demmicim bizde aynı dertden muzdaribiz.ilaç kullanıp veya bitgisel kürler kullanıp fayda gören varsa bize yardımcı olsun.lütfen birbirimize yardımcı olalım.olumunekankayizsmile
evet kader arkadaşım.insanlar farklı dertler aynı.bizi bizden başkası anlayamaz allah yardımcımız olsun.ben kendimizden bahsedeyim.eşim 8-9 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı olmuş.bizimde biri normale yakın diğeri ondan biraz daha küçük.2004 yılında evlendik.ilk 6 ay çoçuk istemedik.6 aydan sonra çoçuk istedik olmadı.bir yılı doldurduk ben doktora gittim.miyom cıktı rahmin yanında ameliyat oldum.daha sonra tekrar hamilelik olmayınca eşim bir labaratuarda sperm testi yaptıdı.400.000 çıkış oldu.fakat hareket azlıgı vardı yüzde 5 falan doktor tüp bebek olur dedi.madiyatımız yoktu ve sigortamız tüp bebeyi henüz karşılamıyordu günümüz eksikti.bir yıl bekledik.hastaneye gittik.sperm tahlilindeçıkış sıfırdı.bu yılda mayıs 31 de m. tese oldu yine sonuç sıfır.patolojide iyi sayılır dediler.emre beyi aradık m.tese henüz yeni bekleyelim dedi. kaan hocayı aradık .klomen yarım tablet birde testojel verdi .daha başlamadık.eşimin testosteronu biraz düşük15-40 olması gerekirken8.8 sadece incir kürü uyguluyoruz ağustosta ilaçlara başlıycaz.bu kadar.görüşürüz.
demmicim...bizim hormonlar şöyle fsh13.7 lh 7.09 free testosterol 8.8 15-40 arası olması gerekiyormuş. total testosterol 2.84 bu kadar .sizin hormonlar nasıldı.ilaç tedavisi oluyormusunuz.Teşekkürler zcu, fsh nasıl sizde inşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır ve normal çıkış olur sizde
nazz81 geç yaş ta olsa güzel sperm çıkışlarınız var bu herkese nasip olmaz. kıymetini bilin spermlerinizi dondurun bir an önce çünkü inmemiş testiste aniden spermlerin hepsi birden ortadan kayboluverebiliyor değerler hep sıfır çıkabiliyor. şansınız varken değerlendirin.benim eşimde 8 yaşlarındayken ameliyat olmuş maalesef çok geç bi yaş tek yumurtalığı yukarda diğeride sadece 3.5 milyon morfoloji ise %1 biz maddi konulardan dolayı henüz bi tedaviye başlayamadık.değerlerin daha çok düşmesinden korkuyoruz.dr lar tüp bebek diyor aşılamadan ümitli değiller:)
Benim esimde 28 yasinda hala yukarda ayni durumda mikroteseye gerek duymadi bile doktor samanlikta igne aramak dedi zaten vucut isisinda testisteki hucreler oluyormuskızlar allah yardımcımız olsun benım esımde aynı durumda üstelık esım 32 yasında daha ıkı ay once amelıyat oldu mıkro tese yapıldı ama sonuc sıfır ve testısler hala yukarda daha oncelerı bıtkı caksır polen vıtamın kullandık ama olmadı bızde bıraktık sımdılık durumu kabullenmeye calısıyoruz allahım su mubarek gunde versın ınsallah hepımızeeee
Benim esimde 28 yasinda hala yukarda ayni durumda mikroteseye gerek duymadi bile doktor samanlikta igne aramak dedi zaten vucut isisinda testisteki hucreler oluyormus
biz coktan kestik umudumuzu kokhucre yi bekliyoruz yada evlat edinecegiz.
canım sağlık güvenceniz yokmu. kaç yıllık evlisiniz .yaşınız kaç.....Daha sonra geç kalmayın.birde doktorunuz kim.:uhm:acaba inmemiş testis ile hamile kalan varmı nolur yazzınn..bunu duymaya çok ihtiyacım var.
Bak canım yaşınız gençmiş ama yinede önleminizi alın.bizim üç yıl önce sperm vardı.azda olsa 400.000 kadar.bu yıl mikro tesede bile cıkmadı.üç yıl önce eşimde 30 yaşındaydı .bence üroloji Dr.Emre bakırcıoğlu var istanbulda ya onu arayın ya da Ankarada kaan aydos var prof.telofonlarını vericem ulaşın derdinizi anlatın.sonuçları fax ya da mail atarsın belki ilaçla bir sonuca ulaşırsınız.Allah yardımcınız olsun. Kaan hocanın tel.03125957360---5956815 Emre beyin tel.05333641878---fax 02165455555 inşallah yardımcı olabilmişimdir.sgk 2 yıllık evli olduğumuz için apor alamıyoruz öyüzden 3yılın dolmasını bekliyoruz.ben 25 eşim 30 yaşında .birkaç tüp bebek merkeziyle görüştüm onlardan bilgi oldım o kadar.eşime bakan doktorda çalıştığım hastanede bir üroloji uzmanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?