- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
zaten öyle yapacağım hatta krediyide ödemek istemiyorum çünkü çocukları için aldığı arabanın kredisi o da.ben sadece ev kiramı ve evin giderlerini ödeyeceğim.ne yaparsa yapsın.başka kadının çocuğu dediğimde çok acımasızsın o çocukların suçu ne diyor.sanki benim çocukların bir suçu var.
Eşiniz çok uyanik ve siz çok iyi niyetlisiniz.
Eşiniz cocuklarini kendisiyle bir butun olarak görüyor....ama sizi ve çocuğunuzu kabullenmiyor...kendi cocuklarina yemek paylasiyor çünkü onlari benimsemis ama sizi, cocugunuzu, gittiğiniz misafirlikteki insanları benimsemiyor bu yuzden önemsemiyor ve düşünmüyor.
Bu sebeple ne istediğiniz ne hissettiğiniz umrunda değil. Karsi ciktiginizda ise bu hayati sürdürebilmek için sizin maneviyatiniza oynuyor çünkü sizi bu şekilde ikna edeceğini biliyor.
Sizin kadinlik olarak sundugunuz seylere muhtaç ve sizden gelecek paraya muhtaç. Bunu kaybetmemek için her şeyi yapacaktir.
Yoksa sizin maasinizdan nafaka almaya utanir sen faturalari öde askim ben nafakayi hallederim derdi. Yoksa sizin sacinizi boyayacak haliniz yokken çocuklarına araba almaz üstüne yuzsuzluk yapip kredisini size odetmezdi.
Çok iyi niyetlisiniz cok....