Valla anlamdırılmayacak pek bir şey aslına bakarsanız.evet farkındayım konunun birini silemedim açmış bulundum... bilmiyorum hersey o kadar anı oldu kı anlamlandıramıyorum
Ha boşanma ha düşünme ha ayrılık!yani boşanma gibi değil ama düşünme.. düşünmeye ihtiyacı varmış ama netice de ayrıldık o yuzden bu durumda bosanmada kuvvetli ihtimal.....
iki yıllık evliyiz. aslında bırbırımız cok sevıyoruz ve cok ıyı anlasıyoruz ama aileler yüzünden özellikle onun ailesi yüzünden sebepli sebepsiz atışmalarımız oluyordu.. zaten ayrılıgın sebebı de onun aılesı buna sonradan ıyıce emın oldum.... basından berı esımı doldurup doldurup kafasını kurcalıyolardı bazen hıssettırse bazen hıssettırmıyordu. ve bızım ayrılmamızı da bence yıne aılesı ısteyıp esımı guzelce doldurup gazladılar bızde ayrıldık... onların yaptıgına emınım cunku bu durumda onlardan yardım ıstememe ragmen hıc bısey yapmadılar bi ohh ıyı oldu demedıklerı kaldı..
eşim onların gazına gelerek bı hata yaptı ama sonrasında da pişman olmaya baslamış.. bu durumda hepsine öfkeliyim onları Allah a havale ediyorum. sinirlerimle fevri hareket etmek istemiyorum ama esımı çok sevmeme ragmen ınanılmaz sekilde evliliğmden soğudum, geri dönmek istemiyorum ama pişman olmakta istemıyorum.. acaba dıyorum benı kaybettı sımdı ve ayrıyız bu durumda aılesının gercek yuzunu görebılır mı yoksa hersey dön basa en basa mı olur bilemiyorum...
eşinin burnunu sürt, süründür onu sakın hemen vazgeçme.
ailenin yanında kal uzunca bi süre.
çok kızdım eşine, afedersin ama eşin köpekler gibi pişman olup ailesini de kendi evine karıştırmamayı öğrenmeli.
bende öyle dusunuyorum ve zaten benım esım oyle naza da gelmez ben hemen donmem oda peşimden gelmezse bu iş biter direk....
yada hıc uzatmıycam ders almışmıdır duzelmışmıdır ıhtımalıne kapılmıycam. dırek bitircem bi kere yapan bı kez daha yapabilir diye düşüncem
tercih senin tabiki ama ilerde pişman olursan bir şans daha verseydim diye.
ben o yüzden boşanma lafı etmedim sana.
sen bilirsin tabiki ölç tart duruma göre.
kocan deh dedimi gidecen kah dedin mi duracan mı ben anlamadım...canı istemiş ayrılmış şımarık herif pişman olmuş gelecekmişmiş..valla kukla gibi bir karakteriniz varsa o git deyince gidin dön diyince dönün..