Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evicap reçetesiz satılıyo cnm..vitamin o..birde INP diye hareketini artıran bir hap kullandı bir süre eşim..gerçi çok ta düzenli kullanmadı ama olurya belki faydası olmuştur...
insallah hep beraber guzel sonuclar aliriz cnm seni cok iyi anliyabiliyorum bir gun bizde meleklrimize kavusuruz insallahhh bu arada sakincasi yoksa hangi kilinikte yaptirdin
merhaba çok yakın bir arkadaşımın eşinde sprem azlığı olduğu anlaşıldı ama o ay tedaviye başlıcakken haile kaldığını öğrendi:)
tabii anlatırım cnm..meryem suresini 41 gün hiç ara vermeden okuyorsun...adet olduğundada senin yerine başka biri okusun..hiç ara vermemek gerekiyor..58. ayetini okuduktan sonra kalkıp tilavet secdesi-yapıyorsun.. Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahih olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kulaklara kaldırmadan, Allahü ekber der ve secdeye gider. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel-a’lâ der. Sonra, Allahü ekber der ve ayağa kalkar. Böylece secde-i tilavet tamam olur.ben secdeden ayağa kalkarken gufraneke rabbena ve ileykel masir demiştim..annem öyle söylemişti bana...sonra tekrar kaldığın yerden sureye devam ediyorsun...fetih ve rahman surelerinide okudum..41 gün tamamladıktan sonra hemen ertesi günde oruca başlayıp 3 gün tutuyorsun..benim adetim geldiği için ben 2 gün tutabilmiştim..duaları bitirdikten sonra çekelbildiğim kadar salavat çektim...umarım sizde bunların faydasını görürsünüz..
geçen sene 4 milyon sonra evicap ve havuç suyu içti..11 milyon oldu..daha sonra aşılama yaptırmıştık o zamanda 37 milyon oldu..ama ileri hareketlileri yok denecek kadar azdı..3 ay önce bursa acıbademdeki dr umuz tekrar istedi..her testi başka yerde yaptırın fakat ben spermogramı diğer yerlerde yapılanlara hiç güvenemiyorum dedi..ve 42 milyon oldu..hızlı hareketli sayısıda %16 olmuştu..yani herşey normal görünüyordu..sanırım benim eşimin stresten düşmüştü..çünkü o dönemler işleriyle ilgili problemleri vardı çok...kesinlikle hamam saunaya gitmedi..bol çamaşır giydi...bunlarında etkisi varmı bilmiyorum ama en önemli etken stress...birde bir ara INP diye sperm hareketliliğini artıran bir ilaç kullandı gerçi çok düzenli değildi ama...
cnm ya gecen sene yaz tatilinde biz esimle her gunnnn sanuna ve hamam yapmistikk ya cok zararliymis bilmiyorduk bakalim simdi keciboynuzuna devam ediyoruz evicap ve havuc suyuyla allah nasip ederse cikar sanirim sagol bilgilerin icin cnm yaaaaaa.insallah bizede naip olurr anne olmakkk.senin o guzel mutlulugunu bizde yasarizz. alahim buyuk
tabii anlatırım cnm..meryem suresini 41 gün hiç ara vermeden okuyorsun...adet olduğundada senin yerine başka biri okusun..hiç ara vermemek gerekiyor..58. ayetini okuduktan sonra kalkıp tilavet secdesi-yapıyorsun.. Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahih olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kulaklara kaldırmadan, Allahü ekber der ve secdeye gider. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel-a’lâ der. Sonra, Allahü ekber der ve ayağa kalkar. Böylece secde-i tilavet tamam olur.ben secdeden ayağa kalkarken gufraneke rabbena ve ileykel masir demiştim..annem öyle söylemişti bana...sonra tekrar kaldığın yerden sureye devam ediyorsun...fetih ve rahman surelerinide okudum..41 gün tamamladıktan sonra hemen ertesi günde oruca başlayıp 3 gün tutuyorsun..benim adetim geldiği için ben 2 gün tutabilmiştim..duaları bitirdikten sonra çekelbildiğim kadar salavat çektim...umarım sizde bunların faydasını görürsünüz..
justıng gunaydın canım yaa senın konuna gırıyorum ama bır turlu bebısın kalp atısını duydunmu onu goremedım canım yaa senı cok merak edıorum canım anlatırmsıın