bunları ne kadar zaman kullandınızve hepsini berabermi kullandınız.bizde bazılarını kullanıyoruz ama hepsini değil.sizin daha önce tese olmuşmuydu.bana neler önere bilirsinbilmiyorumkismileAllahıma sonsuz sınırsızlıkta şükürler olsun. Testisin bu durumda olmasında veya kalmasında yetersizlik zannettiğimizden yaptıklarımız etkili olmuş olabilir işte onlar: Akupunktur, proxeed plus, keçiboynuzu, çakşır, nohut,havuç suları. arısütü bal polen, çörekotu ısırgan tohumu ve yaprağı demirdikeni ekstratı tarçın hindistan cevizi çiğ badem fındık ve ceviz. zeytinyağında kuru incir. keçiboynuzu pekmezleri yeşil sebzeler. Hormonlarımız en ideal durumunda olmasa da sınırların içinde belki bazıları alta ve üste yakındı ama bir aşırılık yoktu. kimi doktorlar gayet normal kimileri ise biraz yüksek demişlerdi.
Kızlar, biliyorumki erkek kısırlığının %20-25 sebebi inmemiş testis oluyor kk da hadi lütfen topikte yaptıklarımızı paylaşalım
çok sevindim canım Allah kuçuğına almayıda nasip etsin sağlıcakla.Allah bizlerede nasip etsin inşallah...Arkadaşlar her ne kadar bizdeki durum azospermiden çok oligoastenoteratospermiye daha yakınsa da yine de kendi durumumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü benim eşimde de inmemiş testis (kriptorşidizm) durumu var.
Merhabalar arkadaşlar. İsmim Fatma. Eşimde inmemiş testis(kriptorşidizm) rahatsızlığı var(mış). 21 yaşında sağ orşiektomi ile Çapa Tıp Fakültesi'nde ameliyat olmuş. Çok geç kalındığı için sağ testis ameliyatla alınmış. Sol testis yerinde. Ama sol tarafta ise varikosel rahatsızlığı var halen. Skrotal dopplerde sol varikosel olarak tanı kondu.
Spermiogram değerlerine gelince; Ağustos/2010'da 3 gün arayla yapılan iki tane semen analizinde sırasıyla 4,5 ve 4 mililitre miktarlarında, 1.500.000 ve 1.000.000 spermatozoa sayısı vardı. Her iki tahlilde de hızlı ileri hareketli %25, yavaş ileri hareketli %10, hareketsiz %65'ti. Her ikisinde de kruger yöntemine göre; %2 normal, %98 anormal morfoloji vardı.
Eşim Çapa Tıp Fakültesi'nde spermiogramın haricinden, FSH,Testesteron,Y kromozom mikrodelesyon,karyotip analizi de yaptırdı.Bunların sonuçları temiz çıktı.
Ama tam olarak oligoastenoteratospermi'nin neden kaynaklandığını bulamadılar.En son Prof.Dr.Ateş Kadıoğlu'na muayene oldu eşim 2 kez. Ateş Hoca'nın söylediği ve tavsiye ettiği en son söz; Erkek Faktörü ICSI oldu. Yani mikroenjeksiyon( tüp bebek) harici hiçbir şekilde çocuğunuz olmaz dedi bize.
Eşim çok azimliydi. Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun keçiboynuzu kürünü 1.5 ay, sperm azlığı kürünü(keçiboynuzu sallama çayı) 3 hafta kullandı. Ayrıca, bol bol ceviz,fındık,cezerye,bal,propolis,arısütü, 2 farklı özel karışım macun,1 kutu proxeed plus,birer kutu ACE Plus Selenyum ve Zinco, kuru fasülye, nohut, tere,roka, vişne-erik-kızılcık kompostosu,tavuk eti, çakşır suyu,ay çekirdeği,yumurta,zencefil,süt,kırmızı et,kepekli ekmek, peynir,havuç,domates,salatalık,soğan,patates,bezel ye,bamya,mercimek,muz,incir,üzüm yedi.Ben de sadece 10 gün Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünü uyguladım. Ayrıca bol bol dua ettik eşimle. Bu çok kötü sonuçların üzerinden 2 ay geçmeden mucizevi bir şekilde, doğal yolla hamile kaldım. Sabır,dua ve gerekli besinler çok önemli. Eşim kesinlikle kola,çay,kahve,sigara,alkol kullanmıyor ve kullanmadı. Bütün anlatacaklarım bunlar. İnşaAllah herkes özlediği,beklediği bebeklerine kavuşur,Rabbim nasip eder,Allah yardımcınız olsun.Selametle...:ecrin_bebek::CüvCüv:delikafaduldenalkisalkisalkis:sm_cool::teytey:hihoyyyt
zcucum, değişik zamanlarda karışık kullandık. daha önce tese olunmamıştı ilk seferinde bulundu. sana önerim kaan hocanın verdiği ilaç ve tavsiye ettiği bitkiselleri kullanın aktarların özel yaptığı sperm azlık ve hareket problemlerine faydalı olan ürünleri de kullanabilirsiniz zarar gelmez. Eşimin akupunktur doktoru izmirde de bir uzman olduğundan bahsetmiş bir araştırın isterseniz.bunları ne kadar zaman kullandınızve hepsini berabermi kullandınız.bizde bazılarını kullanıyoruz ama hepsini değil.sizin daha önce tese olmuşmuydu.bana neler önere bilirsinbilmiyorumkismile
Fatma tebrik ederim ateş hocayı ise kınarım. 1,5 milyon sperm bunun %25 ileri hızlı hareketli eder sana 400 bin kadar ileri hızlı hareketli sperm. e daha ne bunlardan birinin dölleme olasılığı elbette var. ha normalden düşük ama kullandığınız kürlerle sayı artabilir ve doğal bebek olabilir. hadi olmadı ivf için yumurta başına 100 bin sperm yeterli o bile olabilirdi ne mikroenjeksiyonu yemesin bizlerin. Gidin söyleyin tahlil sonucunu yüzüne çarpın senin yüzünden az daha bu kadar zahmete külfete girecektik seni dinleseydik deyin.Arkadaşlar her ne kadar bizdeki durum azospermiden çok oligoastenoteratospermiye daha yakınsa da yine de kendi durumumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü benim eşimde de inmemiş testis (kriptorşidizm) durumu var.
Merhabalar arkadaşlar. İsmim Fatma. Eşimde inmemiş testis(kriptorşidizm) rahatsızlığı var(mış). 21 yaşında sağ orşiektomi ile Çapa Tıp Fakültesi'nde ameliyat olmuş. Çok geç kalındığı için sağ testis ameliyatla alınmış. Sol testis yerinde. Ama sol tarafta ise varikosel rahatsızlığı var halen. Skrotal dopplerde sol varikosel olarak tanı kondu.
Spermiogram değerlerine gelince; Ağustos/2010'da 3 gün arayla yapılan iki tane semen analizinde sırasıyla 4,5 ve 4 mililitre miktarlarında, 1.500.000 ve 1.000.000 spermatozoa sayısı vardı. Her iki tahlilde de hızlı ileri hareketli %25, yavaş ileri hareketli %10, hareketsiz %65'ti. Her ikisinde de kruger yöntemine göre; %2 normal, %98 anormal morfoloji vardı.
Eşim Çapa Tıp Fakültesi'nde spermiogramın haricinden, FSH,Testesteron,Y kromozom mikrodelesyon,karyotip analizi de yaptırdı.Bunların sonuçları temiz çıktı.
Ama tam olarak oligoastenoteratospermi'nin neden kaynaklandığını bulamadılar.En son Prof.Dr.Ateş Kadıoğlu'na muayene oldu eşim 2 kez. Ateş Hoca'nın söylediği ve tavsiye ettiği en son söz; Erkek Faktörü ICSI oldu. Yani mikroenjeksiyon( tüp bebek) harici hiçbir şekilde çocuğunuz olmaz dedi bize.
Eşim çok azimliydi. Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun keçiboynuzu kürünü 1.5 ay, sperm azlığı kürünü(keçiboynuzu sallama çayı) 3 hafta kullandı. Ayrıca, bol bol ceviz,fındık,cezerye,bal,propolis,arısütü, 2 farklı özel karışım macun,1 kutu proxeed plus,birer kutu ACE Plus Selenyum ve Zinco, kuru fasülye, nohut, tere,roka, vişne-erik-kızılcık kompostosu,tavuk eti, çakşır suyu,ay çekirdeği,yumurta,zencefil,süt,kırmızı et,kepekli ekmek, peynir,havuç,domates,salatalık,soğan,patates,bezel ye,bamya,mercimek,muz,incir,üzüm yedi.Ben de sadece 10 gün Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünü uyguladım. Ayrıca bol bol dua ettik eşimle. Bu çok kötü sonuçların üzerinden 2 ay geçmeden mucizevi bir şekilde, doğal yolla hamile kaldım. Sabır,dua ve gerekli besinler çok önemli. Eşim kesinlikle kola,çay,kahve,sigara,alkol kullanmıyor ve kullanmadı. Bütün anlatacaklarım bunlar. İnşaAllah herkes özlediği,beklediği bebeklerine kavuşur,Rabbim nasip eder,Allah yardımcınız olsun.Selametle...:ecrin_bebek::CüvCüv:delikafaduldenalkisalkisalkis:sm_cool::teytey:hihoyyyt
Allahıma sonsuz sınırsızlıkta şükürler olsun. Testisin bu durumda olmasında veya kalmasında yetersizlik zannettiğimizden yaptıklarımız etkili olmuş olabilir işte onlar: Akupunktur, proxeed plus, keçiboynuzu, çakşır, nohut,havuç suları. arısütü bal polen, çörekotu ısırgan tohumu ve yaprağı demirdikeni ekstratı tarçın hindistan cevizi çiğ badem fındık ve ceviz. zeytinyağında kuru incir. keçiboynuzu pekmezleri yeşil sebzeler. Hormonlarımız en ideal durumunda olmasa da sınırların içinde belki bazıları alta ve üste yakındı ama bir aşırılık yoktu. kimi doktorlar gayet normal kimileri ise biraz yüksek demişlerdi.
ya arkadaşlar benim nişanlımda 8 yaşında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.şu an tek testisi var.sol testisi ise çok ufak zeytin tanesi kadar.tek hamile kalmak için yeterli sperm üretmiyor mu.bu şekilde bilgisi olan var.lütfen acil yardım...(
merhaba arkadaşlar benim eşimde de çift taraflı inmemiş testis var 15-16 yaşlarında ameliyat olmuş ailesi fark etmemiş eşimin anlattığına göre 2006 da 3.5 milyon sperm varmış şimdi sıfır temmuz 2009dan beri uğraşıyoruz kaan beyde emre beyde ümit vermedi ameliyata gerek duymadı
testislerden biri fındık kadar diğeri daha küçük ve ikiside şu anda yukarıda indirilmez demişler şu anda hayıt tohumu aldım çayını içiyor fshı düşürmek için fsh 30larda allahtan ümit kesilmez ama ben ümitsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?