Esın aılesı ıle bırlıkte yasamak

SuEce55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
7
-1
1
29
Merhabaa
Ben iki yıldır evliyim ve evlendiğimden beri esimin ailesi ile birlikte yasıyoruz .cok sukur ailesi cok ıyı anne babası, ama sorun su ki artık kendi ozel alanımı ,kendi eşyalarımı kendi düzenimi ıstıyorum. Asla rahat hissedemiyorum, mutfağı salonu rahatca kullanamıyorum. Bu aralar cok sıklıkla ablası da çocuğunu getiriyor ve aksama kadar ilgilenmek gerekiyor ,yoruldum. Ve ablası da inanın merhaba desem bile karsılık vermiyor. Psikolojik olarak yoruldum.aglasam gülsem otursam kalksam ıstedıgım gıbı olmuyor hep kendımı sınırlamak zorundayım.
Esime ayrı ev ıstedıgımı söyledim ama cok muğlak cevaplar veriyor . Ne yapmam gerekıyor esimi nasıl ikna edebilirim?

Kısa bir sürelik olarak anlaşmıştık ,kendimizi toparlayınca cıkacaktık
İşte bu kısa süreler böyle sonsuza kadar sürüyor, keşke evlenmek için acele etmeyip durumların toparlanmasını bekleseydiniz, çocuğunuz var mı?

Lütfen bu kararınızı devam ettirin, mesleğiniz var mı? Çalışıyor musunuz? Eşiniz ayrı ev talebinizi nasıl karşıladı?
guzel sanatlar okudum ,kendı alanımda olmasa bile artık calısmaya baslamayı düşünüyorum. Eşimde beni haklı görüyor ama ailesi ayrılmamızı ıstemıyor .arada kaldı

guzel sanatlar okudum ,kendı alanımda olmasa bile artık calısmaya baslamayı düşünüyorum. Eşimde beni haklı görüyor ama ailesi ayrılmamızı ıstemıyor .arada kaldı
Arada kalacak bir durum yok, size geçici demiş en başında. Şimdi arada kalması sizi kandırdığını gösterir, kendisine açıklayın.
Muhakkak çalışın, iş seçmeyin çünkü eşiniz ve ailesi maddiyatı bahane edecekler, hem sadece eve çıkmak için değil ekonomik gücünüz de olsun

Kısa bir sürelik olarak anlaşmıştık ,kendimizi toparlayınca cıkacaktık
Bu yalana nasıl inandınız bu devirde gerçekten. Bile bile gitmişsiniz ekonomide ortada tek maaşla ayrı ev hayalini unutun. Beyaz eşyadan mobilyaya sıfırdan ev düzmek için min 200-250bine ihtiyacınız var. Kiralar oldu 15-20bin, ne kadar maaşı var eşinizin?
Çocukta yaparsanız asla çıkamazsınız o evden. Anca sizde çalışacaksınız rest çekeceksiniz, böyle anlaşmadık yoksa devam etmeyeceğim diyeceksiniz, güzellikle falan hallederim hayalleriniz varsa boşa hayal etmeyin.

Dag dag üstüne ev ev üstüne olmazzmisss neden basta kabul ettiniz en basiti eşimle sarılıp tv izlemek isterim uzanarak bu en basiti yani kavgası var özeli var vs si var cidden bu devirde kendinize bu kadar kötülük etmeyin yahu

Arada kalacak bir durum yok, adam sizin iyi niyetinizi sonuna kadar sömürmüş. Biran önce iş bulun ve maddi özgürlüğünüzü elinize alın. Sonra da şart koşun ve böyle gitmeyeceğini anlasın.

S SuEce55 daha önce kimyasal gebelik yaşadığınızı ve 13 haftalık hamile olduğunuzu yazmışsınız daha önceki konularınızda. Siz hamile kalır ve asla o evden çıkamazsınız. Bebeğe kim bakacak? Çalışsanız aldığınız maaşın ne kadarını kiraya ne kadarını bakıcıya vereceksiniz? Bir an önce iş bulun, paranız olmadığı müddetçe eşinizi ikna etmeniz zor görünüyor.

Öncelikle başınız sağolsun.
Bu durumda ilk tavsiyem çocuk yapmayın çünkü kv bu sefer de bebeğe ben bakayım burada kalın der.

Eşinizin maddi durumu var mı yeni eve? Muğlak cevabın temel sebebi ne yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…