- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Siz sanırım kimsesiz kalmaktan korkuyorsunuz yani başım sıkışsa yardım ederler diye düşünüyorsunuz. Haklısınız aslında bi yerde. Hayırlısı olsun inşallah. Samsun benim gözümde İstanbul'dan daa kendi memleketimden de daha güzel bana çok cazip geldi o yüzdenHayır memleketim memleketim diyor sonuçya eşimin tarafından da kimse yok Trabzon da. Bi + Samsunda teyzeleri kuzenleri var benim dayımlar var yani Samsun daha cazip değil mi :)
Gerçekten gelmez kv hiç sevmiyor oraları o daha çok şehirli insan :) Trabzonu merkezi bile köy onun içinBen de memleket aşığıyım ama gidip de orda yaşamam , yaşayamam. .
Esin madem orda çalışıp odeyebilecegini düşünüyor , burda da çalışır öder ..
Ayrıca sen gittikten sonra kayinvaliden de arkandan gelir , merak etme :) komplo teorisi gibi geldi bana ..
Trabzon güzel bir yer aslında ama işte memleket diye diye ailemden ayrı kalacağım esim yüzündenTrabzonu sevemedim ben pek , itici geldi bana nedense , ama Samsun mükemmel çok rahat edersiniz
ÇokzelGerçekten gelmez kv hiç sevmiyor oraları o daha çok şehirli insan :) Trabzonu merkezi bile köy onun için
Gitmeyeceğim tabi ki ama eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorumÇokzel
Sen de gitme boşver ..
Pms ne olaki canım :)Bir anda mı çıktı bu?
Eşim böyle bir teklifle gelse, üstüne bozulsa erkeklerde pms var mıydı diye sorgularım.
Bizdeki adet öncesi sendrom var ya alabildiğince dengesizleşebildiğimiz :)Pms ne olaki canım :)
Gelmiyorum , gidene de mani olmam diyeceksin :))Gitmeyeceğim tabi ki ama eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
Gitmeyeceğim tabi ki ama eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
eşin ne iş yapyo merak ettim yani kimsesi yoksa neden bu ısrar tamam istanbuldan daha ucuz olabilir oralar ama tutunmama riski de var neye güvenip düzenini bozucak ??Hayırlı günler mutlu pazarlar hatunlar
Biz İstanbul da oturuyoruz. Doğma büyüme buradayız. Eşimle evleneli 4 sene olacak. Eşim memleketi Trabzon a gitmek istiyor orada yerleşip ömrünü geçirmek hayali var. Şimdi şöyle bir durum söz konusu eşimle dün 2. Çocuk konusunu konuştuk ve ortak kararla 2. bebegimizi yapmaya karar verdik.
Eşimin şöyle bir isteği oldu bugün sabah kahvaltı da çocuğu Trabzon a gidelim orada yapalımyani ne diyeceğimi bilemedim eşimin akrabaları ailesi herkes burada benim ailem özellikle annen nasıl bırakır giderim hem kızımız onların ilk torunu üstüne titriyorlar ben bunu onlara söyleyemem olmaz ben gitmek istemiyorum dedim bozuldu ve üzüldü eşim.
Kızlar ne desem bilmiyorum eşim bir kaç gündür citlatiyor ama bugün teklifini getirdi ikinci çocuk olmadan gidelim diyor. Ama ailem annem herkes burada ben ne diyeceğimi bilmiyorum.
Eşimi kırmadan burada kalmaya nasıl ikna edebilirim size danışmak istedim.
Not: Eşim memleketine çok aşık bir insan. Burada ev kiraları pahalı olduğu için oraya gitmek istiyor ama oranın merkezinde kiralar da öyle ucuz değil eşim diyor ki kendi memleketim olsun ben çalışır öderim diyor ama işte dediğim gibi ailem benim için çok önemli faktör bir evin tek kızıyım. Annem babam olmasa bugün bile çıkar giderim ama işte kafam karıştı eşim ısrar ediyor gidelim diye
Yani.Şu konumda eşinin seni ikna etmeye çalışıyor olması lazım,ama sen onun dediğini emir kabul edip onu ikna etmeye cabaliyorsun :)
İkna etmeni gerektirecek bir durum yok yani."istemiyorum " diyeceksin bitecek.İster üzülsün ister kırılsın kendi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?