T
tess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tess
-
Arkadaşlar eşimin sperm sayısı 10 milyon ama morfoloji %0. 4 negatif mikro geçirdim. Bizde tek sorun bu gibi görünüyor çünkü yapılmayan tetkik kalmadı.Şimdi iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum. Önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Selam,
Bizde de morfoloji sıfır 7.denememiz olucak hrs de 1.dondurulmuş 2 denememiz oldu ve hrs sadece reklam yapıyo tedavi fiyatları çok yüksek tedaviye başlayınca tahlillerden bile para istiyorlar ve anestezi ücrete dahil deyil diyorlar geçen yıl ödemiş olduğum para 6000 tl ve sonuç sıfır. Bizide IMSI denilen mikroskobu överek tedaviye çağırdılar. Ama benim anladığım şey merkezlerin şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz diye yapyıkları şey sadece reklam tedaviye girdiğinde herşey rutine giriyor ve size yapılan ek hiçbirşey olmuyor. Biz şuan Ankara tıpta tedavi oluyoruz.
Duygu size morfoloji için uygulanan bi tedavi yada senin eşine uyguladığı bitkisel v.b. bişeyler varmı merak ettim yazarsan sevinirim.
canım dualarımız seninle .İnşallah Allahım tamamına erdirir. İnan hamile kaldığına o kadar sevindim ki bu bizler için de bir umut demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?