- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.245
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine bir oha cekiyorum.
Bebegin bo*lu bezini kiskanan kaynana. Kadinlar kulübünün ilki galiba.
Cok istiyora günde 3 kere bezin fotosunu atin veya kargoyla orjinalini gönderin.
Eşinize güzel bir ayar iyi gelecek galiba. Saygisiz aileye denk gelmişsiniz
Yok canim bu kadar , bende birikti asil , duygusal bi konusmada yaptim agladim geldi sarildi ama sucunu kabul etmiyor , tekrar basa donuyoruz.
Ben surekli idare ediyorum, kadin annem ve babamin yaninda bana iftira atti , demedigim biseye dedin dedi , esimde sahit, haklisin dedi bitti. Ailemin yaninda beni kac kere yalanci cikarmaya calisti bisey demedim, ciddiye almadim. En son 1000 kere konustugumuz halde aglaya zirlaya zorla dogumuna girdi kadin ya , heryerim ortada normal dogum yaptim ama suni sanci yedim bunun ortasinda gecti karsima af buyrun mahrem yerimi izledi kadin gozumun icine baka baka
Ne işlerle uğraşıyorlar çocuğun altını niye başka yerde değiştiriyomuşsun, insanı paranoyak yapıyo bu tip insanlar şunu söylesem acaba yanlışmı anlar bunu böyle yapsam yanlışmı anlar çok düşünüyosan canım al biraz ilgilen bebeklede kızda uzatsın ayaklarını dinlensin biraz birde kız tarafıyla kıyaslarlar devamlı kız anneleri damatları hoş tutalımda kızıma daha iyi baksın kafasındalar erkek anneleride nasıl hır çıkarsam peşindeler. Canım bence eşinle bu mevzuyu hiç açma kırgınlıgını sürdürmek istiyosan sürdür o an nasıl bi psikoloji içine girdin bilemem kırgınlık, kızgınlık vs.. bide hala lohusa sayılırsın hassas olmanda normal benim sana tavsiyem bu mevzuyu ilk KV lere gittiğinde bu mevzuyu açıp izah etmen art niyet besleyerek yapmadığını rahat ettiğin için odaya gittiğini sakin bir dille yanlış anlaşılmandan dolayı üzüldüğünü dile getir bence açık açık konuş
Ciddi misin ? Hasta bir kaynanan var Allah yardım etsin ona göre davran canım sakin ol anlat eşine ya ne kadar baskıda hissettiğini Doğumumda bile .. çok şaşkınım
Neyse iceri gittik , esimin yuzu bes karis annesine beni kötüluyor , ayrimcilik yapiyormusum kendi ailemin yaninda bebegimin altini aliyormusum ama bunlara gelince baska odasa geciyormusum.
off sabahtan beri okuudm kaçıncı konu.
hele bebek olunca iyice zıvanadan çıkan kocalar.bağırmaya azarlamaya endeksli hemen.
yalnız iki aylık bebek sürekli emmek ister evde eşinizden başkada erkek yokmuş .ikisinin yanındada emzirebilirmissin.
muhtemelen kv yanımızda durmuyo bebeği bizden sakınıyor gibi bir algıya girmiş.
iki aylık bebek sende lohusasın.niye gdiyorsun ki zaten yat evinde dinlen
Tabi ki inada binmesi iyi değil ama o bir anne sonuçta. Bebeğiyle mahremiyet istemesi çok mu? Bir de eşini doldurmalar falan sırf kavga çıkmasın diye alttan alsa anlayacak insanlara benzemiyorlar iyice tepesine binecekler. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınYok canım Yok konu sahibi lohusalıkta boşver iyice İnada binerse çıkmaz hale gelir kv cahil belli 2 aylık Doğum yapmış gelinini oğluna dedikodu yapacak kadar
şimdi ben şuraya takıldım bunu yapıyor musunuz gerçekten
kendi annenizin yanında alt açıp kv de den çocuğu mu kaçırıyorsunuz?
böyle yapıyorsanız ben olsam bende alınırdım
onun annesinin torunuysa benim de torunum diye düşünürüm kv yerinde olsam
ama emzirme olayına bişey diyemem göğsünüzü açmaya utanabilirsiniz
Evet canim su halimde ugrastigim seylere gercekten uzuluyorum, cok alttan aldim ama biktin artikTabi ki inada binmesi iyi değil ama o bir anne sonuçta. Bebeğiyle mahremiyet istemesi çok mu? Bir de eşini doldurmalar falan sırf kavga çıkmasın diye alttan alsa anlayacak insanlara benzemiyorlar iyice tepesine binecekler. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
o zaman eşiniz neden yalancılık yapıyor!!Hayir canim annemlerdede surekli baska odadayim ve esim bunu biliyor
Anlam veremiyorum bende , bebegimiz dunyaya glediginden beri cok degisti esim. Takti annesine , surekli kendimi kotu hissetmemi sagliyor , surekli bi suclamao zaman eşiniz neden yalancılık yapıyor!!
annesiyle iyice aranızı mı bozmaya çalışıyor
hiç k.bakmasın kv o zaman siz böyle uygun görüyorsunuz
hadi kendi annenizin yanında açsanız tamam derim de
gögüslerini göstercek bi durum yok canım.hafif battaniye örtersin.çünkü bilirim o ayda bebekler sürekli emer.sende bunalırsın.Evet aslinda evimde oturup dinlenmem lazim ,ana bu seferde gelmiyor cocugu gostermiyor oluyorum. Ben oyle bisey yapamam kendiside biliyor , goguslerimi gormesine gerek yok
bu arkeklerde kadın doğurunca gerçekten Allh akıl versinAnlam veremiyorum bende , bebegimiz dunyaya glediginden beri cok degisti esim. Takti annesine , surekli kendimi kotu hissetmemi sagliyor , surekli bi suclama
gögüslerini göstercek bi durum yok canım.hafif battaniye örtersin.çünkü bilirim o ayda bebekler sürekli emer.sende bunalırsın.
yazdıklarım yazlış anlaşılmasın .milletin içinde aç emzir demiyorum.
kayınvaliden bebeği kıskanıyor.sorunların üstüne birde giriyor odaya çıkmıyor saatlerce diye dolduruşa getirmesin kendini.
aklıma bir anım geldi çok yakın arkadaşım iki günlük bebek eve geldik hastaneden.malum bebiş sürekli emiyor uyuyor.kadın arkadaşımla doğru düzgün ilgilenmediği için biz bakıyoruz arkadaşıma bir arkadaşımla daha.bebek annesine emerken uyudu ver beşiğine koyayom dedim .kv si bana çıkıştıbu ne dedi bi çocuğu sevemeyecekmiyiz.sanırsın bebek altı aylık agu bugu yapıyor.neyini sevecekse daha iki günlük.
yani olabiyor bu durumlar de.rt etme ilk torunumu ?
ha görümcene lafım yok tam süzme kimsin bağırıyorsun!!!