Mutfak yasak ama biri eve gelince şımarıyor giriyor yemek hazırlarken bir de onunla mücadele ediyorum. Bakımını eşim üstleniyoe ama 7/24 ger hareketinde yanında olamıyor tabi mutfak örneğinde olduğu gibi ekstra yorgunluklar yaşıyorum. Annemin hastalığı GBM 4 diye geçiyor son evre beyin kanseri Allah kimsenin başına vermesinDaha 7 ayliksa cocuk henuz yaramaz olur.Egiteceksiniz bizim kopegin eskiden mutfaga ve yatak odasina girmesi yasakti girmezdi.Gerci simdi beraber yatiyoruz.Su an zor bir dönemden geciyorsabiz bakimini tamamen esinize birakin.Esinizi boyle bir karar vermek zorunda birakmayin sizi affetmez.Ben olsam affetmezdim.Annenizin rahatsizligi nedir ozel olmazsa
Bizim yemeklerimizden yemesi yasak hanımefendi hayvan besliyorsanız bizim yemeklerimizden yiyemeyeceklerini bilmeniz gerekir. Bilmiyorsanız pek çok bağırsak problemleri olabileceğini söyledi veterinerimiz yasakladı. Ayrıca yasak olmasa da kafası yüzü yemeklere girsin istemem sıcak şeyler olabiliyor hem tehlikeli hem doğru bulmuyorum. Bebeğin annesi karar verir rahatsız oluyorsa tabi ki yalamamayı öğrenmesi gerekir. Size afiyet olsunKöpek masaya atlayınca ne oluyor ???
Saksı gibi bir köşede durmasını mi beklediniz alırken ?
Ben kedilerimle aynı masada yiyorum ,. Bin yıl düşünsem aklıma misafir eğitimi vermek gelmez zira benim kedim misafirden çok daha önemli ..
Bebeği yalasa ne olur mesela ?
Siz köpeğe alisamamissiniz kendinizi egitin önce ..
Nefret ediyorum bir canı iyi zamanlarda alıp hayatin kötü gittiği zamanlarda faturayi yine o cana kesen insanlardan ...
Kedilerimle aynı yemeği yiyoruz demedim masaya çıkıyorlar dedim ...Doğduğumdan beri hayvan besliyorum ben merak etmeyin :)Bizim yemeklerimizden yemesi yasak hanımefendi hayvan besliyorsanız bizim yemeklerimizden yiyemeyeceklerini bilmeniz gerekir. Bilmiyorsanız pek çok bağırsak problemleri olabileceğini söyledi veterinerimiz yasakladı. Ayrıca yasak olmasa da kafası yüzü yemeklere girsin istemem sıcak şeyler olabiliyor hem tehlikeli hem doğru bulmuyorum. Bebeğin annesi karar verir rahatsız oluyorsa tabi ki yalamamayı öğrenmesi gerekir. Size afiyet olsun
Kopek kapisi :) yazdiginiz cogu derde deva.Mutfak yasak ama biri eve gelince şımarıyor giriyor yemek hazırlarken bir de onunla mücadele ediyorum. Bakımını eşim üstleniyoe ama 7/24 ger hareketinde yanında olamıyor tabi mutfak örneğinde olduğu gibi ekstra yorgunluklar yaşıyorum. Annemin hastalığı GBM 4 diye geçiyor son evre beyin kanseri Allah kimsenin başına vermesin
Çok geçmiş olsun üzüldüm Allah şifa versin inşallahMutfak yasak ama biri eve gelince şımarıyor giriyor yemek hazırlarken bir de onunla mücadele ediyorum. Bakımını eşim üstleniyoe ama 7/24 ger hareketinde yanında olamıyor tabi mutfak örneğinde olduğu gibi ekstra yorgunluklar yaşıyorum. Annemin hastalığı GBM 4 diye geçiyor son evre beyin kanseri Allah kimsenin başına vermesin
Bardağını daha zor verirdi benceBardak mı bu başkasına veriyorsunuz?
Aynı şikayetlerden bende de var, benimki çocuk
Ne yapalım şimdi?
Yaptıysak ve siz de evlat edindiyseniz bakacaksınız, can yahu o.
Neyse ki eşinizin tavrından dolayı iyi ve özverili bakıldığına neredeyse emin oldum, sizin elinize bakıyor olsaydı inanın verin de hayvancık kurtulsun diyebilirdim.
Sıfır sevgi ile yazmanızdan belli durumunuz.
Anlayamadım?Kopek kapisi :) yazdiginiz cogu derde deva.
Evet insanlar asıl konuya odaklanmak yerine nereden vursam peşindeler. İnsanoğlu gerçeği maalesef. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinPes , millet de kızmak için yer arıyor. Konu sahibi zor anında siz den yardım istemiş , empati yapmak zor değil.
B Bdenoz benim ablamında 2 köpeği var. maalesef bebek olduklarından çok hareketli oluyorlar sonradan duruluyorlar ama..
Siz de Annenizin durumunuzdan dolayı bağ kuramamışsınız sanırım. Eğiitim aldırmanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun Annenize.
Pardon da masaya çıkınca eğitim almamış yavru köpeği normal yemeklerden nasıl koruyabilirim yere peçete düşse yakalıyor tek pencereden hayata bakmaya devam edin size iyi günlerKedilerimle aynı yemeği yiyoruz demedim masaya çıkıyorlar dedim ...Doğduğumdan beri hayvan besliyorum ben merak etmeyin :)
Köpek onu öğrenmesi gerekir ,bunu öğrenmesi gerekir siz neyi öğrendiniz mesela onunlayken ?
Keşke robot sahiplenseydiniz onun kumandası oluyor köpek yanlış karar olmuş
Her neyse iyi forumlar
Sizin pencereler bana hitap etmiyor evet ,kendi pencerelerimi daha çok seviyorumPardon da masaya çıkınca eğitim almamış yavru köpeği normal yemeklerden nasıl koruyabilirim yere peçete düşse yakalıyor tek pencereden hayata bakmaya devam edin size iyi günler
Misafir geldiginde mutfaga girip ayakaltinda geziniyorsa, isinizi zorlastiriyorsa kapiya bebek/kopek kapisi koyun.Anlayamadım?
Kendini haklı görüyor demişsiniz ama adam zaten haklı.Pandemide evden çalıştığımız için eşim de köpek sahiplenmeyi çok istiyordu ben de sonunda ikna oldum ve köpek edindik. Zorluklarına dair hiçbir fikrim yoktu ve hemen peşinden annemin ölümcül hastalığı ortaya çıktı bir yandan annemle ilgilenmem bir yandan çalışmam bir yandan ev yemek işleriyle ilgilenmem gerekiyor tahmin edersiniz. Buna bir de köpek faktörü eklendi ve o kadar zor bir ırk tercih etmişiz ki asla dinlenemiyoruz eve annem geliyor sürekli anneme zıplamaya çalışıyor, odadan çıkartsak yanına gidene kadar susmadan havlıyor, yemek hazırlarken bir yandan ona dur demekle geçiyor yemeğe oturunca ayrı uğraşıyoruz masaya devamlı zıplamaya çalışıyor. Ve ben hem bu tempoya hem köpekli hayata böyle zor bir dönemde alışamadım bunu eşimle paylaştım bana asla hak vermedi düzelicek alışıcak dedi başkasına vermeyi teklif ettim asla onaylamıyor ve bütün ilgisini ona vermek zorunda kaldığı ve ben de diğer bahsettiğim faktörlerle yoğun olduğum için kaliteli vakit geçiremez olduk tartıştık ilk defa dünden beri konuşmuyoruz. Köpeği ben veremem dedi sürekli aynı konuyu açıyorsun dedi. Gerçekten gücüm yok ya ben ya o deme safhasındayım üstelik kendini haklı görüyor fikir verin ne yapmalıyım
Alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?