Eşimle sorunlarimiz

Adam sürekli yakınıyor hatta bu yaştan sonra boşanmak bile istiyor ama neyse onu konuşmayalım konu dağılmasın 😅 evliliğin ilk baslarinda da çok istekli değildi açıkçası. Ama çocuktan sonra çok daha beter olduk. çocuktan önce uzun sürüyordu en azından. Çocuktan sonra iki dk surmemeye başladı.
Kayinpederinizin gelip size kayinvalidenizle olan yatak muhabbetini açması çok tuhaf,ben burada takılı kaldım.Eşiniz zaten isteksizmiş,bunu bilerek çocukta yapmışsınız.

Öyle olsa açlıkla mücadele eden Afrika ülkelerinde doğurganlık oranı bu kadar yüksek olmazdı. Vitaminsizlikten değil o, hormonal ya da psikolojik 🥹
Bak bu çok dogru haklisin. Yediğine ictigine karismicam artık güzel bir örnek verdin teşekkür ederim. O zaman takviye de bu durumda ise yaramaz. Bari geciktirici alayım uzun sürsün zaten ayda iki anca yapıyoruz doyayim biraz ahsvjajsbsj

Bak bu çok dogru haklisin. Yediğine ictigine karismicam artık güzel bir örnek verdin teşekkür ederim. O zaman takviye de bu durumda ise yaramaz. Bari geciktirici alayım uzun sürsün zaten ayda iki anca yapıyoruz doyayim biraz ahsvjajsbsj
Ayda iki nedir ya. Allah başka dert vermesin. 😒

Kayinpederinizin gelip size kayinvalidenizle olan yatak muhabbetini açması çok tuhaf,ben burada takılı kaldım.Eşiniz zaten isteksizmiş,bunu bilerek çocukta yapmışsınız.
Bu zaten normal bir durum değil. Kendi anneme de anlattığımda sinirlenmişti. Ama sapik bir adam değil ya kızı gibi görüyor beni sanırım psikolojisi çok yıprandı ne yapacağını kime ne konuşacağını şaşırıyor bir de yaslilk var artık. Yani insan içinde olmayınca anlayamaz sanırım. Çok yakın oturuyoruz selamı sabahı kesemem sadece düzgün bir dille uyarabilirim. İki kez konustu benimle bu kadın hayatımı bitirdi diye dert yandı çok yanlış ama ben de öyle büyüklere pek ters yapamıyorum dinledim sadece. Çok hoşuma gitmese de mecbur dinledim. Bir daha tekrarı olmaz diye umuyorum olursa da cevabım belli zaten. Kalp kırmadan kendisine rahatsız olduğumu soyleyecegim

Bu zaten normal bir durum değil. Kendi anneme de anlattığımda sinirlenmişti. Ama sapik bir adam değil ya kızı gibi görüyor beni sanırım psikolojisi çok yıprandı ne yapacağını kime ne konuşacağını şaşırıyor bir de yaslilk var artık. Yani insan içinde olmayınca anlayamaz sanırım. Çok yakın oturuyoruz selamı sabahı kesemem sadece düzgün bir dille uyarabilirim. İki kez konustu benimle bu kadın hayatımı bitirdi diye dert yandı çok yanlış ama ben de öyle büyüklere pek ters yapamıyorum dinledim sadece. Çok hoşuma gitmese de mecbur dinledim. Bir daha tekrarı olmaz diye umuyorum olursa da cevabım belli zaten. Kalp kırmadan kendisine rahatsız olduğumu soyleyecegim
Hepiniz ne kadar iyi niyetli ve temiz kalplisiniz…

Hayran kaldım doğrusu.

Kızı gibi görüyor derken,hangi baba gidip kızına annesi ile ilgili olan cinsel hayatını anlatıp,dert yanar?Adamı hiçte iyi niyetli bulmadım,sizin açıklamanız da bir tuhaf.Öncelikle bunu halledin.

Yok kullanmiyor benimki takviyeler boşuna mı var ya :KK43: hiç mi etkilemez insanı
O kadarını bilmiyorum sanki önce kendisinin de istemesi gerek diye düşünüyorum. Hani her şey kafada biter derler ya. O da rahatsız olsa çözüm arardı. Yani varsa takviyeler yine de deneyin ne kaybedersiniz. Ama güvenli olsun iyice araştırın.

Saçmalamayın Allah aşkına hangi baba kızına annesiyle cinsel hayatından bahseder? Diline vurmuş, yaşlılıktan kafa gitmiş deseniz neyse de iyi niyetli olduğunu düşünmeniz garip. Asıl siz çok iyi niyetlisiniz.

Yok artık. Hayatımda en son bilgi edinmek isteyeceğim konudur heralde eşimin anne ve babasının cinsel hayatı. Çok yanlış. Bence o adamla aranıza mesafe koyun bu kadar rahat anlatmayın cinsel hayatlarınızı.. Normal değil.
Ama bence adam kimseye anlatamadıysa gelinini de kızı gibi görüyorsa belki anlatmış olabilir ama tabii dikkat etmekte fayda var TV de neler duyuyoruz ne niyetle söyledi bilinmez

Benim eski eşim de böyleydi. Ayda 2-3, ben istemesem aklına gelmezdi. Hatta çoğunlukla reddederdi.

Onun da annesi cinselliğe karşı tepkili, cinselliği kötü bir şey olarak algılayan bir kadındı. Kayınvalidem bunu açık açık kendisi söylerdi. Kayınpederle de ayrılmıştılar zaten. Ayrılalı 10 sene olmuş, hala adamın onunla "yatıp kalkmak" isteyeceğini iğrenerek iddia ederdi. Sağlıksız bir ruh hali... Neyse genetik kısmını bilemeyeceğim ama annesi bilinçaltında cinselliği kötü bir şey olarak kodlamasına sebep olmuş olabilir.

Bu arada eşimle 4 yıllık ilişkimiz boyunca cinsellik hep sorun oldu. Sonra beni aldattı. Ve boşandık.

Takviye falan kısa süreli kullandı. Terapi pek denemedi. Ben düzeleceğine inanmıyorum asla.

Benim eski eşim de böyleydi. Ayda 2-3, ben istemesem aklına gelmezdi. Hatta çoğunlukla reddederdi.

Onun da annesi cinselliğe karşı tepkili, cinselliği kötü bir şey olarak algılayan bir kadındı. Kayınvalidem bunu açık açık kendisi söylerdi. Kayınpederle de ayrılmıştılar zaten. Ayrılalı 10 sene olmuş, hala adamın onunla "yatıp kalkmak" isteyeceğini iğrenerek iddia ederdi. Sağlıksız bir ruh hali... Neyse genetik kısmını bilemeyeceğim ama annesi bilinçaltında cinselliği kötü bir şey olarak kodlamasına sebep olmuş olabilir.

Bu arada eşimle 4 yıllık ilişkimiz boyunca cinsellik hep sorun oldu. Sonra beni aldattı. Ve boşandık.

Takviye falan kısa süreli kullandı. Terapi pek denemedi. Ben düzeleceğine inanmıyorum asla.
Ne dertli ülkedir yarabbi.kadınlarımız vajinismus, erkeklerimiz de bu şekilde maalesef.bir de her yer abazan kaynıyor falan derler bence tamamen yalan.cibnselliğe çok uzak bir ülkeyiz tam tersi.

Öyle olsa açlıkla mücadele eden Afrika ülkelerinde doğurganlık oranı bu kadar yüksek olmazdı. Vitaminsizlikten değil o, hormonal ya da psikolojik 🥹
Ben de onu anlamıyorum ya.ben bir dönem fazla zayıflamıştım da değilim kesilmişti.1 sene regl olmadım.bunlar bu açlıkla.nasıp şakır şakır hamile kalıyorlar ilginç doğrusu.burada da kadınlara folik asit falan basıyorlar.

Hepiniz ne kadar iyi niyetli ve temiz kalplisiniz…

Hayran kaldım doğrusu.
Yoo gayet de olabilir valla.kadın salak mı anlardı elbet.dertlenmiş iyice kime anlatsın derdini? Damdan düşeni damdan düşene şıkayet etmiş adamcağız.belli ki o da oğlunda emin değil genetik geçişli mio da annesi gibi mı falan diye.

Yoo gayet de olabilir valla.kadın salak mı anlardı elbet.dertlenmiş iyice kime anlatsın derdini? Damdan düşeni damdan düşene şıkayet etmiş adamcağız.belli ki o da oğlunda emin değil genetik geçişli mio da annesi gibi mı falan diye.
Ben bu yoruma katılıyorum. Kp ile bu konulara girilmesini ne kadar garip karşılasam da insan öyle bir ruh haline bürünüyor ki önüne gelen patlayabilir valla. Ben de eski eşimin dedesine çat diye söylemiştim. 🤣 Ay şu an düşünüyorum da rezalet ama çocuk çocuk çocuk diye baskı yapıyorlardı. Dede çocuk için iki kişinin bir şey yapması lazım diye biliyorum ben ama neyse demiştim. Adamcağız donup kalmıştı.

Ben bu yoruma katılıyorum. Kp ile bu konulara girilmesini ne kadar garip karşılasam da insan öyle bir ruh haline bürünüyor ki önüne gelen patlayabilir valla. Ben de eski eşimin dedesine çat diye söylemiştim. 🤣 Ay şu an düşünüyorum da rezalet ama çocuk çocuk çocuk diye baskı yapıyorlardı. Dede çocuk için iki kişinin bir şey yapması lazım diye biliyorum ben ama neyse demiştim. Adamcağız donup kalmıştı.
Cinsellik olmadığı için mi bosandiniz

Siz yine de kayınpederinize aynı samimiyetle oğlunun durumunu anlatmayın bence. Böyle şeylerin aile içinde değil terapist eşliğinde konuşulması gerekir. Kime ne benim yatak hayatımdan öyle değil mi?
Çekirdek de çitlediniz mi bunlardan muhabbet ederken? Ne ilginç hayatlar var ya.
Ben bu yoruma katılıyorum. Kp ile bu konulara girilmesini ne kadar garip karşılasam da insan öyle bir ruh haline bürünüyor ki önüne gelen patlayabilir valla.
Kayınpederin geliniyle cinsellik konuşması pek rastlanası bir şey değil de yorumda bulunan arkadaşlar Türkiye gerçeğini farketseler iyi olur. Yakın aile ilişkilerinde cinsel hayat paylaşımları azımsanmayacak derecede fazla. Örneğin gelin vajinusmus, damat üç beş ay düzelmesini bekliyor, olmayınca annesine kız kardeşine söylüyor. Gelin de vajınusmus olduğu için içi içini yiyor, o da ablasına, kuzenine, arkadaşına söylüyor; yardım arıyor. Çocuğu olmayan kadının yumurta problemi yaşadığını veya erkeğin sperm sayısının düşük olduğunu yakınlar ve arkadaşlar biliyor. Araları bozulan eşlerin yatak hayatlarının bittiği de biliniyor. Fantazi isteyen kocalarının normal olup olmadığını kadınlar kendi aralarında konuşuyorlar. Yani bizim toplumumuzun gerçeği bu. Kadınların konuşmaya ihtiyacı var, bunu anlayabiliyorum. Profesyonel yardım alana kadar etrafla paylaşıp olan biteni anlamaya çalışıyor. Başka konularda da geçtiği için bunu yazmak istedim. Cinsel hayatımı kimseyle paylaşmam diyenler olduğu gibi yakın aile/arkadaşla paylaşanların daha çoğunlukta olduğunu söyleyeyim. Nerden biliyorsun diyorsanız mesleki olarak karşılaştığım tablo bu ve edindiğim kişisel tecrübe bu.

Kayınpederin geliniyle cinsellik konuşması pek rastlanası bir şey değil de yorumda bulunan arkadaşlar Türkiye gerçeğini farketseler iyi olur. Yakın aile ilişkilerinde cinsel hayat paylaşımları azımsanmayacak derecede fazla. Örneğin gelin vajinusmus, damat üç beş ay düzelmesini bekliyor, olmayınca annesine kız kardeşine söylüyor. Gelin de vajınusmus olduğu için içi içini yiyor, o da ablasına, kuzenine, arkadaşına söylüyor; yardım arıyor. Çocuğu olmayan kadının yumurta problemi yaşadığını veya erkeğin sperm sayısının düşük olduğunu yakınlar ve arkadaşlar biliyor. Araları bozulan eşlerin yatak hayatlarının bittiği de biliniyor. Fantazi isteyen kocalarının normal olup olmadığını kadınlar kendi aralarında konuşuyorlar. Yani bizim toplumumuzun gerçeği bu. Kadınların konuşmaya ihtiyacı var, bunu anlayabiliyorum. Profesyonel yardım alana kadar etrafla paylaşıp olan biteni anlamaya çalışıyor. Başka konularda da geçtiği için bunu yazmak istedim. Cinsel hayatımı kimseyle paylaşmam diyenler olduğu gibi yakın aile/arkadaşla paylaşanların daha çoğunlukta olduğunu söyleyeyim. Nerden biliyorsun diyorsanız mesleki olarak karşılaştığım tablo bu ve edindiğim kişisel tecrübe bu.ü
Çiftlerin bebek sahibi olamaması problemi biraz farklı ama. Onun temeli cinsel problem değil ki. Ya da vajinismus, paylaşılabilir belki bir çözüm önerisi gelir diye. Torun beklentisi olan ailelere açıklama yapabilmek için söylenir vs. Fantezilerinden, cinsel hayatlarından kadınların kendi aralarında “kendi isteğiyle” bahsetmesi de gayet sıradan bir durum. Ama burada eşek kadar adam gelini sormadan etmeden, rahatsız olur mu diye düşünmeden kaynanasıyla 20-30 senedir doğru düzgün sevişemediğinden dert yanıyor. Gelinin bunu bilmesinin ne faydası olabilir mesela cinsel hayatlarına, hiç. Ben burada bahsettiğiniz kadar normal bir örnek değil, patavatsız, ne konuştuğunu bilmeyen bir denyo görüyorum.

Merhabalar. Kısaca anlaticam. Eşim cinsellikte çok isteksiz bende fazla istekliyim. Ayda maksimum üç kez birlikte oluyoruz ve iki üç dk sürüyor. Yani cinsel hayatım bitti.esim doğru düzgün bir şey yemiyor çok vitaminsiz. Et tavuk balık yoğurt yemiyor. Sebze yemeklerinin de çoğunu yemiyor.yat kalk patates ve bakliyat acaba ondan olabilir mi? Nasıl artirabilirim hangi takviyeler kullanabilirim? Yemeğine atayım bir seyler 😅
Uzun süre birlikte olmadığınız için kısa sürüyor

X