- 8 Şubat 2019
- 54
- 34
- 88
- 36
- Konu Sahibi Kelebeginruyasiii
-
Şokla diyemedim ama şimdiki aklım o an olsa derdim! Normalde olgundur ama sinirlendiğinde tanıyamıyorumDaha kişiliği oturmamış oğlan çocukları evlenince sonu böyle oluyor işte.
Kimi kimin evinden kovuyorsun diyemediniz mi?
Kendi ailesine de hiç yansıtmaz o gün kavga etmiş olsak yoo gayet iyiyiz hiç bi sıkıntımız yok der. O yüzden babam ailesini arayınca şok oldular bizim hiç haberimiz yok bunlardan diyeO degil de ailenizi aradiginda aileniz hiç cevap vermiyor mu eşinize? Durup dinliyorlar mi yani?
Aileniz eşinizi bozsa zirt pirt aramaya cesaret edemezdi onlari. Garip yani, ne gibi bir yaptirimi olacagini dusunuyor ki aileye koşuyor hemen? Siz ailenizden çok mu cekinirsiniz?
Beni en çok kıran inciten o söz oldu zaten terbiyesini verin öyle yollayın!! Kendi ayağımla gitmeyi hiç düşünmüyorum kendimi geçtim kaç defadır aileme yansıttığı bu durum onlara yaptığı bu saygısızlık haddini aştı. Ailemden çekinmem ama ailem de benim gibi aman olay büyümesin aman kızımız üzülmesin diye dallandırıp budaklandırmadılar ama hata ettiklerinin farkına vardılar. Annem bu sefer çık gel kesinlikle yazma arama gerekiyosa da boşanırsınız dedi. Şu an durumlar böyle sonrası nolur bilmiyorum karşılıklı konuşup anlaşır mıyız yoksa yolları ayırır mıyız bilmiyorum
Çocuk muamelesi yaptığını defalarca söylememe rağmen kabul etmiyor bende aşağılık kompleksi varmış ben öyle anlıyormuşumEşiniz size çocuk muamelesi yapıyor
Ve üstünlük kurmaya çalışıyor
Anne babaya şikayet etmek nedir?
Eviniz ilkokul mu ?
İki yetişkin insan kendi sorunlarını kendi aralarında çözmeli
Eşiniz hiç normal değil
Hiç dönmeyin ailenizin desteği varsa
Terbiyeyi bu yaştan sonra ondan öğrenecek değilsiniz
Öfkeyle oturup zararla kalkmak istemediğim için yapmıyorum kendimden çok ailemi düşünüyorum(bizim bu taraflarda boşanınca adın başka şeylere çıkıyo maalesef)ama yapacağım şey şu asla ama asla adım atmicam şu anda o beni hatalı görüyo kesinlikle evet bir konuda hatalıyım istemediği şeyi gizlice yaptım ama bu onun herkesi karşısına almasını saygısızlık etmesini herşeyi silip atmasıni gerektirmiyordu...Bu adamı öyle evire çevire bosayin ki, kendi ailesinin ona veremediği terbiyeyi siz ona vermiş olun. 32 yaşında kadınsıniz, o kim köpek kızınıza terbiye verin falan diye konuşuyor. Döverim ben bunu ya. Adamla konusuyosunuz, düzelmiş gibi yapıp yapıp fabrika ayarlarına geri donuyo anladığım kadarıyla. Bosayin da görsün dünya kaç bucak. Ayaklarınıza kapanır inşallah da siz de geçti canım hadi bay dersiniz
Siz yetişkin bı kadınsiniz, istiyosaniz sigara da içebilirsiniz hatalı falan değilsiniz, size bu konuda bu kadar baskı yapmaması gerekiyodu zaten onu ilgilendirmez çünkü. Ayrıca çalışan bı kadinsiniz, aileniz de arkanızda, adam size adım attı değişmiş gibi yaptı gittiniz diyelim, yarın bigun başka bı olay olduğunda aileniz bu anlayışı göstericekler mi yeniden? İşin sonunda böyle bı adama muhtaç kaldığınız bı ömür geçirmek de var, bı de çocuk istiyomussunuzÖfkeyle oturup zararla kalkmak istemediğim için yapmıyorum kendimden çok ailemi düşünüyorum(bizim bu taraflarda boşanınca adın başka şeylere çıkıyo maalesef)ama yapacağım şey şu asla ama asla adım atmicam şu anda o beni hatalı görüyo kesinlikle evet bir konuda hatalıyım istemediği şeyi gizlice yaptım ama bu onun herkesi karşısına almasını saygısızlık etmesini herşeyi silip atmasıni gerektirmiyordu...
Aslında o konuda yine ben hatalıyım en başta tanışma aşamasında o herşeyi söyledi bana ben kabul ettim yaparım ederim bunca yıl gezdim tozdum istediğimi giydim dedim bundan sonra da eşimin dediği olsun onca sene annem çok karıştı kadını hiç dinlemedim bari bu sefer eşimi dinliyim dedim ama sonuç bu ya ra na ma dım! En ufak hatada annemlerdeyimEşiniz daha büyümemiş çocuklar bıle bu tavırları sergilemez. Aa deli midir nedirHayır yanı evlıyken kadını öyle görüp beğenmişsin şimdi ota boka karışmasıda sövmelik sanane yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?