Eşimle yıllar sonra gelişen çözemediğimiz cinsellik sorunumuz

Isyeri kendisinjn mi? Kamera olmadigina emin mi?

Sorun neymiş? Düzelmenize mutlu oldum çokça. Umarım tekrar etmez bu.
Evde maddi kaynağın benim üzerimde oluşundan dolayı ben evle normal bi ev kadını kadar ilgilenemiyordum. Önceliğim işti, ne kadar emek verirsem o kadar kazanıyorum. Ona da daha az kazanıp , daha fazla ev işi yapabilirim . Ya da sen daha fazla ev işine dahil olabilirsin hayat kalitemizi yükseltmiş oluruz tarzı bi şey savunuyordum. İşim sebebiyle beni getirmesi götürmesi gereken yerler oluyordu . Ehliyetim var ama anksiyete kaynaklı kullanmıyorum. Aynı zamanda iş dışında da çok fazla telefonla vakit geçirdiğimi ona zaman ayırmadığımı, zaman ayırdığımda bunu sevişmek istediğim zamanlara denk getirdiğimi. Kendini eşya gibi , uşak gibi hissettiğini bu yüzden bana kızdığını ifade etmişti, artı olarak ben cinsellikle beni cezalandırdığını da düşünüyorum. Hani sen bana istediğimi vermiyorsun , ben de sana istediğini vermem gibi bi bakış açısı belki. Bu kısmı açıkça ifade etmedi ben alt metin bu olabilir diyorum tahminimce . Aynı zamanda konu ev olabilir, ilgi olabilir. Kızdığında bunu söylemek yerine biriktiren bi forma girmişti. Ben de bu sebeple anlayamıyordum. Biriktirip saçma bi anda yükseldiği için, o konuya yükşelişi bana önemsiz ve agresif tutumlu geliyordu. Atıyorum telefonda o an iş yapmadığımı farkettin, reels izliyorum vs yada herhangi bişi olabilir. Biraz bana döner misin diye direkt rica et ben döneyim dedim. Ev işinde aklına takılan bi sorun mu var? Yapılması gereken birşeyi aksattım mı? Rica et hızlandırayım dedim. Kızmak buna kurulmak ve biriktirmek yerine. Özetle ev-iş-ilişki üçgenimizdeki iki tarafın bir arada değil ama ayrı ayrı sorun olarak gördüğü durumları daha net konuşmaya başladık. Bu da bize büyük bi yol aldırdı gibi geliyor. Cinsellikte yenilikçi tutumu, daha atılgan davranması vs beni tamamlanmış hissettiriyor. Şu an bana ve bize özen gösterdiğini hissediyorum. Eksiklikler hala muhakkak vardır iki taraflı , birden sihirli değnek değmiyor. Ama aklımda ve kalbimde yer eden, sızıntı yapan yerler şu an yok

Ben şunu demek istiyorum siz kendinize değer verirseniz başkasıda değer verir size.

Çok ağır bir cümle ne demek seni doyuracak biriyle evlenebilirsin falan kadınlarında erkekler gibi ihtiyaçları vardır.
Sanırım mastürbasyon yapıp karşılıyor ihtiyacını yoksa uzun süre yapmadan zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…