Eşimle tartıştık

ecepelin29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
679
410
43
Herkese güzel haftasonlari dileyerek baslamak istiyorum.normalde iyi giden bir evliliğim var,tartışmamız çok nadir olur.dün 3 yaşındaki oğlumla sitenin parka gittik ben bankta oturuyorken yanıma doğru geliyordu ayağı takıldı kafasını banka çarptı çok hafif çarptı ama minik bir şişlik oldu.Eşim o sırada yanımıza gelip gördü ve görmedin mi neden çarptı tarzında üst üste soru sordu sonra çocuğu tembihledi dikkatli yürü diye, bende orda film koptu çocuk zaten dikkatli neden üsteliyorsun düşer kalkar bişeyi yok dedim çocukta korkuyor oynarken bile düşeceğim korkusu yaşıyor babasının pimpirikliğinden...aramızda soğuk rüzgarlar eski biraz tartışır gibi olduk.Hemen eve gelmedi vakit baya ilermişti yani olay soğudu..neyse geldi bi selam bile vermeden buzdolabını açtı gündüz 4,5 kg et getirmişti ben onu buzluğa atmamıştım henüz.ilk söylediği bunları niye buzluğa koymadın oldu bende buzlukta yer yok dedim ki gerçekten çok dolu.olduğu gibi alıp buzluğa attı ve kinayeli bir şekilde buzluğa koyacağın şeyler varsa getir koyayım dedi ben koymayı bilmiyorum ya hani.bende geri çıkarıp paketlere böldüm öylece atılmaz ya hani.. dedimki bunları söylemene gerek varmıydı?
sinirli bi şekilde bozulur o etler neyi bekliyosun dedi bende bunlar dolapta ve sadece 4,5 saat oldu birkaç gün bile durabilir ama sen kızgın olduğun için bana çatıyosun dedim sonra bu iyice sinirlendi ve bende öyle.bana çemkirme dedi en sinir olduğum tabir,sanki kendisi çok sakinmiş gibi bana neler söylüyo..konuşmak istemiyorum seninle dedim asıl ben istemiyorum gibi karşılıklar veriyor.nasıl egolu konuşmalar...çocuğum olmasın sana katlanmazdım dedim boşan çocuğa ben bakarım diyo sanki anneliği de yapamıyorumHani tartışmada biz kadınlar daha çok konuşan taraf oluruz ya bizde tam tersi sürekli o konuşuyor asla geri adım atmıyor Öyle üzüldümki nasıl ağladım nasıllll ve hala konuşmuyoruz.çok saçma bir mesele çok büyüdü,stresli ve gergindim çok üstüme geldi. akşam şehir dışından akrabası gelecek 2 günlüğüne yatılı öyle morelsizimki insan bari alttan alır böyle bir günde.kendisini göresim yok akrabasıyla da ilk kez tanışcaz yaptığı şeye bak..çok çok uzun oldu affedin anlatacak bir kişi bile yok belki bir yol gösteren bir tavsiye veren olur diye yazdım buraya ne yapmayalım?

Ikiniz de önce boş boş şeyler yüzünden birbirinizi kirmissiniz. Çocuğa dikkatli yürü dediyse ne olmuş yani? Neden hemen tartışma ortamı yaratıyorsunuz?

Bir de "çocuğum olmasa sana katlanamazdim" ne kadar kötü bir cümledir yahu? Bana bunu eşim söylese kapıyı çarpar cikardim. Çok yaralayıcı bi şey söylemişsiniz hatalısınız.
O da sizin işinize karışmakta hatalı, ona ne yani eti dolaba şimdi değil de bi kaç saate koymanizdan

Erkekler bazen öyle yapior keşke aranızda problem yokken bosanirim demeseydin sen sussaydin oda konuşur konuşur sonra kendini geveze gibi hisseder pişman olurdu

Çocuk bu düşerek büyür ben eşinizin anlattığını ve anneliginizi sorguladığını düşünüyorum ben dediklerinden bunu algıladım benim eşimde her moka karışır.
Kolaysa kendi annelik yapsın boşver hiç kafana takma misafirin gelecekmiş onların yanında esinle olan sorunu yansıtma ayıp olur.
Eşinde hatasını mutlaka anlayacak zaten canım.

Küçücük mesela büyüdü demissin ama sen çocuğun olmazsa sana katmazdım diyerek evereste çıkarmışsın tartışmayı . Ee adamda boşan o zaman demiş .
Sen büyütmüşsün tartışmayı .

Misafir öncesi tatsız ve gereksiz bir mevzu olmus..boş yere uzamış yani...ne denir ki..birşey olmamış gibi günlük yaşantıniza devam edin..misafirde gelince kırılır o aranızdaki soğuk hava.

Evet boşanma lafı ederek hakliyken haksız duruma dusmussunuz.. normalde de alttan almayan bir erkekse bu lafın ağırlığını da bahane ederek kesinlikle geri adım atmaz akrabasi falan etki etmez.
Bu tarz ağır lafları tartışma esnasında ben de sarfediyorum, istiyorum ki o laf öyle bi canını acıtsin ki "ya ben napiyorum kızı delirtiyorum" desin. Ama ters tepiyor işte sanırım alttan almanız gerekecek.

Bir de burda her sorununu anlatan evli kadına "bosan bence" diyen kadınlara çok şaşırıyorum, tamam fiziksel psikolojik şiddet olur aldatma olur veya bu tarz ağır durumlarda boşanmak tek çözüm ama her tartışmada insanlar bosansaydi dünyada 1 tane evli çift kalmazdı. Biraz oluruna bakıp idare etmek lazım boşanmak en kolayı ya bir yuva kolay mı kuruluyor hanımlar Allah aşkına herkesi sağ duyuya davet ediyorum.

Hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum.Ben çok gergindim dün ve bildiği halde çok üzerime geldi,çocuğumuz olmasa boşanırdım demekle hata ettim haklıyken haksız duruma düştüm,ama görmeniz lazım bir kere değil kaç kere tekrar ediyor aynı sözleri,kendimi yetersiz hissediyorum sanki çocuğa bakamamış gibi veya evi ihmal ediyor gibi..bende iyice sinirlenip ağır konuşuyorum:/ çünkü ona mecburum gibi algı oluşturuyor bende sana katlanmam üzersen boşanırım diye canını yakmak için öyle söylüyorum.
Arkadaşların çoğu abarttığımı düşünmüş içim ona karşı çok soğuk ama misafirin hatrına adım atacağım galiba

Boyle kucuk meselelerde konuyu bosanmaya getirirseniz ohooo.
Tartışırken pisman olacağınız cümleler kurmayın sonra telafisi olmuyor.

O kadar sıkici kavga etmissiniz ki okuyamafim kac yasindsiniz 13?

Iste herkes anlamıyor sürekli sorgulaninca insanin içi yanıyor ve boşan o zaman deniliyor çünkü sen bana muhtaçsın ezik olmalisin modunda oluyor bazı eşler karsilarinda dik durmak lazim ama boşanma lafını sık telafi etmemeliyiz.
Herşey yoluna girer üzülme ama böyle erkekle yasamak zor iyi bilirim rabbim yardımcımız olsun canım.

Siz tartismaya cok büyütmüsünüz. Cocuk düsünce sadece endiseli olmus. Ki öylecene düsmemis, kafasini vurmus. Siz orda tatli dil ile "anliyorum korktun ama bisey olmaz askim, cocuklar iste düsüp büyüyorlar" diyebilirdiniz. Orada anneliginizi sorguladigini sanmiyorum. O olay orada kapanmis olsaydi, buzluk olayida olmazdi (ki ordada cok hatali cümleler kullanmisiniz)

Siz sanirim biraz fevrisiniz. Bazen biraz alttan almakta yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…