Eşimle sorunlarimiz

Namaz kıldığı için abdesti bozulmasını istemiyor da sanki tam vaktin çıkmasına yarım saat varken üzerine atlıyorsunuz 😂 gece yatsıdan sabaha kadar olan zaman da zaten tekrar abdest almak zorunda… yıkanmaya bile erinen biri ile zor bacım Allah sabır versin
Bize psikolog yolu görünecek galiba

Kayınpeder anlatıyor malesef adam o kadar isteksiz tutkusuz bir kadınla 45 yıldır birlikte. Benimle paylaşması tabiki yanlıs ama bir sey diyemiyorum adam hayatımı bitirdi diye söylenip duruyor. Beni babası gibi görüyor bu kadın diyor. Galiba eşim de annesine çekti. İnşallah öyle değildir yoksa ben 45 yıl çekemem böyle
Çekirdek de çitlediniz mi bunlardan muhabbet ederken? Ne ilginç hayatlar var ya.

Kayınpeder anlatıyor malesef adam o kadar isteksiz tutkusuz bir kadınla 45 yıldır birlikte. Benimle paylaşması tabiki yanlıs ama bir sey diyemiyorum adam hayatımı bitirdi diye söylenip duruyor. Beni babası gibi görüyor bu kadın diyor. Galiba eşim de annesine çekti. İnşallah öyle değildir yoksa ben 45 yıl çekemem böyle
Allahım sen sabır ver.

Kayınpeder ile aranız çok iyi anlaşılan. Dert ortağı gibi…

Allahım sen sabır ver.

Kayınpeder ile aranız çok iyi anlaşılan. Dert ortağı gibi…
Ya burda çözüm arıyorum bilen benzer şeyleri yaşayanlardan. Evet kulağa hoş gelmiyor bende rahatsızım zaten eşime de dile getirdim bana anlatmasin diye ama sonuç olarak anlattı adam. Bende buraya yazıyorum ki genetik olabilir mi? Yediğinden ictiginden vitaminsizliginden olabilir mi? Bir şeyleri degistirebilmek adına çıkış yolu arıyorum açıkçası kadınlar klubunde de bu konular çok konuşulduğu için ilk etapta burdan fikir edinmek istiyorum edinenilirsemm.

Yok artık. Hayatımda en son bilgi edinmek isteyeceğim konudur heralde eşimin anne ve babasının cinsel hayatı. Çok yanlış. Bence o adamla aranıza mesafe koyun bu kadar rahat anlatmayın cinsel hayatlarınızı.. Normal değil.

Ya burda çözüm arıyorum bilen benzer şeyleri yaşayanlardan. Evet kulağa hoş gelmiyor bende rahatsızım zaten eşime de dile getirdim bana anlatmasin diye ama sonuç olarak anlattı adam. Bende buraya yazıyorum ki genetik olabilir mi? Yediğinden ictiginden vitaminsizliginden olabilir mi? Bir şeyleri degistirebilmek adına çıkış yolu arıyorum açıkçası kadınlar klubunde de bu konular çok konuşulduğu için ilk etapta burdan fikir edinmek istiyorum edinenilirsemm.
Konuyu buraya açmanıza bir şey demedim ki…

Kayınpederin niyeti bir tek bana farklı geldi herhalde.

Oruç halimle adamın günahını mı alıyorum yani?

Vitaminsiz ya şimdi bu adam. Acaba ondan mı yukselemiyor cani istemiyor yanii 😅😅
Öyle olsa açlıkla mücadele eden Afrika ülkelerinde doğurganlık oranı bu kadar yüksek olmazdı. Vitaminsizlikten değil o, hormonal ya da psikolojik 🥹

Konuya gelirsekte takviye ile olacak iş değil. İnsanın içinden gelmesi lazım. Tek dert eden sensen zaten sorunun çözümü yok.
Şöyle bi örneğim var eşim bi ara takıntılarından dolayı antidepresan kullandı önceden de kullanmış. Ondan sonra bi isteksizlik başladı, canı istememeye başladı. Öncesinde böyle olmadığı için şaşırdık kendisi de rahatsız oldu çözüm aramaya başladı. Sonra ilacın yan etkilerine baktı ve bu sorun vardı. İlacı bıraktı sonra eski haline döndü. Eğer eşinde bu tarz ilaçlardan kullanıyorsa isteksizlik ondan olabilir.

Hazır çekirdek yiyorken fırsattan istifade Pembe gibi yüzüne de tükürseydiniz keşke, sapık herif.
Yok ben eşime açtım böyle konuştuğunu o da baba bana anlatma bunları de dedi. Hatta kayınvalideyle konuşmamı istedi derdi ne bilmiyorum falan diye çözüm bulmami istedi. Ama bu benim meselem değil ben kendi meseleme odakliyim. Onları dusunemicem. Bı daha konuyu açarsa da baba dinlemek istemiyorum bunlari artık kusura bakma dicem

Yok ben eşime açtım böyle konuştuğunu o da baba bana anlatma bunları de dedi. Hatta kayınvalideyle konuşmamı istedi derdi ne bilmiyorum falan diye çözüm bulmami istedi. Ama bu benim meselem değil ben kendi meseleme odakliyim. Onları dusunemicem. Bı daha konuyu açarsa da baba dinlemek istemiyorum bunlari artık kusura bakma dicem
30 senedir isteksiz olan kadına siz konuşarak mı libido yükleyecekmişsiniz? Ben olsam o adamla selamı sabahı keserim. Deli midir nedir 🤦🏻‍♀️

Konuya gelirsekte takviye ile olacak iş değil. İnsanın içinden gelmesi lazım. Tek dert eden sensen zaten sorunun çözümü yok.
Şöyle bi örneğim var eşim bi ara takıntılarından dolayı antidepresan kullandı önceden de kullanmış. Ondan sonra bi isteksizlik başladı, canı istememeye başladı. Öncesinde böyle olmadığı için şaşırdık kendisi de rahatsız oldu çözüm aramaya başladı. Sonra ilacın yan etkilerine baktı ve bu sorun vardı. İlacı bıraktı sonra eski haline döndü. Eğer eşinde bu tarz ilaçlardan kullanıyorsa isteksizlik ondan olabilir.
Yok kullanmiyor benimki takviyeler boşuna mı var ya :KK43: hiç mi etkilemez insanı

Bunu nereden biliyor sunuz?Kayinpeder bu konuda yakınıyor olamaz herhalde?Sizin sorununuz gelince,eşiniz sonradan mı bu hale geldi?
Adam sürekli yakınıyor hatta bu yaştan sonra boşanmak bile istiyor ama neyse onu konuşmayalım konu dağılmasın 😅 evliliğin ilk baslarinda da çok istekli değildi açıkçası. Ama çocuktan sonra çok daha beter olduk. çocuktan önce uzun sürüyordu en azından. Çocuktan sonra iki dk surmemeye başladı.

X