daha önceki ilk iki konumda esımle tartışmamızı anlatmıştım öğünden berı konuşmuyoruz ayrı uyuyoruz ben bebegımle uyuyorum o yalnız kufurlerını ufak olayda fevrılesmesınden çok sıkayetcıyım kavga sebebımız de buydu.bugun Eve gelırken bebegımız 5 aylık ama oyuncak almış alışveriş yapmış geldı hıc bısey demedım sonra ben yatak odasında havlular vardı onları toplarken sarıldı yapma sakın dedım tmm bısey yapmıcam dıye tuttu sarıldı baya cınsel yonden yeltenmeye çalıştı ne çabuk unuttun soyledıklerını ben unutmadım şakın dokunma bana tartışma çıkartırım dedım ben onları sınırle soyledım dedı bıraktı o balkonda ben içerde uzun mesaj atmış sımdı oğlumuzu çok sevıyoruz o col mutlu bı Bebek onu mutsuz etmeye hakkımız yok ıkımızıde soyledıklerımızı düşünerek söylemeye sakın olmaya davet edıyorum hıc cevap yazma ıyıgeceler yazmış ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sızce bu adam duzelırmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle uç gündür küstük bugun adım attı ne yapmalıyım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
- 29 Haziran 2017
- 392
- 1.094
- 28
- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
- 10 Ağustos 2017
- 24
- 4
- 1
- 29
Cok zekiceAdimina adımla karşılık verin,ben sen ben sen ben sen diye adimlasin kimin ayağı üstte kalırsa o kazansın.
- 13 Mart 2015
- 4.176
- 7.619
- 158
Ah ah affetmezsen ne olacak ki aynı evde yüz yüzesiniz birde çocuk var diyorsun ayarını vererek affet bir daha yaparsan giderim ortada kalırsın de korkut gözünü
Böyle şeyler bir işe yaramıyor, aksine daha da rahat olmalarına neden oluyor. Eşinin böyle durumlarda çekip gideceğini bilen erkek zaten yapmıyor. Yapansa da ya unursamıyor, ya kendine engel olamıyor vs vs. Annem babama yıllar önce arkadaşından aldığı bir akılla bir gün seni boşayacağım böyle yaptığın için demiş, adam içinde tutmuş, unutmamış, yıllar sonra kustu kinini resmen. Bence böyle diyeceğine, zamanında boşasa çok daha iyiydi. Kaldı ki söylemiş, arkasında dur bari lafının. Yoksa demişsin dememişsin ne işe yarar?
- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
aslında kıskançlık barındıran bir mesajdır,zira benim okuzden hala tık yok yinede teşekkürler efenimCok zekice
Evet ama hep çocuğumuz uzulmesın dıkkat edelım gıbı seyler yazmış bı ozurdılerım söylemiyor hala ayıp ben kırsam bın kez af dılerımOzur dileyen birine hic dayamamam sayet..
Kucuk bi bebegin var bu sebeple bosanacakta degilsin ayni evin icinde uzatsan ne olacak arayi iyice acsan ne olacak..bir daha olursa bu kadar kolay affetmem filan diye ayari verip barismak en iyisi...
- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
E korkmuyorsa onun sorunu herkes aynı değil ki ise yarayanda var yaramayan da benim ki fikir yapması söylemesi ona kalmış sormuş bende cevap verdimBöyle şeyler bir işe yaramıyor, aksine daha da rahat olmalarına neden oluyor. Eşinin böyle durumlarda çekip gideceğini bilen erkek zaten yapmıyor. Yapansa da ya unursamıyor, ya kendine engel olamıyor vs vs. Annem babama yıllar önce arkadaşından aldığı bir akılla bir gün seni boşayacağım böyle yaptığın için demiş, adam içinde tutmuş, unutmamış, yıllar sonra kustu kinini resmen. Bence böyle diyeceğine, zamanında boşasa çok daha iyiydi. Kaldı ki söylemiş, arkasında dur bari lafının. Yoksa demişsin dememişsin ne işe yarar?
- 10 Ağustos 2017
- 24
- 4
- 1
- 29
Evet
Evet yavaş yavaş konuşmayı düşünüyorum düzeltmesi lazım kendını terbıyezsızınEninde sonunda barışacaksınız.Ortamı soğutmaktan başka işe yaramaz.Erkeklere surat asmaya gelmiyor.İşlerine gelip daha da yanlışa düşüyorlar.Barışıp güzelce konuşursanız o da size öyle yaklaşır eminim.
- 13 Mart 2015
- 4.176
- 7.619
- 158
E korkmuyorsa onun sorunu herkes aynı değil ki ise yarayanda var yaramayan da benim ki fikir yapması söylemesi ona kalmış sormuş bende cevap verdim
Tabii ki öyle. Kötü anlamda demedim zaten. Ama biz kadınlar yapamayacağımız şeyleri söylemekte usta olduğumu için dedim ben de. :)
aynen ben de o nasıl davranırsa öyle yapıcam ama ıkı gün sonra gene aynı olursa ozaman sızı gene burda beklıyorum bıktım kufur yemektenAdimina adımla karşılık verin,ben sen ben sen ben sen diye adimlasin kimin ayağı üstte kalırsa o kazansın.
Kes
keşke öyle yapabılsem ben deUzatmayin bence okuzlugunu anlamış en azından:)
Benim dayimda cok fevridir, yengem ben artik oda degistiriyorum sakinleyince yanina gidiyorum alistim diyodu.
- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
Yapamayacağımiz şey yok bence yeter ki canımız istesin B-) soru soran bayan eşini muma çevirir tabi isterse ...Tabii ki öyle. Kötü anlamda demedim zaten. Ama biz kadınlar yapamayacağımız şeyleri söylemekte usta olduğumu için dedim ben de. :)