- 2 Ekim 2010
- 427
- 588
-
- Konu Sahibi ecepelin29
Yanliz şunu anlamadım buzlukta yer yok diyorsunuz eşiniz nasıl buzluğa 5 kilo eti sığdırdı sonra kalkıp siz paketleyip koymuşsunuz gereksiz uzamış bir tartışma orada tamm ben hemen koyarım yerine deseydiniz bu saçma muhabbet olmaz kavga bile etmezdiniz.Herkese güzel haftasonlari dileyerek baslamak istiyorum.normalde iyi giden bir evliliğim var,tartışmamız çok nadir olur.dün 3 yaşındaki oğlumla sitenin parka gittik ben bankta oturuyorken yanıma doğru geliyordu ayağı takıldı kafasını banka çarptı çok hafif çarptı ama minik bir şişlik oldu.Eşim o sırada yanımıza gelip gördü ve görmedin mi neden çarptı tarzında üst üste soru sordu sonra çocuğu tembihledi dikkatli yürü diye, bende orda film koptu çocuk zaten dikkatli neden üsteliyorsun düşer kalkar bişeyi yok dedim çocukta korkuyor oynarken bile düşeceğim korkusu yaşıyor babasının pimpirikliğinden...aramızda soğuk rüzgarlar eski biraz tartışır gibi olduk.Hemen eve gelmedi vakit baya ilermişti yani olay soğudu..neyse geldi bi selam bile vermeden buzdolabını açtı gündüz 4,5 kg et getirmişti ben onu buzluğa atmamıştım henüz.ilk söylediği bunları niye buzluğa koymadın oldu bende buzlukta yer yok dedim ki gerçekten çok dolu.olduğu gibi alıp buzluğa attı ve kinayeli bir şekilde buzluğa koyacağın şeyler varsa getir koyayım dedi ben koymayı bilmiyorum ya hani.bende geri çıkarıp paketlere böldüm öylece atılmaz ya hani.. dedimki bunları söylemene gerek varmıydı?
sinirli bi şekilde bozulur o etler neyi bekliyosun dedi bende bunlar dolapta ve sadece 4,5 saat oldu birkaç gün bile durabilir ama sen kızgın olduğun için bana çatıyosun dedim sonra bu iyice sinirlendi ve bende öyle.bana çemkirme dedi en sinir olduğum tabir,sanki kendisi çok sakinmiş gibi bana neler söylüyo..konuşmak istemiyorum seninle dedim asıl ben istemiyorum gibi karşılıklar veriyor.nasıl egolu konuşmalar...çocuğum olmasın sana katlanmazdım dedim boşan çocuğa ben bakarım diyo sanki anneliği de yapamıyorumHani tartışmada biz kadınlar daha çok konuşan taraf oluruz ya bizde tam tersi sürekli o konuşuyor asla geri adım atmıyor Öyle üzüldümki nasıl ağladım nasıllll ve hala konuşmuyoruz.çok saçma bir mesele çok büyüdü,stresli ve gergindim çok üstüme geldi. akşam şehir dışından akrabası gelecek 2 günlüğüne yatılı öyle morelsizimki insan bari alttan alır böyle bir günde.kendisini göresim yok akrabasıyla da ilk kez tanışcaz yaptığı şeye bak..çok çok uzun oldu affedin anlatacak bir kişi bile yok belki bir yol gösteren bir tavsiye veren olur diye yazdım buraya ne yapmayalım?
Herkese güzel haftasonlari dileyerek baslamak istiyorum.normalde iyi giden bir evliliğim var,tartışmamız çok nadir olur.dün 3 yaşındaki oğlumla sitenin parka gittik ben bankta oturuyorken yanıma doğru geliyordu ayağı takıldı kafasını banka çarptı çok hafif çarptı ama minik bir şişlik oldu.Eşim o sırada yanımıza gelip gördü ve görmedin mi neden çarptı tarzında üst üste soru sordu sonra çocuğu tembihledi dikkatli yürü diye, bende orda film koptu çocuk zaten dikkatli neden üsteliyorsun düşer kalkar bişeyi yok dedim çocukta korkuyor oynarken bile düşeceğim korkusu yaşıyor babasının pimpirikliğinden...aramızda soğuk rüzgarlar eski biraz tartışır gibi olduk.Hemen eve gelmedi vakit baya ilermişti yani olay soğudu..neyse geldi bi selam bile vermeden buzdolabını açtı gündüz 4,5 kg et getirmişti ben onu buzluğa atmamıştım henüz.ilk söylediği bunları niye buzluğa koymadın oldu bende buzlukta yer yok dedim ki gerçekten çok dolu.olduğu gibi alıp buzluğa attı ve kinayeli bir şekilde buzluğa koyacağın şeyler varsa getir koyayım dedi ben koymayı bilmiyorum ya hani.bende geri çıkarıp paketlere böldüm öylece atılmaz ya hani.. dedimki bunları söylemene gerek varmıydı?
sinirli bi şekilde bozulur o etler neyi bekliyosun dedi bende bunlar dolapta ve sadece 4,5 saat oldu birkaç gün bile durabilir ama sen kızgın olduğun için bana çatıyosun dedim sonra bu iyice sinirlendi ve bende öyle.bana çemkirme dedi en sinir olduğum tabir,sanki kendisi çok sakinmiş gibi bana neler söylüyo..konuşmak istemiyorum seninle dedim asıl ben istemiyorum gibi karşılıklar veriyor.nasıl egolu konuşmalar...çocuğum olmasın sana katlanmazdım dedim boşan çocuğa ben bakarım diyo sanki anneliği de yapamıyorumHani tartışmada biz kadınlar daha çok konuşan taraf oluruz ya bizde tam tersi sürekli o konuşuyor asla geri adım atmıyor Öyle üzüldümki nasıl ağladım nasıllll ve hala konuşmuyoruz.çok saçma bir mesele çok büyüdü,stresli ve gergindim çok üstüme geldi. akşam şehir dışından akrabası gelecek 2 günlüğüne yatılı öyle morelsizimki insan bari alttan alır böyle bir günde.kendisini göresim yok akrabasıyla da ilk kez tanışcaz yaptığı şeye bak..çok çok uzun oldu affedin anlatacak bir kişi bile yok belki bir yol gösteren bir tavsiye veren olur diye yazdım buraya ne yapmayalım?
Gerçekten bizim insanımız tartışmayı bilmiyor ve evliliklerde sürekli incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden, yüz göz olup, hakarete ve boşanmaya kadar geliyor laf...Sürekli her kavga eden çiftin ağzında bir boşanma lafı. Böyle oluncada evlilikte ne kutsallık kalıyor nede bereket . Herzaman söylerim, tatlı ve güzel sözleri hep erkekten beklemeyelim. Onlarada canım, hayatım diye konuşalım cümlelerimizin başında. Tartışırken bile....Herkese güzel haftasonlari dileyerek baslamak istiyorum.normalde iyi giden bir evliliğim var,tartışmamız çok nadir olur.dün 3 yaşındaki oğlumla sitenin parka gittik ben bankta oturuyorken yanıma doğru geliyordu ayağı takıldı kafasını banka çarptı çok hafif çarptı ama minik bir şişlik oldu.Eşim o sırada yanımıza gelip gördü ve görmedin mi neden çarptı tarzında üst üste soru sordu sonra çocuğu tembihledi dikkatli yürü diye, bende orda film koptu çocuk zaten dikkatli neden üsteliyorsun düşer kalkar bişeyi yok dedim çocukta korkuyor oynarken bile düşeceğim korkusu yaşıyor babasının pimpirikliğinden...aramızda soğuk rüzgarlar eski biraz tartışır gibi olduk.Hemen eve gelmedi vakit baya ilermişti yani olay soğudu..neyse geldi bi selam bile vermeden buzdolabını açtı gündüz 4,5 kg et getirmişti ben onu buzluğa atmamıştım henüz.ilk söylediği bunları niye buzluğa koymadın oldu bende buzlukta yer yok dedim ki gerçekten çok dolu.olduğu gibi alıp buzluğa attı ve kinayeli bir şekilde buzluğa koyacağın şeyler varsa getir koyayım dedi ben koymayı bilmiyorum ya hani.bende geri çıkarıp paketlere böldüm öylece atılmaz ya hani.. dedimki bunları söylemene gerek varmıydı?
Cocugum olmasaydi sana katlanmazdim diyen sizsiniz esiniz bosan o zaman deyince suc esinizin mi oluyor. once kendinize bakin sonra esinize. Boyle ufak tefek seyler icin sana katlanmam bosanirim bosan bilmem neler cok sacma. Kim hakli kim haksiza girmiyorum ama saygi onemli vesselam
Don lastiği gibi uzatmakve boş yere birbirini kırmak. Çocuk olmasa katlanmazdım da ağır olmuş o yanaşmıyorsa siz yanaşın hiçbir şey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınız belkş
Gerçekten bizim insanımız tartışmayı bilmiyor ve evliliklerde sürekli incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden, yüz göz olup, hakarete ve boşanmaya kadar geliyor laf...Sürekli her kavga eden çiftin ağzında bir boşanma lafı. Böyle oluncada evlilikte ne kutsallık kalıyor nede bereket . Herzaman söylerim, tatlı ve güzel sözleri hep erkekten beklemeyelim. Onlarada canım, hayatım diye konuşalım cümlelerimizin başında. Tartışırken bile....
Buzlukta gerçekten yer yoktu dediniz sonra eşim etleri koydu sonra çıkarp ben koydum dediniz onuda bi aciklasanız catlicam zira:))Bayanlar tanımadığınız için böyle konuşuyorsunuzda inanın uzatan ben değilim bakın şimdi bugünü özetleyim; sabah erkenden çıktı gitti öğlene doğru geldi kahvaltı haZırladım yemedi sonra kapıyı çekti yine çıktı bu arada kesinlikle yüzüme bile bakmıyor tabi,dayanamadım msj yazdım sinirle konuştum hatalıydım çok mutsuzum lütfen devam ettirmeyelim yazdım cvp yok.Eve gelince tekrar gidip sarıldım seni seviyorum özür dilerim dedim yine yüzüme bakmıyor sarılmıyor dediki seni affediyorum ama konuşmayacağımiçimden seninle konuşmak gelmiyor dedi.dedimki bak çok üstüme geldin sinirle konuştum normalde o da bilir sakin bi insanım idare ederim her durumu ama bu sıralar kötü şeyler yaşadık maddi manevi o yüzden patlama oldu.konuşmak istemiyorum kaç gün sürer bilmiyorum dedi ve kalktı yanımdan.benimde bi gururum var sürekli reddediliyorum bu şekilde ben nasıl normal olayım.ha bir de boşanma lafını sadece birkaç kez dile getirmişimdir ve 9 yıllık evliyim öyle yeni evli dilinde boşanma tehditi olan birisi değilim yanlış anlaşılıyorum sanırım.çok zor bir eşim var asla ama asla özür dilemez hiçbir tartışmamızda bu hep böyle yani.dün de mesela boşancaksan boşan gitceksen git böyle konuşıyor bende artık dolup taşıyorum.çok sabırlıyımda işte patlayınca kötü patlıyorum