Bayanlar tanımadığınız için böyle konuşuyorsunuzda inanın uzatan ben değilim bakın şimdi bugünü özetleyim; sabah erkenden çıktı gitti öğlene doğru geldi kahvaltı haZırladım yemedi sonra kapıyı çekti yine çıktı bu arada kesinlikle yüzüme bile bakmıyor tabi,dayanamadım msj yazdım sinirle konuştum hatalıydım çok mutsuzum lütfen devam ettirmeyelim yazdım cvp yok.Eve gelince tekrar gidip sarıldım seni seviyorum özür dilerim dedim yine yüzüme bakmıyor sarılmıyor dediki seni affediyorum ama konuşmayacağım
içimden seninle konuşmak gelmiyor dedi.dedimki bak çok üstüme geldin sinirle konuştum normalde o da bilir sakin bi insanım idare ederim her durumu ama bu sıralar kötü şeyler yaşadık maddi manevi o yüzden patlama oldu.konuşmak istemiyorum kaç gün sürer bilmiyorum dedi ve kalktı yanımdan.benimde bi gururum var sürekli reddediliyorum bu şekilde ben nasıl normal olayım.ha bir de boşanma lafını sadece birkaç kez dile getirmişimdir ve 9 yıllık evliyim öyle yeni evli dilinde boşanma tehditi olan birisi değilim yanlış anlaşılıyorum sanırım.çok zor bir eşim var asla ama asla özür dilemez hiçbir tartışmamızda bu hep böyle yani.dün de mesela boşancaksan boşan gitceksen git böyle konuşıyor bende artık dolup taşıyorum.çok sabırlıyımda işte patlayınca kötü patlıyorum