onun hislerini ve ya ortaya koymaya çalıştığı görüntüyü boş verin bence. o öyle yaparsa ben de böyle yaparım gibi şeylere girmeyin, yıpratıcı olur. Eşiniz pişman belki, ama siz de pişman olabiilrsiniz. İlk zaman ayrı olmak, oh be rahatladım gibi bir his bende de yaratmıştı. Bunu her fırsatta anlatıyorum; biir avukat arkadaşım eşimle ilk ayrıldığımızda bana şunu demişti "Boşanmak sosyal, psikolojik, sosyal, hukuksal ve duygusal olarak o kadar mahvedici, yorucu, zor ve yıpratıcı bir süreçtir ki; bir çok insan boşanma sürecine girdikten sonra geri dönmenin yolunu arar. O yüzden 1, müşterek evinize dönün, 2. bir hafta süreyle bu konu hakkında ne arkadaşlarınızla ne de ailenizle konuşmayın, 3. kendi kendinize eşiniz varken ya da yokken o evde düşünüp boşanma kararınızı yoklayın" demişti. Eğer fiziksel şiddet,darp ya da zor kullanma vb şeylerle ilgili bir tehlike yoksa evinize dönün, gurur meselesi değil bu; sizin eviniz orası. karşı taraftan bir işaret bekliyorsunuz sanırım. gelmez, beklemeyin. gidin evinize rahat rahat kimse sormadan etmeden düşünün.