Herkese güzel haftasonlari dileyerek baslamak istiyorum.normalde iyi giden bir evliliğim var,tartışmamız çok nadir olur.dün 3 yaşındaki oğlumla sitenin parka gittik ben bankta oturuyorken yanıma doğru geliyordu ayağı takıldı kafasını banka çarptı çok hafif çarptı ama minik bir şişlik oldu.Eşim o sırada yanımıza gelip gördü ve görmedin mi neden çarptı tarzında üst üste soru sordu sonra çocuğu tembihledi dikkatli yürü diye, bende orda film koptu çocuk zaten dikkatli neden üsteliyorsun düşer kalkar bişeyi yok dedim çocukta korkuyor oynarken bile düşeceğim korkusu yaşıyor babasının pimpirikliğinden...aramızda soğuk rüzgarlar eski biraz tartışır gibi olduk.Hemen eve gelmedi vakit baya ilermişti yani olay soğudu..neyse geldi bi selam bile vermeden buzdolabını açtı gündüz 4,5 kg et getirmişti ben onu buzluğa atmamıştım henüz.ilk söylediği bunları niye buzluğa koymadın oldu bende buzlukta yer yok dedim ki gerçekten çok dolu.olduğu gibi alıp buzluğa attı ve kinayeli bir şekilde buzluğa koyacağın şeyler varsa getir koyayım dedi ben koymayı bilmiyorum ya hani.bende geri çıkarıp paketlere böldüm öylece atılmaz ya hani.. dedimki bunları söylemene gerek varmıydı?
sinirli bi şekilde bozulur o etler neyi bekliyosun dedi bende bunlar dolapta ve sadece 4,5 saat oldu birkaç gün bile durabilir ama sen kızgın olduğun için bana çatıyosun dedim sonra bu iyice sinirlendi ve bende öyle.bana çemkirme dedi en sinir olduğum tabir,sanki kendisi çok sakinmiş gibi bana neler söylüyo..konuşmak istemiyorum seninle dedim asıl ben istemiyorum gibi karşılıklar veriyor.nasıl egolu konuşmalar...çocuğum olmasın sana katlanmazdım dedim boşan çocuğa ben bakarım diyo sanki anneliği de yapamıyorumHani tartışmada biz kadınlar daha çok konuşan taraf oluruz ya bizde tam tersi sürekli o konuşuyor asla geri adım atmıyor Öyle üzüldümki nasıl ağladım nasıllll ve hala konuşmuyoruz.çok saçma bir mesele çok büyüdü,stresli ve gergindim çok üstüme geldi. akşam şehir dışından akrabası gelecek 2 günlüğüne yatılı öyle morelsizimki insan bari alttan alır böyle bir günde.kendisini göresim yok akrabasıyla da ilk kez tanışcaz yaptığı şeye bak..çok çok uzun oldu affedin anlatacak bir kişi bile yok belki bir yol gösteren bir tavsiye veren olur diye yazdım buraya ne yapmayalım?