Sizde bagirsaydiniz arada en azindan kavgaya degerdi :)
Cok sacma cocuk dogurdunuz diye goguslerinizi herkesin icinde acip dolasmak zorunda degilsiniz buna saygi duymak zorundalar ne meraklilarmis bu tavrinizi surdurun normal oldugunu anlamazlar ama siz dik durusunuzu bozmayin.
Gule gule buyutun bebeginizi.
İlk önce Allah bağışlasın,
Kv ile yaşamıyor olman avantaj sanıyorum, üstelik görümce baya asabi biri sanırım. Bez-meme gibi durumlarda bağıracak en en son insan.
Siz de bu durum değişmeyecek gibiyse, suyuna gidin, kv'nin yanında bez değiştirin, bebeği kaçırmıyormuş gibi yapın (en azından oda değiştirirken sebepleriyle söyleyin ve gidin) mesela kv ye ne yapmanız gerektiğini sorun, boş soru olsun ama o kendini özel hissetsin. Dinlemenize lüzum yok. Böylelikle yaptıklarınız gözüne batmaz, sizde tartışma ortamı içine girmemiş olursunuz..
Ya yuh ne kadar saçma ya inanamıyorum.Kocan tam doldurmalikmis bunu anladım yani Allah yardımcın olsun ama sakın alttan alma bu nedir ya tövbe tövbe kaynananan sürat asiyirsa alınıyorsa sende öyle yapKizlar Merhaba ,
Yeni üyeyim ve sadece bu konuyu acmak icin üye oldum , fikirlerinize ihtyacim var.
3 senelik evliyim ve yeni dogum yaptim 2 aylik bir bebegim var.
Dün kayinvalidemgildeydik, ben her zaman kizimin altini baska bir odada degistiriyorum ve ayni odada emziriyorum , yanliz daha rahat oldugun icin. Bebegim bu aralar sürekli emmek istiyor , ben de dün odaya gecip emzirdim ve tekrar oturma odasina gectim, ama bebegim durmadi ve devam emmek istedi, agladi kuzum , bende onu alip tekrar odaya gectim ve uzun emzirdim bu sefer , esim ve annesi odada yanlizdi , sürekli seslerini duydum ama ne konustuklarini bilmiyorum, ben ikinci sefer odaya gectigimde kayinvalidemin surati asildi , cok alingan bi insan kizlar , inanin yanlis anlayacak diye bebegimi bile acele emziriyorum , sürekli bebegimi ondan kacirdigimi saniyor ama emmek vey altini almak bunlar dogal seyler , inadina yaptigim bisey degil , bunu aciklamak bile zoruna gidiyor inanin.
Neyse cok uzattim , emme bitti ve bebegimib altini almak icin tekrar iceri girdim cantasini alip odaya gectim bisey demeden , bu sefer annesi hemen pesime takildi , esimde arkadan ' nereye goturuyor cocugu 'diye bagirdi. Bende ' kaciriyorum ' deyip guldum sakaya vurdum, lakin esim bununla yetinmeyip bu sefer yanima geldi ' neden icerde degistirmiyorsun' dedi , bende ' burasi iyi ' deyip imali bi sekilde baktim ki gitsin basimdan diye, belliki sinirlenmis biseye , bu ara annesi dibimde rahat hareket edemiyorum kadin gitmiyor.
Neyse iceri gittik , esimin yuzu bes karis annesine beni kötüluyor , ayrimcilik yapiyormusum kendi ailemin yaninda bebegimin altini aliyormusum ama bunlara gelince baska odasa geciyormusum.
Kizlar o kadar uzuldum ki bunu duyunca, dogru degil cunku , bebeginin altini baska odada degistirmek ayrimcilikmi siz söyleyin.
Bu boyle kalmadi tabii , annesi bebegimi alip yukari cikti gorumceme anlatiyor , bende onun sesini duyuyorum bagirdi cagirdi gorumcem , bu sefer annesi sanki bisey olmus gibi onu engellemeye calisiyor. Ay o kadar sacma biseydiki anlatamiyorum kizlar. Bizde esimle oturma odasinda tartistik neden boyle yaptigini sordum evde konusalim burda ne gerek var tartismaya dedim.
Tabi moreller bozuldu ciktik eve geldik, sabah 4e kadar hararetli bi sekilde tartistik, neler duymadim, ne kotu insan olmadigim kaldi sayamadigim bir suru sey, beni cok kirdi. Ve ben suan konusmuyorum kendisiyle.
Simdi olay bundan ibaret, bana akil verin kizlar , nasil davranayim bilmiyorum.
Uzun ve karisik oldu biraz hakkinizi helal edin.
İlk önce Allah bağışlasın,
Kv ile yaşamıyor olman avantaj sanıyorum, üstelik görümce baya asabi biri sanırım. Bez-meme gibi durumlarda bağıracak en en son insan.
Siz de bu durum değişmeyecek gibiyse, suyuna gidin, kv'nin yanında bez değiştirin, bebeği kaçırmıyormuş gibi yapın (en azından oda değiştirirken sebepleriyle söyleyin ve gidin) mesela kv ye ne yapmanız gerektiğini sorun, boş soru olsun ama o kendini özel hissetsin. Dinlemenize lüzum yok. Böylelikle yaptıklarınız gözüne batmaz, sizde tartışma ortamı içine girmemiş olursunuz..
Kizlar Merhaba ,
Yeni üyeyim ve sadece bu konuyu acmak icin üye oldum , fikirlerinize ihtyacim var.
Dün kayinvalidemgildeydik, ben her zaman kizimin altini baska bir odada degistiriyorum ve ayni odada emziriyorum , yanliz daha rahat oldugun icin. Bebegim bu aralar sürekli emmek istiyor , ben de dün odaya gecip emzirdim ve tekrar oturma odasina gectim, ama bebegim durmadi ve devam emmek istedi, agladi kuzum , bende onu alip tekrar odaya gectim ve uzun emzirdim bu sefer , esim ve annesi odada yanlizdi , sürekli seslerini duydum ama ne konustuklarini bilmiyorum, ben ikinci sefer odaya gectigimde kayinvalidemin surati asildi , cok alingan bi insan kizlar , inanin yanlis anlayacak diye bebegimi bile acele emziriyorum , sürekli bebegimi ondan kacirdigimi saniyor ama emmek vey altini almak bunlar dogal seyler , inadina yaptigim bisey degil , bunu aciklamak bile zoruna gidiyor inanin.
Neyse cok uzattim , emme bitti ve bebegimib altini almak icin tekrar iceri girdim cantasini alip odaya gectim bisey demeden , bu sefer annesi hemen pesime takildi , esimde arkadan ' nereye goturuyor cocugu 'diye bagirdi. Bende ' kaciriyorum ' deyip guldum sakaya vurdum, lakin esim bununla yetinmeyip bu sefer yanima geldi ' neden icerde degistirmiyorsun' dedi , bende ' burasi iyi ' deyip imali bi sekilde baktim ki gitsin basimdan diye, belliki sinirlenmis biseye , bu ara annesi dibimde rahat hareket edemiyorum kadin gitmiyor.
Neyse iceri gittik , esimin yuzu bes karis annesine beni kötüluyor , ayrimcilik yapiyormusum kendi ailemin yaninda bebegimin altini aliyormusum ama bunlara gelince baska odasa geciyormusum.
Kizlar o kadar uzuldum ki bunu duyunca, dogru degil cunku , bebeginin altini baska odada degistirmek ayrimcilikmi siz söyleyin.
Bu boyle kalmadi tabii , annesi bebegimi alip yukari cikti gorumceme anlatiyor , bende onun sesini duyuyorum bagirdi cagirdi gorumcem , bu sefer annesi sanki bisey olmus gibi onu engellemeye calisiyor. Ay o kadar sacma biseydiki anlatamiyorum kizlar. Bizde esimle oturma odasinda tartistik neden boyle yaptigini sordum evde konusalim burda ne gerek var tartismaya dedim.
Tabi moreller bozuldu ciktik eve geldik, sabah 4e kadar hararetli bi sekilde tartistik, neler duymadim, ne kotu insan olmadigim kaldi sayamadigim bir suru sey, beni cok kirdi. Ve ben suan konusmuyorum kendisiyle.
Kendi ailenin yanında istediğini yaparsın adı üstünde KENDİ ailen.
Neden çekinesin?
Sen onların yanında emzirsen nolur emzirmsen nolur? Yada bok temizlesen nolur?
töbe töbe ne cahil cühela insanlar var yarabbim.
Görümcen ne yapacaktı inip aşağı senimi dövecekmiş. Eşiniz haksız sizi nasıl bir duruma düşürüyor. Eşinize bir ayar verin bence bugun böyle yapan yarın anasının gazına gelip kucagınızda bebeğiniz varken size elde kaldırır.
Gerekirse çirkeflik yapın aman bosverin sonuna kadar haklısınz.
Kizlar Merhaba ,
aynı benim görümcemmmm zavallı hep hasta hep hasta bi tek o hastalık çenesini kapattırmıyo hep yaşayan ölü modu ama başkalarıyla telefonla konusurken veya yolda karsılastıgımda nedense hastalıktan eser yokEvet cok asabi , kendisi benden 5 buyuk , basindan bir nisanlilik gecmis ve evlenmemis bugune kadar , surekli tartisma yaratmaya calisiyor zaten ama firsat vermiyorum.
Onuda yapmaya calistim ama sürekli bi aciklama yapmak cok sacma geldi , zaten oraya gittigimizde bebegim bana hic dusmuyor surekli annesinin elinde , ' ayyy sanki ben dogurdum' 'annem annem ' diye seviyor abartiyor biraz sevmeyi , ama hadi babaannesi sevsin ona bisey demiyorum. Zaten surekli dikkat cekmeye calisan bi insan , nedense biz oraya gidince 'etleri dokulur, eli ayaga titrer' surekli hasta , gribim diyor yine cocugu kucagina aliyor , hastalik gececk diye korkuyorum inanki.
Kaynana sana takmış. Çocuk küçükken seni alıştırmaya çalışıyor ki ileride bize getirmiyor çocuğu dolduruyor bizde kalsın birkaç gün... Muhabbetleri başlayacak. Şimdiden ez başlarını eşine de tepkini göster annesin sen ya çocuğunu nerede emzirecegini onlar mı söyleyecek. Gitme gösterme çocuğunu burunları surtsun
**Tesekkur ediyorum , evet bunu bir turlu esime anlatamiyorum, sende kendi ailen yaninda daha rahatsin herkes oyle diyorum, yok diyor sen benim ailemi sevmiyorsun , cook alinganlar.
Zaten ablasinin sesini duyunca 'mutlumusun al yaptigini gör ' dedim , o neye karisiyormus diyor. Firsat verme sende diyorum umrunda degil.
Bi anne takintisidir gidiyor , herseye annesini sokmaya calisiyor , sinir oldum artik , anneside cocuk gibi bi sacma davranislar. Ay dusundukce sinirlendim tekrar
Kv biraz alıngan oluyorlar evet ben nerde olursa olsun bebeğimin altını başka odada değiştiririm gayet normal. buna kadar takışacak hale gelmişsiniz daha farklık şeyler oldu mu? Birikim mi diye düşündüm açıkçası. Lohusalık dönemimde biraz daha agrasif alıngan olunabilir eşinle konuş adamı kendinden uzaklaştırma bence ona duygusal yaklaş sarıl ağla anlat erkekler duygusal bizden daha çok ama gösteremiyorlar, bende lohusalığımda eşimle tartıştım annesi ortayı bulmak yerine oğlunun tarafına geçti hersey çıkmaza döndü bağırdım çağırdım hiç faydası olmadı olayın gecesi duygusal bir konuşma yaptım göz yaşlarım düşüncelerimden önce aktı eşim yaptıklarına çok pişman oldu birdaha bu tarz bir olay yapmadık bebeğim 10 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?