canım cevabın beni çok mutlu etti eşimin son semen analizinde bizdede morfoloji %2 çıktı bu bakandan bakana değişiyor sanırım. Bendede durum aynı çok fazla yumurta üretememdim son tedavim dışında . seni duydum nasıl mutlu oldum anlatamam .İnşallah vakti zamanında sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın.Allahım inşallah bana da nasip eder.
Canım özel olmazsa sana bir şey daha sorabilit miyim sizde sayıda bi sıkıntı varmıydı.
arkadaşlar bizdede morfoloji%1.anatoliada denedik mikro.tutmadı.kızlar sizce bu spermleri neye göre seçiolar..ben anlamadım.yani morfolojik bozukluğu olmayanlarımı seçip koyuyorlar?ben doktora sordum.bu soruyu geçiştirdi.en hareketlileri falan dedi.ama ben tatmin olmadım..hareketli ama baş bozukluğu olabilir dimi?sizin denemelerinizde neye göre seçtiler spermleri?
Canım inan hiç bilmiyorum hareketli ve morfolojisi içlerinden en düzgün görünümlü olanları seçiyorlar ama neye göre dersen hiçbir fikrim yok. Anatolia da iki denememde benim oldu.Ben anaolia da şunu gördüm kadın faktöründe cok iyiler. Ama erkek faktöründe değil gibiler. Bu benim kendi izlenimim. Yani oraya giden ve tutturanlara forumlarda baktığımda kendimce bu sonuca ulaştım.Aslında son iki denemeyi başka yerde yaptırdıktan sonra geri oraya dönmeyi düşünmüştüm. Bu forumu da onun için açtım. Neresi bu konuda iyiyse artık oraya gideceğim.
Spermleri seçerken içlerinde en sağlıklı görüneni seçmeye çalışıyolar.eğer bizim durumda olduğu gibi sağlıklı görünen yoksa da kötünün iyisini...Ama baş bozukluğu olan zaten döllemeyeceği için başı bozuk spermi seçtiklerini sanmıyorum.Bizdeki sorun bütün spermlerin başlarının bozuk olmasından kaynaklandığı için bize sperm seçerken böyle olacağını söylemişlerdi...
hrs tüp bebek merkezinde denedim canım son iki denemeyi ve kesinlikle önermem.Anatolia yı öneririm ama orayı asla.
Ya arkadaşım cidden tüp bebek merkezleri bölümüne bakarsan orada da görürsün bir Allahın kuluda çıkıp iyi bir şey yazmamış bu hrs hakkında. Çok enteresan yani bir kişiyi bile mutlu edememişler.İnanılmaz şaşırdım sanırım benim basiretim bağlanmış niye daha önceden açıp okumamışım ki gidip 2 kez denemişim orda. Kendimi o kadar kötü hissettim ki ben orda. Allahım kimselere yaşatmasın.kesinlikle haklisiniz igrenc otesi bir er hrs.... pahali hicbiseyden anlamayan ne kadar bilgisizler varsa orda... asla bende onermiorum...
tess doğru söylüosun.olmaz die bişi yok.bu sitede simaysi adlı arkadaşımız 0 morfoloji ve %7 hareketlilik ile 2 başarısız tüp denemesinden sonra.5. ayda kendiliğinden hamile kalmış.allahın ol demesiyle herşey oluyor..
sevgli guneş1977 umut elbetteki olacak canım sakın öyle söyleme. Sonuçta bizim durumumuzda olup hamile kalan da var. Mesela bu siteden comebaby 6. denemede ikiz hamile hemde tek yumurta ikizi. Sakın böyle düşünme. Ben inanıyorum anne olacağız bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?