- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Evet o konuda hak veriyorum eşine belki daha iyi şartlarda yaşarız ama ne eşimin ailesinden kimse ne benim ailemden kimse yok orada. Eşime madem gitmek istiyorsun Samsuna gidelim dedim olmaz orası ne alaka diyor sen bize gelin geldin dedi.İstanbul'da yaşamak zor. Trabzonu bilmiyorum ama orada daha az maaşla daha iyi bir yaşam standartına sahip olacaksanız eşiniz bunu düşünüyor olabilir. Sizde aileden uzak kalmak istememekte haklısınız. Siz memleketinize gitmek isteseniz eşiniz kabul eder mi?
Ne olmuş yani gelin geldiysen? İlla onun memleketi mi olmak zorunda? İkinizde seveceği ortak bir yer bulun o zaman? Mesela Rize gibi Ordu gibi. Bir de kimse yokmuş orada ne alaka yani? Ha orası ha başka bir yer.Evet o konuda haklısın veriyorum eşine belki daha iyi şartlarda yaşarız ama ne eşimin ailesinden kimse ne benim ailemden kimse yok orada. Eşime madem gitmek istiyorsun Samsuna gidelim dedim olmaz orası ne alaka diyor sen bize gelin geldin dedi.
Sonuçta sizin Samsun'da da aileniz yok o yüzden hakkaten ne alaka olmuş yani bahaneniz ile teklifiniz pek uyuşmamışEvet o konuda haklısın veriyorum eşine belki daha iyi şartlarda yaşarız ama ne eşimin ailesinden kimse ne benim ailemden kimse yok orada. Eşime madem gitmek istiyorsun Samsuna gidelim dedim olmaz orası ne alaka diyor sen bize gelin geldin dedi.
Hayır memleketim memleketim diyor sonuçya eşimin tarafından da kimse yok Trabzon da. Bi + Samsunda teyzeleri kuzenleri var benim dayımlar var yani Samsun daha cazip değil mi :)Sonuçta sizin Samsun'da da aileniz yok o yüzden hakkaten ne alaka olmuş yani bahaneniz ile teklifiniz pek uyuşmamışAma ahhh Samsun ahh en sevdiğim şehir. Orda öyle bir yaşanır ki... Neyse bence Trabzon olayını düşünebilirsiniz ya hani sonuçta gel ailemin yanına taşınalım demiyor o da. İki tarafa da uzak olacaksınız. Fakat illa da taşınmak istemiyorsanız başka şehirleri teklif etmeyin. İstanbul'da kalmak istediğiniz konusunda ısrarcı olun. Bir süre sonra sizi anlar bence.
Canım öyle deme misal 2. Çocuğum olduğun da nasipse benim yanım da 1 Allahın kulu olmayacak kızımı ben doguma giderken kime emanet edeceğim. Ah be canım eş bulunur da anne baba bulunmazBazen diyorum ki esim kızım olduktan sonra mekan ne farkeder. Anne baba bambaska ama artık ayrı bi yuvamiz var canim bizde bir aile olduk. Iyi tarafindan bak.
Evet aile benim için çok önemli eşimin ailesiyle çok sıkı fıkı değilim ama onları da seviyorum kv İstanbulu seviyor kızlarını bırakıp oğlunun peşinden de gelmez. Ben aileme desem ne alaka yani TrabzonBen eşimin memleketindeyim eşimin ailesi biseye karışmaz ama yine de sen bilirsin ailenin yanında olması çok ama çok daha güzel bişey benim imkanım olsa aslansa ailemi birakmam
Eşim market sektöründe çalışıyor A101 de eşimin eniştesinin amcası ortaklarından biri A101 in bize giderseniz işiniz hazır orda demiş onu bile konuşmuşlar yani.Esinizin isi ne? Oraya tasininca isi hazir mi? Trabzon oyle ucuz bir sehir degil sirf maddi nedenlerle gidilmez. Birde cocuk yapacaksaniz yardima ihtiyaciniz olur ailenize yakin olmaniz bir avantaj. Cocugu yapin 1,5 - 2 yasina gelince gidersiniz. Tabii siz gitmek istiyorsaniz
Canım çok haklısın tabiki anne baba bulunmaz çöpe atmiyosun ki sonuçta. Hem Allah izin verirse doğuma gelirler yani. Karamsar olma bu kadar ama gitmek istemiyorsan da asla yüz verme.Canım öyle deme misal 2. Çocuğum olduğun da nasipse benim yanım da 1 Allahın kulu olmayacak kızımı ben doguma giderken kime emanet edeceğim. Ah be canım eş bulunur da anne baba bulunmaz
Bende yurtdışında doğdum büyüdüm benimde hayalim samsunda yaşamak yaşlanmak ♡♡♡ ama köyümdeEvet o konuda hak veriyorum eşine belki daha iyi şartlarda yaşarız ama ne eşimin ailesinden kimse ne benim ailemden kimse yok orada. Eşime madem gitmek istiyorsun Samsuna gidelim dedim olmaz orası ne alaka diyor sen bize gelin geldin dedi.
Ah nerdeyse uzuntuden ağlayacak öyle seviyor Trabzonu :) bende kıyamıyorum ona ama o bana kızıyor ailemden ayırıyor ister istemez araya dünya kadar mesafe girecek Ailem ha diyince gidemeyecek Trabzona.Bende yurtdışında doğdum büyüdüm benimde hayalim samsunda yaşamak yaşlanmak ♡♡♡ ama köyümde
Benimkine anlattim sen manyakmisin ne alaka dio ben orda sıkıntıdan geberirim dio. Ben rahatım benim sülale orda ama o istemiyorsa gitmezdim. Senin kocada ne alaka madem kimse yok oda gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?