• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık moralim bozuk yardım edin…

Köpek masaya atlayınca ne oluyor ???
Saksı gibi bir köşede durmasını mi beklediniz alırken ?
Ben kedilerimle aynı masada yiyorum ,. Bin yıl düşünsem aklıma misafir eğitimi vermek gelmez zira benim kedim misafirden çok daha önemli ..
Bebeği yalasa ne olur mesela ?
Siz köpeğe alisamamissiniz kendinizi egitin önce ..
Nefret ediyorum bir canı iyi zamanlarda alıp hayatin kötü gittiği zamanlarda faturayi yine o cana kesen insanlardan ...

Daha 7 ayliksa cocuk henuz yaramaz olur.Egiteceksiniz bizim kopegin eskiden mutfaga ve yatak odasina girmesi yasakti girmezdi.Gerci simdi beraber yatiyoruz.Su an zor bir dönemden geciyorsabiz bakimini tamamen esinize birakin.Esinizi boyle bir karar vermek zorunda birakmayin sizi affetmez.Ben olsam affetmezdim.Annenizin rahatsizligi nedir ozel olmazsa
Mutfak yasak ama biri eve gelince şımarıyor giriyor yemek hazırlarken bir de onunla mücadele ediyorum. Bakımını eşim üstleniyoe ama 7/24 ger hareketinde yanında olamıyor tabi mutfak örneğinde olduğu gibi ekstra yorgunluklar yaşıyorum. Annemin hastalığı GBM 4 diye geçiyor son evre beyin kanseri Allah kimsenin başına vermesin

Köpek masaya atlayınca ne oluyor ???
Saksı gibi bir köşede durmasını mi beklediniz alırken ?
Ben kedilerimle aynı masada yiyorum ,. Bin yıl düşünsem aklıma misafir eğitimi vermek gelmez zira benim kedim misafirden çok daha önemli ..
Bebeği yalasa ne olur mesela ?
Siz köpeğe alisamamissiniz kendinizi egitin önce ..
Nefret ediyorum bir canı iyi zamanlarda alıp hayatin kötü gittiği zamanlarda faturayi yine o cana kesen insanlardan ...
Bizim yemeklerimizden yemesi yasak hanımefendi hayvan besliyorsanız bizim yemeklerimizden yiyemeyeceklerini bilmeniz gerekir. Bilmiyorsanız pek çok bağırsak problemleri olabileceğini söyledi veterinerimiz yasakladı. Ayrıca yasak olmasa da kafası yüzü yemeklere girsin istemem sıcak şeyler olabiliyor hem tehlikeli hem doğru bulmuyorum. Bebeğin annesi karar verir rahatsız oluyorsa tabi ki yalamamayı öğrenmesi gerekir. Size afiyet olsun

Köpekler hasta olan bölgeyi anlıyor ondan annenize yaklaşıyor olabilir
Kedim var evde 4 yıldır tüy oluyor herkes zor diyor ama çocuk dogurunca vazgeçtim at olmuyorsa onu da al vazgeç çok günah.. alışınca seversiniz hele o canın sevgisini farkedince daha çok.. köpekler herşeyden anlar.kedim bile beni annesi görüyor gece koltuk altında uyur düşünün

Bizim yemeklerimizden yemesi yasak hanımefendi hayvan besliyorsanız bizim yemeklerimizden yiyemeyeceklerini bilmeniz gerekir. Bilmiyorsanız pek çok bağırsak problemleri olabileceğini söyledi veterinerimiz yasakladı. Ayrıca yasak olmasa da kafası yüzü yemeklere girsin istemem sıcak şeyler olabiliyor hem tehlikeli hem doğru bulmuyorum. Bebeğin annesi karar verir rahatsız oluyorsa tabi ki yalamamayı öğrenmesi gerekir. Size afiyet olsun
Kedilerimle aynı yemeği yiyoruz demedim masaya çıkıyorlar dedim ...Doğduğumdan beri hayvan besliyorum ben merak etmeyin :)
Köpek onu öğrenmesi gerekir ,bunu öğrenmesi gerekir siz neyi öğrendiniz mesela onunlayken ?
Keşke robot sahiplenseydiniz onun kumandası oluyor köpek yanlış karar olmuş
Her neyse iyi forumlar

Bardak mı bu başkasına veriyorsunuz?
Aynı şikayetlerden bende de var, benimki çocuk😂
Ne yapalım şimdi?
Yaptıysak ve siz de evlat edindiyseniz bakacaksınız, can yahu o.
Neyse ki eşinizin tavrından dolayı iyi ve özverili bakıldığına neredeyse emin oldum, sizin elinize bakıyor olsaydı inanın verin de hayvancık kurtulsun diyebilirdim.
Sıfır sevgi ile yazmanızdan belli durumunuz.

Biz de zorluklarını hiç bilmeden hatta kolay sanarak iki günde iki kedi sahiplendik.
Biliyorsunuz kediler köpekler gibi değiller eğitilmiyorlar. Bence çok şanslısınız köpeğinizi eğitebilirsiniz ve daha önce köpek baktığım için söylüyorum öyle sevgi yumakları ki dibinizden ayrılmak istemiyorlar.
Bizim iki kedimizi eğitemediğimiz için masaya yemek yerken biraz tavuk falan koyuyoruz yanımızda yiyorlar. Böyle deneyin bir de, köpekler sahibine kediler evine aşıktır derler çok çok şanslısınız.

Mutfak yasak ama biri eve gelince şımarıyor giriyor yemek hazırlarken bir de onunla mücadele ediyorum. Bakımını eşim üstleniyoe ama 7/24 ger hareketinde yanında olamıyor tabi mutfak örneğinde olduğu gibi ekstra yorgunluklar yaşıyorum. Annemin hastalığı GBM 4 diye geçiyor son evre beyin kanseri Allah kimsenin başına vermesin
Kopek kapisi :) yazdiginiz cogu derde deva.

Pes , millet de kızmak için yer arıyor. Konu sahibi zor anında siz den yardım istemiş , empati yapmak zor değil.
B Bdenoz benim ablamında 2 köpeği var. maalesef bebek olduklarından çok hareketli oluyorlar sonradan duruluyorlar ama..

Siz de Annenizin durumunuzdan dolayı bağ kuramamışsınız sanırım. Eğiitim aldırmanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun Annenize.

Çok geçmiş olsun üzüldüm Allah şifa versin inşallah

Bardak mı bu başkasına veriyorsunuz?
Aynı şikayetlerden bende de var, benimki çocuk😂
Ne yapalım şimdi?
Yaptıysak ve siz de evlat edindiyseniz bakacaksınız, can yahu o.
Neyse ki eşinizin tavrından dolayı iyi ve özverili bakıldığına neredeyse emin oldum, sizin elinize bakıyor olsaydı inanın verin de hayvancık kurtulsun diyebilirdim.
Sıfır sevgi ile yazmanızdan belli durumunuz.
Bardağını daha zor verirdi bence ;)
Takım bozulur

Pes , millet de kızmak için yer arıyor. Konu sahibi zor anında siz den yardım istemiş , empati yapmak zor değil.
B Bdenoz benim ablamında 2 köpeği var. maalesef bebek olduklarından çok hareketli oluyorlar sonradan duruluyorlar ama..

Siz de Annenizin durumunuzdan dolayı bağ kuramamışsınız sanırım. Eğiitim aldırmanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun Annenize.
Evet insanlar asıl konuya odaklanmak yerine nereden vursam peşindeler. İnsanoğlu gerçeği maalesef. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

Kedilerimle aynı yemeği yiyoruz demedim masaya çıkıyorlar dedim ...Doğduğumdan beri hayvan besliyorum ben merak etmeyin :)
Köpek onu öğrenmesi gerekir ,bunu öğrenmesi gerekir siz neyi öğrendiniz mesela onunlayken ?
Keşke robot sahiplenseydiniz onun kumandası oluyor köpek yanlış karar olmuş
Her neyse iyi forumlar
Pardon da masaya çıkınca eğitim almamış yavru köpeği normal yemeklerden nasıl koruyabilirim yere peçete düşse yakalıyor tek pencereden hayata bakmaya devam edin size iyi günler

Yerim ben o minnosuuuu. Kedimi eve aldığımda ben de çok pişman olmuştum çok yabani bı hayvandi hepimizi odadan odaya kosturuyodu.ailem onu geri vermem için baskı yaptı ama ben hayvanın travmatik geçmişinden dolayı iyice annelik misyonu edinmiştim. Zaman geçti gözümü ayirdigim an hala bisiylere zarar veriyor ya da misafirleri korkutuyor ama ailem de onu çok sevdi her hareketini gözümüzü ayırmadan içimiz eriyerek seyrediyoruz. Evde üzüntü keder olsa bile deli gibi ortalıkta koşturan bı canın olması muhteşem bisiy. Ben eşinizi tuttum. En istekli olan esinizse köpeğin bakımıyla o ilgilenmeli. Hayvan da evlattir bu konuda duygusuz davranmayın. Coxugunuz olsa bakımı zor diye atmazdiniz değil mi

Pardon da masaya çıkınca eğitim almamış yavru köpeği normal yemeklerden nasıl koruyabilirim yere peçete düşse yakalıyor tek pencereden hayata bakmaya devam edin size iyi günler
Sizin pencereler bana hitap etmiyor evet ,kendi pencerelerimi daha çok seviyorum :KK66:
Ha bu arada yemeklerden nasıl koruyabilirim diye endişelenecek tip onu evden atmaya çekinmiyor ne hikmetse ..
Duyarlılığınız gözlerimi yasartti :)
Ne iyi bir insansınız

Ben de birkaç ay önce, köpeğim sizinki gibi yaklaşık 8 aylıkken onu sahiplendirmek istediğime dair bir konu açmıştım. Bizimki de çok bağırır, evde yalnız kalamaz, her yere atlar zıplar küçük ırk olmadığı halde (şuan 1 yaşında ve 20 kg) aşırı aşırı hiperaktiftir. Biz de evimizin ona yetmediğini, yeteri kadar ilgilenemediğimizi düşünüp sahiplendirmek istemiştik ve hatta burda iyi kötü bir çok tepki almıştım.

Sahiplendirmeyi düşündüğüm dönemde 1 günlük bir hastane yatışım oldu ve 1 geceliğine arkadaşıma emanet ettim. Kocaman bahçesi olan dubleks bir evde oturuyor arkadaşım. Tam da sahiplendirmek istediğim bir ortamdı açıkçası 😊 keyifli olur diye düşündüm.
Ama ne yazık ki öyle olmadı. Bütün gece hiç hareket etmeden bir köşede yatmış, ağlamış, bizim gelmemizi beklemiş. O gun sahiplendirme fikrini aklımdan çıkardım.

Demem o ki, size çok alışmıştır. Zorlukları çok fazla biliyorum, anlıyorum ama madem eşiniz sizden daha fazla isteyen taraf, zorlukları ile bu dönemde o uğraşsın. Siz sevin, gezdirin, birlikte yürüyüş yapın vs. Keyfini çıkarmaya bakın. Zamanla size çok iyi geldiğini göreceksiniz ssdece bakış açınızı değiştirin, onu evde bir fazlalık, problem olarak görmeyi bıraktığınız an her yaramazlığı size batmayacak hatta tatlı ve komik gelecek. Umarım beraber yaşamanın bir yolunu bulursunuz, annenize de çok geçmiş olsun 😊

Babama kanser teşhisi konulduğunda altıyla dokuz ay arası ömür biçtiler. O sırada bir tanıdık İran kedisini vermek istiyordu kesinlikle olmaz babam zaten hasta ilgilenemeyiz dedim. Hayvancağızı başkasına vermişler daha o akşam balkondan düşüp omurgası kırılmış. Eski sahip de yeni sahip de hasta hayvanı almayınca demek ki benim kısmetim deyip aldım. Ameliyat ettirdim felçli kaldı. Bir yanda giderek ağırlaşan babam bir yanda sürekli altı değişen fizik tedavi hareketleri yapması gereken felçli bir kedi. Başta çok karalar bağladım nasıl ilgilenecem bununla diye. Ama tuhaf bir şekilde o hayvana bakmak bana terapi gibi geldi. Altı değişip ön ayaklarıyla kendini sürüyerek yürürkenki neşesi iştahı oyunbazlığı bana felçli olduğunu bile unutturdu. Babamı kaybettik kedinin tekerlekli sandalye zamanı geldi onunla avundum bir süre de. Yani diyeceğim o ki hayvanı eğer yük zahmet olarak görürseniz o kısma yoğunlaşırsanız kendinize yük icat edersiniz. Ama onu bir kaçış noktası bir terapi gibi görürseniz öyle olur. Ben anıların içiçe geçmesine de kıymet veriyorum, mesela o köpek sizin için annenizin hastalık zamanlarında gelmiş kişi olacak hikayesi sizin aile hikayenizle birleşecek.

Pandemide evden çalıştığımız için eşim de köpek sahiplenmeyi çok istiyordu ben de sonunda ikna oldum ve köpek edindik. Zorluklarına dair hiçbir fikrim yoktu ve hemen peşinden annemin ölümcül hastalığı ortaya çıktı bir yandan annemle ilgilenmem bir yandan çalışmam bir yandan ev yemek işleriyle ilgilenmem gerekiyor tahmin edersiniz. Buna bir de köpek faktörü eklendi ve o kadar zor bir ırk tercih etmişiz ki asla dinlenemiyoruz eve annem geliyor sürekli anneme zıplamaya çalışıyor, odadan çıkartsak yanına gidene kadar susmadan havlıyor, yemek hazırlarken bir yandan ona dur demekle geçiyor yemeğe oturunca ayrı uğraşıyoruz masaya devamlı zıplamaya çalışıyor. Ve ben hem bu tempoya hem köpekli hayata böyle zor bir dönemde alışamadım bunu eşimle paylaştım bana asla hak vermedi düzelicek alışıcak dedi başkasına vermeyi teklif ettim asla onaylamıyor ve bütün ilgisini ona vermek zorunda kaldığı ve ben de diğer bahsettiğim faktörlerle yoğun olduğum için kaliteli vakit geçiremez olduk tartıştık ilk defa dünden beri konuşmuyoruz. Köpeği ben veremem dedi sürekli aynı konuyu açıyorsun dedi. Gerçekten gücüm yok ya ben ya o deme safhasındayım üstelik kendini haklı görüyor fikir verin ne yapmalıyım

Alıntı
Kendini haklı görüyor demişsiniz ama adam zaten haklı.
Şimdi kızanlar olacaktır ama 1.5 yaşında bir kedim var. Eşim ya o ya ben dese kedimi seçerim. Daha çok sevdiğim için değil, eşim başının çaresine bakabilecekken o bakamayacağı için.
Annenize çok geçmiş olsun ama hayvanlar insanlara iyi gelir. Üstüne atlamasını dert etmemelisiniz

Back
X