Eşimle yatakları ayırıcam

Merhabalar arkadaşlar.
Benim sorunum eşimin horlaması..
Çok horluyor ve hiç ara vermeden horluyor. Gece defalarca uyanıyorum. Yan yatırıyorum horluyor. İnanır mısınız yüz üstü yattığında bile horluyor. Hiçbir pozisyonda horlaması kesilmiyor. Kulak tıkacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor. Tıkaçlar da kulağımı ve başımı ağrıtıyor. Zaten yatakta sürekli dönmesine de uyanıyorum.
2 yıl önce doktora gitti horlama şikayetinden dolayı. Doktor hiçbir sıkıntı yok sadece kilo ver demiş. Eşimi üniversiteden beri tanıyorum. O zaman kilo problemi yoktu o zaman bile horluyordu.
Yine bu gece defalarca uyandım. İşe gidiyorum çalışıyorum. Uykumu alamadığımda verimli olamıyorum, gün boyu uykulu ve sinirli dolaşıyorum. Artık eşimle yatakları ayırıcam başka hiçbir çarem kalmadı. Ama bu da ilişkimizi etkiler mi aramıza soğukluk girer mi endişe ediyorum. Bir yandan da uyurken sarılmayı dokunulmayı sevmiyorum zaten. Şu anki hali ilişkimizi etkiliyor zaten diye de düşünüyorum. Var mı benim gibi durumda olanlar? Eşinden ayrı yatanlar?
Ben çalışmıyorum ama çocuğum var oğlum zaten hiç uyumaz hep ağlıyor üstüne eşim de horluyor 3ümüz aynınyatakta yatıyoruz yaşam savaşı veriyorum 😃

Japonlardı sanırım evliliğin başından itibaren ayrı uyuyorlar. Bu ayrı uyursan ilişkiniz zedelenir inanışı nedense bizde çok baskın. Kaliteli uyumayan, dinlenmeyen insan zaten ilişki sürdürebilecek ruh halinde olmaz, illa ki sorun çıkar.

Seks de sadece uykudan önce yatakta yapılan bir aktivite değildir. Tensel temas falan demişler, kaç kişi kocasına sarılarak uyuyor acaba? Biz yatağın zıt kutuplarına dağılıyoruz valla. Tensel temas falan yok. Arada birbirimizi tekmeliyoruz horlayınca, en büyük tensel temasımız bu uyku esnasında 😂
Anneannem dedem ben kendimi bildim bileli ayrı uyurlardi.Dedem vefat ettiğinde 50 senelik evlilerdi.Kaliteli uyku çok önemli, her gece sex yapmiyorsun sonuçta ben bu ayrı yatma konusunda o kadar katı değilim ,evliliğin ilk senelerinde karşıyım sadece....

Biz de benden kaynakli sebepten dolayi genelde ayri uyuyoruz esim bazen horluyor ama horlamasa dahi birinin yanimda nefes alisveris sesi bile beni uyutmuyor yanımda dönse uyaniyorum ayağı degmeyecek sırtım acılmayacak yorgan beni saracak vs vs takintilarim var en ufak ses ciddi manada sinirlendiriyor elimde degil careyi ayri uyumakta bulduk.Bazen ben de horluyorum alerjik rinitim var özellikle pelus battaniye falan varsa üzerimdekendi horlama sesime uyaniyorum ev tozu alerjim var esinizin de alerjik bir durumu olabilir

Bu aralar benim eşim de horluyor direk battaniyesini veriyorum gönderiyorum 😂 zaten bebeğim kalkıyo gece bi de horlama sesine mi uyanık kalıcam. Tabi sabah uyanınca bir bakıyorum bütün çocuklar babasıyla yatakta ben salonda koltukta uyuyorum. Ne ara bunlar oldu bilmiyorum, dona kalan yine ben oluyorum eheheheeh

Ayrı odalarda mısınız? Ve her gece horluyor uyutmuyor mu devamlı horlayan uyutmayan ne bileyim ya yaşam kalitesi düşünce sevgi mi kalır 😀
15 yıldır evliyiz ve 15 yıldır bu sıkıntıyı çekiyoruz. Bu yüzden neden eşimden soğuyayım adam isteyerek mi yapıyor. Çözüm aramaz, umursamaz onlar ayrı şeyler ama horladı diye insan eşinden boşanır mı çok garip fikirleriniz var.

15 yıldır evliyiz ve 15 yıldır bu sıkıntıyı çekiyoruz. Bu yüzden neden eşimden soğuyayım adam isteyerek mi yapıyor. Çözüm aramaz, umursamaz onlar ayrı şeyler ama horladı diye insan eşinden boşanır mı çok garip fikirleriniz var.
Ben git boşan demedim. Uykusuzluk insanda duygu bırakmaz dedim. Belli ki siz alışmışsınız. Adam horluyor diye boşan demedim.
Konu sahibi hic uyuyamıyor yaşamdan zevk almıyor mutsuz. Böyle giderse soğur dedim.

silikonlu kulak tikaci deneseniz? hic pahali bir sey degil, biraz arastirip en guzellerinden birini alabilirsiniz. uyaranlar konusunda hassas bir tanıdığım var. geceleri kulakligini, göz bandını yaninda adam öldürseler duymaz

Merhabalar arkadaşlar.
Çok horluyor ve hiç ara vermeden horluyor. Gece defalarca uyanıyorum. Yan yatırıyorum horluyor. İnanır mısınız yüz üstü yattığında bile horluyor. Hiçbir pozisyonda horlaması kesilmiyor. Kulak tıkacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor. Tıkaçlar da kulağımı ve başımı ağrıtıyor. Zaten yatakta sürekli dönmesine de uyanıyorum.
2 yıl önce doktora gitti horlama şikayetinden dolayı. Doktor hiçbir sıkıntı yok sadece kilo ver demiş. Eşimi üniversiteden beri tanıyorum. O zaman kilo problemi yoktu o zaman bile horluyordu.
Yine bu gece defalarca uyandım. İşe gidiyorum çalışıyorum. Uykumu alamadığımda verimli olamıyorum, gün boyu uykulu ve sinirli dolaşıyorum. Artık eşimle yatakları ayırıcam başka hiçbir çarem kalmadı. Ama bu da ilişkimizi etkiler mi aramıza soğukluk girer mi endişe ediyorum. Bir yandan da uyurken sarılmayı dokunulmayı sevmiyorum zaten. Şu anki hali ilişkimizi etkiliyor zaten diye de düşünüyorum. Var mı benim gibi durumda olanlar? Eşinden ayrı yatanlar?
Sorun uyku apnesi olabilir mi? Benim eşimde bu yüzden çok horluyor, makinesi var onu kullandığı gecelerde sorun yok

silikonlu kulak tikaci deneseniz? hic pahali bir sey degil, biraz arastirip en guzellerinden birini alabilirsiniz. uyaranlar konusunda hassas bir tanıdığım var. geceleri kulakligini, göz bandını yaninda adam öldürseler duymaz
Silikonlu da diğer türlü de tıkaç denedim bana çok az etki ediyor. Onun tıkacı nasılmış acaba diye soracağım artık bebek var tıkaç takamıyorum 🥴

kk duvarinda gördüm simdi.
keske ulkemize de gelse de siz de kocanizla koyniş koyniş yatip rahat uykunun keyfini cikarsaniz

Silikonlu da diğer türlü de tıkaç denedim bana çok az etki ediyor. Onun tıkacı nasılmış acaba diye soracağım artık bebek var tıkaç takamıyorum 🥴
rus o kendi memleketinden almıştı. onlarin silah endustrisi cok gelismis, belki askerler icin olusturulan gelismis bir seydir bilmiyorum. ama cok etkiliydi. Normalde cit sesine uyanan biridir onu takinca ayi dibinde bogurse duymazdi.

Merhabalar arkadaşlar.
Evlendiğimiz ilk gunden beri ayri yatiyoruz 10 yil oldu. Benimki de horluyordu simdi kesildi horlamasi. Birbirini seven iki kisinin yanyana yatmasi sart degil konforumuzu bozmak istemiyorum istemiyoruz beraber yatsak nasil olurdu bilmiyorum o yuzden bizim iliskimizi etkiledi diyemiyorum bizim dogalimiz bu

Ben olsam çoktan ayırmıştım. Horluyor sonuçta. İlişkinizin şuanda da o uykusuzlukla cok da iyi olduğunu sanmıyorum. Bir ara bende bir öksürük vardı. Gıcık gibi bir şey. Başımı yastığa koyar koymaz başlıyordu. iki seneden fazla ayri yattık. Onu rahatsız etmeye hakkım yok diye düşündüm. Sevişmek istediğiniz zaman da ne bilim yatak odasına bağlı değilsiniz. İlişkimiz de zedelenmedi.

Benim kocam çok huylu. Ve horlar. Horlaması asla beni rahatsiz etmez babam kükrerdi çünkü. Hatta bana uyku sesi ninni gibi gelir. O horlamaya başlayınca daha çabuk uyurum. Gayet de fit eşim ama horluyo yani lisede de horlardı. Köydeki ahşap evde eşimin horlamasından yan odada annesi uyuyamazdı ben mışıl mışıl uyurdum. Ayrı uyumaya gelince de. Çocuktan sonra bir süre biz de ayrı uyuduk. Mecburen yani. Sabah işe uykusuz mu gitsin yani baba oldu tamam yardım etsin de sürekli emziriyodum neyine yardım edecek. Mama filan olsa neyse.

Yatakta 3 yastık 2 yorgan var. Hem yastığa sarılıyo yorgana da dürüm gibi dolanıyo. O boğulmak istiyo diye onla boğulamam. Adam 26 yaşına kadar böyle yatmış yani napiyim evlendik diye hayır sadece bana sarılacaksın mı diyim? He denedik. Tabi ki normal insanlar gibi tek nevresim takımı koyup da yatmayı sonuç uyuyamadı yani. Niye eziyet edelim ki...

Siz de ayırın. Ben illla ki kötü etkiler demiyorum. Ama baktınız azaltıyo seks sayısını başka çözümler denersiniz. Aynı yatakta yatıp sevişilecekse sevişip. Sohbet edilecekse edip sonra başka yatağa geçebilirsiniz.

Avrupalı aristocrat ailelerde karı koca ayrı odalarda uyur. Kadın ve erkeğin yanyana uyumasının ne kadar zararlı olduğunu anlamışlar çünkü
1000003009.jpg

X