Esimle tartismamiz

Yine bir oha cekiyorum.
Bebegin bo*lu bezini kiskanan kaynana. Kadinlar kulübünün ilki galiba.

Cok istiyora günde 3 kere bezin fotosunu atin veya kargoyla orjinalini gönderin.

Eşinize güzel bir ayar iyi gelecek galiba. Saygisiz aileye denk gelmişsiniz

He bu arada görümcene ne oluyor ? Eşine bence bunu anlat nasıl kırılıp yalnız hissettiğini seni saymıyor de belli ki kız kardeşin saygısı olsa erkek kardeşim veya abimin eşi ne olursa olsunnben karışamam demesi lazım ama yapmıyor falan de sakin sakin konuş yalnız hissettiğini hep suçlandığını anlat

Evet bana karsi hic saygilari yok ama surekli ' kizim gibi bagrima basiyorum seni ' diyor.
Surekli duruo dururken agliyor , degisik bi insan

Ciddi misin ? Hasta bir kaynanan var Allah yardım etsin ona göre davran canım sakin ol anlat eşine ya ne kadar baskıda hissettiğini Doğumumda bile .. çok şaşkınım

Sözden anlamiyor canim , ben acik konustukca tersini yapan bi insan annesi. Ben üzüluyorum desem bu sefer oturup aglar inanki , ama ben uzuluyorum diye degil , o anki davranisini hakli cikarmak icin

Aynısını bende ilk çocuğumda yaşadım. Şöyleki asla ve de asla kayınvalidemin yanında emzirmem. Ama mecbur kalırsam annemin yanında emziririm. O da bir kere buna tanık oldu. Bundan olay çıkardı ama ben ortamda yokken yani eşimi iş çıkışı çağırıp -çok önemli bişey oldu acil gelmen lazım demiş- söylemiş. Eşimde karımın memelerini görmeyi çok istiyorsun herhalde ya da hayatında hiç emen çocuk görmedin demiş.

Bu aylarda bebekler uzun süre emerler. Sizde çocuğu alıp odaya götürdüğünüz için ondan mahrum kaldığını düşünmüş ve bu düşüncesini hiiiç olamayacak bi uslüpla dillendirmiş. Benim kayınvalidem gibi..

Ben kayınvalidem öyle bişey yapınca 3 ay kadar evine gitmedim ki sık görüşmek isteyen bir kişidir ben gitmek istemiyorum demedim. Ama her seferinde bi bahane buldum. Eşimde az çok tahmin ettiği için çok ısrar etmedi. Ama kayınvalidem kendi için dersi çıkardı. (Emzirme ya da alt değiştirme işine aynen bildiğiniz gibi devam edin.)Sizede tavsiye ederim. Ama ama amaaaa o görümceye iyi bir had bildirmeniz lazım. Ben olsam öyle yapardım.

off sabahtan beri okuudm kaçıncı konu.
hele bebek olunca iyice zıvanadan çıkan kocalar.bağırmaya azarlamaya endeksli hemen.
yalnız iki aylık bebek sürekli emmek ister evde eşinizden başkada erkek yokmuş .ikisinin yanındada emzirebilirmissin.
muhtemelen kv yanımızda durmuyo bebeği bizden sakınıyor gibi bir algıya girmiş.
iki aylık bebek sende lohusasın.niye gdiyorsun ki zaten yat evinde dinlen

Senin eşinle aran iyi olsun, ailesi bir tuhaf yani. Onlara karşı yaptığın kötü hiçbir şey yok ayrıca olsa bile, siz ordayken kayınvalidenin gidip görümcene anlatması ve görümcenin bağırmasına hiç anlam veremedim. Neye bağırıyor, neden bağırıyor? O da gençtir herhalde ve sizi daha iyi anlayabileceği yerde bağırıp çağırmış. Çok sorunlular.

Neyse iceri gittik , esimin yuzu bes karis annesine beni kötüluyor , ayrimcilik yapiyormusum kendi ailemin yaninda bebegimin altini aliyormusum ama bunlara gelince baska odasa geciyormusum.

şimdi ben şuraya takıldım bunu yapıyor musunuz gerçekten
kendi annenizin yanında alt açıp kv de den çocuğu mu kaçırıyorsunuz?
böyle yapıyorsanız ben olsam bende alınırdım
onun annesinin torunuysa benim de torunum diye düşünürüm kv yerinde olsam

ama emzirme olayına bişey diyemem göğsünüzü açmaya utanabilirsiniz

Evet aslinda evimde oturup dinlenmem lazim ,ana bu seferde gelmiyor cocugu gostermiyor oluyorum. Ben oyle bisey yapamam kendiside biliyor , goguslerimi gormesine gerek yok

Yok canım Yok konu sahibi lohusalıkta boşver iyice İnada binerse çıkmaz hale gelir kv cahil belli 2 aylık Doğum yapmış gelinini oğluna dedikodu yapacak kadar
Tabi ki inada binmesi iyi değil ama o bir anne sonuçta. Bebeğiyle mahremiyet istemesi çok mu? Bir de eşini doldurmalar falan sırf kavga çıkmasın diye alttan alsa anlayacak insanlara benzemiyorlar iyice tepesine binecekler. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Hayir canim annemlerdede surekli baska odadayim ve esim bunu biliyor

Evet canim su halimde ugrastigim seylere gercekten uzuluyorum, cok alttan aldim ama biktin artik

Hayir canim annemlerdede surekli baska odadayim ve esim bunu biliyor
o zaman eşiniz neden yalancılık yapıyor!!
annesiyle iyice aranızı mı bozmaya çalışıyor
hiç k.bakmasın kv o zaman siz böyle uygun görüyorsunuz
hadi kendi annenizin yanında açsanız tamam derim de

o zaman eşiniz neden yalancılık yapıyor!!
annesiyle iyice aranızı mı bozmaya çalışıyor
hiç k.bakmasın kv o zaman siz böyle uygun görüyorsunuz
hadi kendi annenizin yanında açsanız tamam derim de
Anlam veremiyorum bende , bebegimiz dunyaya glediginden beri cok degisti esim. Takti annesine , surekli kendimi kotu hissetmemi sagliyor , surekli bi suclama

Evet aslinda evimde oturup dinlenmem lazim ,ana bu seferde gelmiyor cocugu gostermiyor oluyorum. Ben oyle bisey yapamam kendiside biliyor , goguslerimi gormesine gerek yok
gögüslerini göstercek bi durum yok canım.hafif battaniye örtersin.çünkü bilirim o ayda bebekler sürekli emer.sende bunalırsın.
yazdıklarım yazlış anlaşılmasın .milletin içinde aç emzir demiyorum.
kayınvaliden bebeği kıskanıyor.sorunların üstüne birde giriyor odaya çıkmıyor saatlerce diye dolduruşa getirmesin kendini.
aklıma bir anım geldi çok yakın arkadaşım iki günlük bebek eve geldik hastaneden.malum bebiş sürekli emiyor uyuyor.kadın arkadaşımla doğru düzgün ilgilenmediği için biz bakıyoruz arkadaşıma bir arkadaşımla daha.bebek annesine emerken uyudu ver beşiğine koyayom dedim .kv si bana çıkıştıbu ne dedi bi çocuğu sevemeyecekmiyiz.sanırsın bebek altı aylık agu bugu yapıyor.neyini sevecekse daha iki günlük.
yani olabiyor bu durumlar de.rt etme ilk torunumu ?
ha görümcene lafım yok tam süzme kimsin bağırıyorsun!!!

Anlam veremiyorum bende , bebegimiz dunyaya glediginden beri cok degisti esim. Takti annesine , surekli kendimi kotu hissetmemi sagliyor , surekli bi suclama
bu arkeklerde kadın doğurunca gerçekten Allh akıl versin

Yok canim yanlis anlamadim , tabii oylede yapilir , ama ben kendisine bu konuda hassaa oldugumu kac kere acikladim , ve zorla dogumuma girdigi icin asla ve asla yaninda emzirmiyorum.
Ay inan ki benimkide oyle , daha hastanedeyim bebegim 5 saatlik koklaycam kizimin ustune cikti resmen bebek yatagi kirilacak diye cok korktum, 'anne dikkat et yatak kirilacak cocugun ustune ' dedim refklesle, buna 2 gun gelfi gitti agladi torunumu esirgiyorsun diye

Kocan iyi dolduruşa gelmiş. Normalde bir erkeğin farkedip rahatsızlık duyacağı şeyler değil bunlar. Sen içeride bebeğinle ilgilenirken epey birşeyler söylemiş kv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…