Esimle sorunum..

Itslokum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
214
105
37
Merhaba arkadaslar,
Konuyu umarim.dogru yere aciyorumdur.
Forumu uzun suredir okuyordum ancak bugun bende uye olup konumu anlatip fikirlerinizi almak istedim.

Esmer tenli ve tüyleri fazla olan biriyim,. Esim.bunu inanilmaz takinti yapmis durumda ve yaklasik 4 5 aydir cinsel hayatimizda bu sebepten bitmis durumda. 10 aylik evliyiz ilk zamanlar kuafore gidiordum bi gun bacaklarim yeni cikmisti onu gördü. Ve o.gun benimle cok buyuk kavgalar yapti..o.kavga sonrasinda sogudum ve evde kendim yapmaya basladim epilasyonumu. Kendim alabileceğim yerlere epilasyon yapiyorum. Ancak sirt ve bel bolgem kalabiliyor.. acikcasi kuafore gidebilirim ama bende biraz inada bindirdim ve gitmiyorum,. Epilasyona.gitmemi istiyor ancak arastirdigimda normal epilasyon aletlerinin bende etkili olmayacagi soylendi. Epilasyona gitmedigim surece bu iliskinin bu sekilde devam.edecegini söylüyor. .. hersey bir tuye mi.bagli ..
Ha derseniz ki esiniz cok mu bakimli hayir degil..bende onun eksik yanlarini soyledigimdr ben erkegim yada sen once epilasyina git sonra bakariz diyor. iste bu durum cok zoruma gidiyor. Epilasyonu yapip guzel.hazirlanip yataga girdigimde bile redediliyorum..Ne yapabilirim benimle benzer konu yasayan varmi fikirlerinize ihtiyacım var.evliligim hic iyiye gitmiyor arkadas gibiyiz.
Simdiden.herkese teşekkürler. ..

epilasyonumu yapıp güzel hazırlanıp yatağa giriyorum, reddediliyorum.
böyle şeyleri doğru bulmuyorum. Sözüm sizden dışarı, biz mezemiyiz ki kendimizi hazırlayıp ikram edelim ?
herşeyin aşırısı zarardır, tüyün fazla olması da eşinizin tepkisi de..
sırt bel bölgesi neymiş yahu.. buda can değil mi.. Kılın tüyünden başka ilgilenmen gereken önemli şeylerin vardır herhalde..
Lazere gidin en azından 3 4 5 ay çıkmaz rahat edersiniz..
Çalışıyor musunuz? yaşlar kaçtı?

kendisinde senden 10 kat daha fazla kıl tüy vardır. önce kendine baksın. ama o ben erkeğim kafasında onun kıllı olmaya hakkı var senin yok. bence onun derdi başka bunu bahane ediyo

Bence lazere gidin oyle etki etmez diyenlere aldanmayin en azından simdiki halinden daha iyi olur. Ya da Philips lumea alip evde kendiniz yapin. Ama ilk önce bunu kendiniz için yapin. Esiniz sizi siz oldugu icin sevmeli tuysuz oldugunuz icin degil.

Ben de sizin gbi dusunuyordum baktim olaylar kotuye gidiyor bu sekilde care bulabilirim. Belki diye dusundum.acikcasi ama pek ise yaramadi.. midesi bulaniyirmus tuyden. Bir kadının. Gogusunde bile.nasil tuy olabilirmiş. .

bence eşiniz hayat kadınlarıyla çok fazla düşüp kalkmış.bir şekilde onları hatırlıyor.

Denemekte fayda var evet.zaten seytan diyor ki git yaptir sonrada sen ona pas verme

Bu arada yas sormussunuz pardon atlamisim 29 yasindayiz ikimizde

Ben de sizin gbi dusunuyordum baktim olaylar kotuye gidiyor bu sekilde care bulabilirim. Belki diye dusundum.acikcasi ama pek ise yaramadi.. midesi bulaniyirmus tuyden. Bir kadının. Gogusunde bile.nasil tuy olabilirmiş. .

çalışıyormusunuz? yaşlar kaçtı?
bide nasıl evlendiniz..
bilemiyorum garip geliyor.. başka bir karın ağrısı var gibime geldi..
karakteri tam oturmamış gibi geldi.. Midem bulanıyor ne demek..
doğru yerde doğru kelimeler kullanmak lazım.. Midesi bulanıyorsa bunu farklı bir şekilde dile getirsin

Ben diğer arkadaşlara katılmıyorum. Eşin haklı olabilir. Benim eşim de tüy konusunda takıntılı. Mesela konuştuğu bir kadının bıyıkları çıkmışsa yüzüne bakamaz midesi kalkar. Ben epilasyon yaptırmıştım evlenmeden önce rahatım.

Bence de ole bi anda insanin.bisiyi gözü. Görmez nasil benim gozuum onunkilrri gormuyorsa ama maalesef.

Evlenmeden.once de soylemisti aslinda ama bu derece.mevzu olacagini dusunmemistim. Yani ozamanlar tüy. Sevmem bir.kadinda demisti.. bilmiorum cok dertliyim.bu.konuda
Sırtında belinde bile tüy olduğuna göre bayağı ciddi tüy problemin var sanırım. Keşke evlenmeseymişsin bununla.

Bn yptrmadim nedense epilasyona karsi bi antipatim var .. birde cok koyu. Tenli oldugum için tuyleri gormeyebilir dediler hevesimde kacmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…