• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle tuhaf kavgalarımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya aslında nereden başlayayım bilmiyorum.eşimin tuhaf hareketlerini yadırgıyorum.kısaca bilgi vereyim.ben 5-6 aylık hamileyken balık yapmış eşim geç geldiği için ona da ayırmıştım, kendi payımada iki tane küçük balık ayırdım ona eşlik edeyim diye ki hamile olunca karşıda birisi bir

şey yerken canı çekiyor insanın.neyse geldi kızarttım koydum önüne tabağı kendi payımıda onun tabağına koymuştum zaten az bir şey diye.tabaktan ilk balığımı aldım yedim, ardından ikinciyi aldığımda eşim tabağı önüme çarpıp al hepsini ye dedi.o zaman şok olmuştum zaten çünkü altı üstü yemekti ve ben hamileydim.neyse

ben o zaman bunun stresli olduğu için yaptığı bir şey olduğunu düşünmüştüm.zamanla bu hareketleri devam etti.örneğin kendine dışardan özel olarak bir şey getirir ama size teklif etmez, teklifsiz bir parça almaya kalkarsanız vücut hareketleriyle sinir olduğunuzu anlarsınız falan gibi.bende karar verdim bundan sonra hiç dokunmayacağım bir şeyine diye.

dün kendine 4 lahmacun getirmiş akşam gene oturdu yemeye başladı.bende gittim mutfaktan bir tabak yemek aldım oturdum onunla birlikte yemeye başladım.epey bir süre sonra sen yemeyecekmisin dedi.bende teklif edersen bir parça alabilirim dedim.teklif mi bekliyorsun gelip alsaydın ya dedi

bende durumu açıkladım gene gerginlik yaşamak istemediğim için uzanmadığım söyledim.tabağı masaya çarpıp gene kanepeye oturdu.ağız tadıyla bir şey yedirmiyorsun dedi.bende özür diledim konu kapansın kavga etmeyelim diye.ama özrümü kabul etmedi ve giyinmeye başladı.
ki her tartışmada küçük yada büyük olsun hemen giyinir gider.hani bir iki saat sonra geri gelir diye bir şey de yok.o geceyi annesinde geçirir.buna anlam veremiyorum inanın.ben hiçbir tartışmada gidip bir başka evde kalmayı düşünmedim ki rahat edemiyorum evimi özlüyorum yerimi yadırgıyorum falan.ama o onca yolu gitmeye üşenmiyor ve neden başka evde kalmak onun için bu kadar kolay bilmiyorum.

o gittikten bir süre sonra mesaj attım.annenlerde misin öyleyse söyle de endişe etmeyeyim dedim.sana ne nerdeysem nerdeyim rahat bırak beni diye mesaj atmış.şimdi nasıl davranayım bilmiyorum.

Aşırı bencil bir erkek bence sen de onun gibi davranmalisin onu dusunmeyeceksin üstünede fazla düsmeyeceksin
Yoksa çok uzulursun

Ben oğluna üzüldüm, size böyle yapıyorsa ona ne yapıyordur acaba. Maaşınızla eski karısına nafaka vermesi ayrı bir olay ve bu çok uzun süre devam edecek. Ben olsam hayatta kabullenmem.

Kusura bakma ama adam benimle yemeği paylaşmamak için kavga çıkartacak ve sonunda özür dileyen ben olacağım.Değil özür dilemek çok ciddîyim o tabağı kafasında paralarım...Üstüne evden gidecek ve üşümesin diye arayıp sıcak ve emin bir yerde olduğunu öğrenip içimi rahatlatacağım.. Umrumda bile olmaz yeminlen..artis gibi kapıyı vurup giden adam tıpış tıpış öyle bir gelirkiiiii..Bunların olacağını eşiniz çok iyi biliyor ve ona bu fırsatı siz veriyorsunuz...Bu kadar taviz vermeyin..Yemeğini paylaşmayan bir adamla hayatı paylaşmaya ne kadar sabır yeter ki???

Benim eşimde tatlısını paylaşmaz hatta benim olan payıda çalar yerdi:KK45: ilk başlarda çok zoruma giderdi...Şimdimi onun tatlısını ben çalıyorum ve evde ciddi bir kovalamaca:KK70: zamanla öğrenecektir paylaşmayı yada kaptırmayı:KK70: işi şakaya vurun yada onun tabağındaki hiç bişeye dokunmayın:rolleyes:

Ben de hiç ama hiç sevmem paylaşmayı. Özellikle tabağımdan bir şey alınırsa sinir olurum. Ama eşim bütün tabağımı istesin, hiç gözüm kalmaz hepsini veririm. Eşiniz sanki sizi çok da fazla sevmiyor gibi. :KK43:

Sizde nasıl bir evliya sabrı var ben anlamadım.. Sizden 2 lokmayı kıskanan, bencilliğin sınırlarını aşmış, asosyal bir kocanız var, maaşınızı sizden alıp eski karısına veriyor, saçma sebeplerle kavga koparıp gece gece evden çıkıyor, geri gelmiyor, nereye gittiği belli değil..
Ben olsam ne yapardım hiç söyleyip de kafanızı karıştırmayayım en iyisi..:KK14:

neredesin dedim çünkü bir seferinde gidip arabada yatmış soğukta.kıyamadım gene yatar diye.
birde şu sıra çok ekonomik darboğazdayız, tuhaf bir hale düştüm.benim aldığım maaşın yarısını eşim eski eşine nafaka olarak veriyor, geri kalanını da kredi taksidine yatırıyor.banada üç beş kuruş bırakıyor ancak.yani çıkıp üç kuruşa bir şey almak lüksüm bile kalmadı.ve hayatı nasıl görüyorsa benim çok rahat yaşadığıma karar vermiş.dediğinizi şu sıralar yapmam zor, harçlık almaktan kurtulursam deneyeceğim inanın.teşekkür ederim desteğiniz için.

Ben en büyük hatayı sizde buldum şu an eşiniz sizin maaşınızdan eski eşine nafaka mı veriyor? Siz deli misiniz? Kusura bakmayın ama hata sizde bu şekilde bi hayatı siz kendinize yakıştırmışsınız.

ya aslında nereden başlayayım bilmiyorum.eşimin tuhaf hareketlerini yadırgıyorum.kısaca bilgi vereyim.ben 5-6 aylık hamileyken balık yapmış eşim geç geldiği için ona da ayırmıştım, kendi payımada iki tane küçük balık ayırdım ona eşlik edeyim diye ki hamile olunca karşıda birisi bir şey yerken canı çekiyor insanın.neyse geldi kızarttım koydum önüne tabağı kendi payımıda onun tabağına koymuştum zaten az bir şey diye.tabaktan ilk balığımı aldım yedim, ardından ikinciyi aldığımda eşim tabağı önüme çarpıp al hepsini ye dedi.o zaman şok olmuştum zaten çünkü altı üstü yemekti ve ben hamileydim.neyse

ben o zaman bunun stresli olduğu için yaptığı bir şey olduğunu düşünmüştüm.zamanla bu hareketleri devam etti.örneğin kendine dışardan özel olarak bir şey getirir ama size teklif etmez, teklifsiz bir parça almaya kalkarsanız vücut hareketleriyle sinir olduğunuzu anlarsınız falan gibi.bende karar verdim bundan sonra hiç dokunmayacağım bir şeyine diye.

dün kendine 4 lahmacun getirmiş akşam gene oturdu yemeye başladı.bende gittim mutfaktan bir tabak yemek aldım oturdum onunla birlikte yemeye başladım.epey bir süre sonra sen yemeyecekmisin dedi.bende teklif edersen bir parça alabilirim dedim.teklif mi bekliyorsun gelip alsaydın ya dedi bende durumu açıkladım gene gerginlik yaşamak istemediğim için uzanmadığım söyledim.tabağı masaya çarpıp gene kanepeye oturdu.ağız tadıyla bir şey yedirmiyorsun dedi.bende özür diledim konu kapansın kavga etmeyelim diye.ama özrümü kabul etmedi ve giyinmeye başladı.
ki her tartışmada küçük yada büyük olsun hemen giyinir gider.hani bir iki saat sonra geri gelir diye bir şey de yok.o geceyi annesinde geçirir.buna anlam veremiyorum inanın.ben hiçbir tartışmada gidip bir başka evde kalmayı düşünmedim ki rahat edemiyorum evimi özlüyorum yerimi yadırgıyorum falan.ama o onca yolu gitmeye üşenmiyor ve neden başka evde kalmak onun için bu kadar kolay bilmiyorum.

o gittikten bir süre sonra mesaj attım.annenlerde misin öyleyse söyle de endişe etmeyeyim dedim.sana ne nerdeysem nerdeyim rahat bırak beni diye mesaj atmış.şimdi nasıl davranayım bilmiyorum.
Bi de sen hamileyken yapıyo yani bunları bana çok tuhaf geldi

psikolojisi mi bozuk ne?
kusura bakma ama çok komik eşinin tavırları.
üstüne düştükçede şımaran bir tip gibi.sen alttan aldıkça o üste çıkıyo.

kusur bakmayında ne aç gözlü bir eşiniz var..Ya insan yeri gelir bir lokma ekmeği paylaşır ailesiyle.Yediğiniz şey onun lokmasından ısırmak olsa tiksiniyor derimde, bambaşka birşey çok tuhaf

İnsan çalıştığı arkadaşına bile paylaşır alırken onlarda yer diye alır geçtim eşimi çocuğumu çok ayıp insanın boğazından geçmez bide karşında yiyiyor

hayır kızlar birde sürekli her tartışmada annesinde yatmasına anlam veremiyorum.ben evimden başka yerde rahat edemiyorum.o neden bu kadar rahat bir fikriniz varmı.yani konuyu büyütmeden 3. kişilere yansıtmadan çözebilecekken neden böyle yapıyor.gerçi şimdi biraz düzeldi ilk evlendiğimizde kavga tartışma oldumu annesini arayıp telden dinletmeye çalışıyordu.hiç değilse o huyunu bıraktı.

Böylesi bir adam ile nasil evlilige devam ediyorsun? Nasil o adami baba yapiyorsun? Yani sorun burda paylasmamak bile degil artik. Ne demek telefonda tartismalari annesine dinletirmek? Bu kada sapik birsey var mi? Bide artik sükür edip "en azindan telefon ile degil, annesinin evinde kaliyor" diyorsun neredeyse.

Gerçekten anlam veremiyorum, bu adamlari niye çekiyorsunuz? Nasil seviyorsunuz? Yani bu adam sana 1 tane lahmucunu çok bile gören biri, yani neresini seviyorsun? Niye bu adama bebek yapiyorsun? Onca konu açiliyor bdv'de ve bu sorularin cevabini hiç alamiyorum. Aklim almiyor cidden.

ya aslında nereden başlayayım bilmiyorum.eşimin tuhaf hareketlerini yadırgıyorum.kısaca bilgi vereyim.ben 5-6 aylık hamileyken balık yapmış eşim geç geldiği için ona da ayırmıştım, kendi payımada iki tane küçük balık ayırdım ona eşlik edeyim diye ki hamile olunca karşıda birisi bir şey yerken canı çekiyor insanın.neyse geldi kızarttım koydum önüne tabağı kendi payımıda onun tabağına koymuştum zaten az bir şey diye.tabaktan ilk balığımı aldım yedim, ardından ikinciyi aldığımda eşim tabağı önüme çarpıp al hepsini ye dedi.o zaman şok olmuştum zaten çünkü altı üstü yemekti ve ben hamileydim.neyse

dün kendine 4 lahmacun getirmiş akşam gene oturdu yemeye başladı.bende gittim mutfaktan bir tabak yemek aldım oturdum onunla birlikte yemeye başladım.epey bir süre sonra sen yemeyecekmisin dedi.bende teklif edersen bir parça alabilirim dedim.teklif mi bekliyorsun gelip alsaydın ya dedi bende durumu açıkladım gene gerginlik yaşamak istemediğim için uzanmadığım söyledim.tabağı masaya çarpıp gene kanepeye oturdu.ağız tadıyla bir şey yedirmiyorsun dedi.bende özür diledim konu kapansın kavga etmeyelim diye.ama özrümü kabul etmedi ve giyinmeye başladı.

Yahu lütfen şu erkekleri şımartmayın.Bi dik durun bi tavır alın.Özür dilemeler,evi terkeden erkeğe mesaj atıp merak ettiğini söylemeler.Defolup giden erkeğe sen tavır alacaksın sen.Senden balığı esirgeyenle sen konuşmayacaksın.Lahmacunu önünde oturup yiyene teklif edersen gibi ezik cümleler değil net konuşacaksın.

canm çook özür diliyorum ama eşin tam bir ÖKÜZ.okurken ben sinir oldum ya.hamile bi bayana nasıl bu kadar düşüncesizce davranabiliyo.aç kalmaktan çok korkuo heralde.ve şu dikkatimi çekti sanırım annesinin yetiştirme tarzı bu.baksanıza oğlunu bu yönde desteklio.valla çok garip.Allah sabır versin inş....eşiniz umarım bi an önce akıllanır.

Bence esiniz psikolojik srunlari var.. yada uzulerek diyorum hayatinda birisi var bence takip edin yaptigi her davranisi beyninize not edin evden ciktiginda napiyor belki direk anesine gitmiyor 2 3 sat sonra gidiyor ve anneside bizdeydi diyor. Bunlarin hepsini kontrl etmeniz sart gerekirse takip etirin telefinunu falan sizden sakliyormu evde bi anda hareketli oluyormu bjblr cok onemli noktlr ve bi ihtimal bu olabilir. Yada gercktn yetistirilme seklinden kaynakli.. bunun icin psikologa gitmesi lazim eger siz ikna edemezsnz bu durumu annesiyle paylasin ve o israr etsin.. erkekler genelde anesinin sozlerinden cikmiolr cnku.. hamile bi bayana bu yapilmaz ki esin o senin tanimadgm bi hamile kisi olsa ben uzatirim yada onada alir veririm bu insanliktir ondan daha cok yeme icmeye sizn ihtiyaciniz var cok zor borsey sllah yardimvnz olsun..

Maalesef eşinizin hala sizinle aynı çatı altında yaşamasının tek sebebi menfaat. Sizin ona sağladığınız bakımdan, maddi güçten, ve diğer konulardan yararlanıyor ve buna rağmen sizinle tabağındaki bir balığı bile paylaşmak istemiyor.

Çok yazık, sizi haketmiyor.

Esiniz insan degil. Kayinvalidenizden gelen genlere bakilirsa sasilacak bir sey degil bu.
Tek sadirdigim bir kadin kendini nasil bu kadar ezdirebilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X