..hiç bir zaman ümidini kaybetme cnm..geçen sene benimde eşimin sperm sayısı 4 milyondu..hareketli ise 0...daha sonra 11 milyona yükseldi...dr um banada doğaldan asla hamile kalamazsın dedi...aşılama denedik tutmadı...ama aşılama sırasında 37 milyon olmuştu.ama hareketli sayısı sadece %2 olmuştu....evicap ve havuç suyu içmişti..ama en önemlisi stres...geçtiğimiz aylarda dr umuzu değiştirdik..acıbademde bizden tekrar spermogram testi istedi..42 milyon ve ilari hareketlisi %16 olmuştu..herşey normale dönmüştü..geçtiğimiz ay tüp bebek tedavisine başladık fakat negatifle sonuçlandı..ama hemen ertesi ay yani bu ay doğal yoldan hamile kaldım...asla ümidini kaybetme..fazlada bu durumlara kafayı takma...stresten olucaa varsada olamıyabiliyo...
cnm insallah guzel sonuclar alirsin bundan sonra.. bennimde ilk denememdi negatifi aldim valla cnm suna inandim bana 4 tane tarnsfer ettiler 4 taneden 1 tane bile tutmadi .inannamiyorum allah kismet etmeyince olmuyor demek 2. denemeye korkuyorum iste ama allahim buyuk .insalah hepimize nasip eder anne olmayi kizlaarrrr
Evet yitirme, bende almanyada yasiyorum, benim ilk tüp bebek denem olacak bunuda tr yaptirmak istedim, bundan öncede bir 7 haftalik normal yoldan hamile kaldim ama kaybettim ve bir seferindede amerikada yasarken asilama yaptirdim ama tutmadi, simdi almanyada yaptiracaktim ama buradakilerine pek güvenemedim, onun icin tr de denemeyi istedim. Subat ayinda basliyacam tedavime. Insallah allah yardimcimiz olur insallah bizim kucagimizida bos birakmaz.
Sevgiler
yağmur sana özelden msj attım geldimi cnm
justing bizimde malesef saperm sayımız ilk 12 milyondu sonra 5 sonra 3 milyon çıktı hareketlilik az morfoloji o mikro denedik avrupa şafak hastanesinde malesef tutmadı şimdi eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum umarım faya görürüz...bende duydum meryem suresini lütfen bana detaylı nasıl yaptığını yazarmısın ..tilavet secdesi demişsin bunuda açıklarmısın...umarım bizde faydasını görürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?