Eşin memleketine taşınma :(

Ben de memleket aşığıyım ama gidip de orda yaşamam , yaşayamam. .

Esin madem orda çalışıp odeyebilecegini düşünüyor , burda da çalışır öder ..

Ayrıca sen gittikten sonra kayinvaliden de arkandan gelir , merak etme :) komplo teorisi gibi geldi bana ..

Hayır memleketim memleketim diyor sonuçya eşimin tarafından da kimse yok Trabzon da. Bi + Samsunda teyzeleri kuzenleri var benim dayımlar var yani Samsun daha cazip değil mi :)
Siz sanırım kimsesiz kalmaktan korkuyorsunuz yani başım sıkışsa yardım ederler diye düşünüyorsunuz. Haklısınız aslında bi yerde. Hayırlısı olsun inşallah. Samsun benim gözümde İstanbul'dan daa kendi memleketimden de daha güzel bana çok cazip geldi o yüzden ama eşiniz için cazip gelmemiş anlaşılan

Gerçekten gelmez kv hiç sevmiyor oraları o daha çok şehirli insan :) Trabzonu merkezi bile köy onun için

Bir anda mı çıktı bu?
Eşim böyle bir teklifle gelse, üstüne bozulsa erkeklerde pms var mıydı diye sorgularım.

Bence hemen işinizi düzeninizi bozmayın, madem gitmek istiyor eşiniz işini bulsun, düzenini kursun siz ondan sonra gidin (enaz 6 ay _1 sene).. Çünkü bu şekilde gidip hayal kırıklıgıyla dönen kişiler tanıdım, şu zaman da her şehirde iş bulma sıkıntısı var.. Evet istanbul da hayat pahalı ama iyi kötü işde var konu sahibi.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..(birde nasıl ikna ederim demişsiniz gitmek istemiyorsanız ikna etmenize gerek yok teklifini kabul etmeyeceksiniz, sizi terkedipte gidecek hali yok herhalde diye düşünüyorum)

Orta yolu bulmak isteyenleri de çok iyi niyetli buldum.
Şehir değiştirmek herkes için cazip olmayabilir.
Sabit işlerimiz varsa, şehir şehir dolaşmak gibi ortak bir hayalimiz de yoksa makul karşılamam gerekmez bu teklifi.
Ancak iki taraf da isterse olur, biri istedi diye şehir mi değiştirilir.

Gitmeyeceğim tabi ki ama eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum

Şu konumda eşinin seni ikna etmeye çalışıyor olması lazım,ama sen onun dediğini emir kabul edip onu ikna etmeye cabaliyorsun :)

İkna etmeni gerektirecek bir durum yok yani."istemiyorum " diyeceksin bitecek.İster üzülsün ister kırılsın kendi bilir.

eşin ne iş yapyo merak ettim yani kimsesi yoksa neden bu ısrar tamam istanbuldan daha ucuz olabilir oralar ama tutunmama riski de var neye güvenip düzenini bozucak ??

Yani.

Bir de Türkiye'nin her yani benim memleketim,ille dedelerinin doğduğu şehirde yaşayınca ne oluyor anlayamiyorum ben.Ekstra gelirin mi oluyor , bedavadan evmi veriyorlar,mutlu olacağın garanti mi oluyor,ne oluyor yani memlekette memleket.Sanki Uzakdoğu'da yaşıyor.

Trabzon'da hayat pahalı her açıdan kira alışveriş vs vs. Ve İstanbul'da yaşayan oraya alışamaz. Alışabilsem ben rizeme yakın diye orayı isterdim tayin olarak ama malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…