Esimle sorunum..

Senin eşin bahane ariyomus çok iyi bulmuş belindeki tüy yüzünden kavga çıkartıp eşinden soguyanda ilk defa duydum çok sorumsuzca bi davranış 10 aylık evlilikte kimse kılına tüyüne bakmaz başka bir sebebi var bence bu kavgaların canım dikkat et

Yani bir kadının kendinı iyi hissetmesi için lazım herşeyden önce. Katılıyorum size.ama bu bayanın esiyle sanki başka sorunlar var ve bunu bahane ediyor gibi geldi bana..eğer cidden çok kaba saba bir adam değilse. Yani konuyu ifade ediş şekli çok itici..

Kendisine hastalik.vb. durum.olsa napacaksom.dedigiimde o baska suan oyle bir durum yok.diyor. maalesef evliligimizin bss sorunu görünmeyen yerdeki ayva tuylerim

Canim oncelikle esin cok kaba ilk zamanlardami boyleydi yoksa sen epilasyon yapmadigin icinmi boyle oldu??
Lutfen beni yanlis anlama ama ben kadin olmama ragmen epilasyon yapmayan bayanlaa kizarim cunku gercekten kotu bir goruntu oluyor kendim bile bazen cocuktan dolayi bi kac gun aksatiyorum ve kendime kiziyorum ve asla esim icin degil o halde sort vs giyemiyorum evin icinde bile. Kii bunu esin icin degil kendin icin yapmalisin geciktirmeden

Yok canim.boyle degildi zamanla.oldu. ben agda yapmamam gbi bir durum yok aslinda uzama.surecinde uzun giyiyorum ama acip bakabiliyor cikmis mi.diye
Evt buradaki genel.fikirler epilasyona.baslamam yonunde gidecegim bakalim.ne.degisecek cok saol fikirlerin icin

kendiside epilasyon yaptırıyormu?

pardon da eşinizin problemi ne tam olarak anlayamadım. kılınız tüyünüz uzamış mı diye takip mi ediyor. eline cetvel alıp ölçsün bi de.

bahane ediyo bence.

Evet ben.mesela agda yapiorim bilior.hani.yaptığımı aradan.biraz zamma gecince uzama cikma.surecinde uzun giydiysem otururken acip baktigi olmuştur

Evet ben.mesela agda yapiorim bilior.hani.yaptığımı aradan.biraz zamma gecince uzama cikma.surecinde uzun giydiysem otururken acip baktigi olmuştur

eşiniz resmen psikolojinizi bozmak için uğraşıyor.

bir de bacaktır vs okey ama sırtınızı filan almayın yani. eşiniz abarttıkça abartmış. tamam kimse kıl tüy sevmez de seven erkek de öyle yeni başvermiş kıla tüye bakmaz yani. biliyoruz bunları.

Aynen kardeşim senin derdine deva iğneli epilasyon ve inanılmaz etkili görmeme derdi falan da yok.. yıllar sonrasında bile kurtulmuş olursun bu dertten.. aslında şeytan diyo ki git epilasyona kurtul tüyden sonra da koy bu öküzü kapı önüne.. tamam rahatsız oluyon evlenmeden önce de demişsin ama insan kibar olur böyle de yapmaz karısına.. has öküz

esmer hatunlar tuylu olur biraz evlenmeseydi o zaman benim de zamsn geliyo koltuk altim tuylu oluyo bacaklarimi kisin oyle cok aldirmam yani ne can dayanir ne para insan evde bile alsa masraf sadece jilet le alirim o kadar daha cok genital bolgeye ozen gosteririm o da saglik icin mantar falan olmasin diye yani ben kumrul tenliyim benim bile tuyum oluyo baya benimkinin hic gozu gormuyo tutmus muymus benim gobegim de cikti tuy bitane hic almiyorum daha cok yayilir diye

sirr mirt agda ile alindigi zaman daha cok kalinlasir tuyler benim bildigim mesela benim ust bacak bolgemde bek yok cok cok hafif var hic aldirmam almam

Bence bahane buluyor zora koşuyor sizi. Kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz lütfen pabuç bırakmayın kıl tüy erkeğin olduğu gibi kadının da tabiatında var ben de evliyim çok tüylü değilim ama kimi Zaman hiç dikkat etmediğim halde hiç kıl tüy yüzünden reddedilmedim. Her şey bir yana ifade biçimi çok rahatsız edici...

Bence iyi bi epilasyon merkezine gidin. Evde yapmak icin olan lazer epilasyon aletleri kisa sureli ise yariyor sonra tekrar cikiyor. Tavsiye etmiyorum.
Eşiniz size kaba davranmış ama madem epilasyon ucretini karsilamasinda sıkıntı yok, evliliginize daha fazla zarar vermeyin bence.
Insallah ilerde birbirinize saygınız sevginiz artar, bunlar unutulur.

Zaman ile olduysa bence ciddi supeli bi durumi ve uzamis mi diye acip bakmak ne demek ?
Dedigim gibi epilasyonunuzu bakiminizi yapin ama kalben dusunun onun icin degil sadece kendiniz icin ben epilasyonumu esim icin yapmam kendim icin yaparim cunku killar uzadigi zaman gercekten kotu bir goruntu oluyor sevgilerimle bu arada yanlis bisi dediysem ozur dilerim

Son düzenleme:
Yeni yöntem var 3 ayda bir gidiyorsun acısız onu yaptır mis gibi ol adı utuleme yöneté mı horbit makinanın ismi korkma zararlı olsa yurt dışında çocukken yapmaya başlıyor hayatını kaliteli yasa kendini düşün önce

zaten insan once kendi tuyunden rahatsiz oluyo bir kadin olarak, birde esler boyle yuzumuze vurursa yazik bize yani.
benimde cenemde tuyler cikmaya baslamisti hamilelikten sonra, kizim biraz buyunce epilasyon yaptirdim, tenim beyaz oldugu icin kurtuldem dedim, ama bir yil gecmedi simdi yeniden cikmaya absladilar sanki, aynada gordukce bunalima giresim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…