Eşimle sorunlarimiz

Obiranne95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
436
176
29
Merhabalar. Kısaca anlaticam. Eşim cinsellikte çok isteksiz bende fazla istekliyim. Ayda maksimum üç kez birlikte oluyoruz ve iki üç dk sürüyor. Yani cinsel hayatım bitti.esim doğru düzgün bir şey yemiyor çok vitaminsiz. Et tavuk balık yoğurt yemiyor. Sebze yemeklerinin de çoğunu yemiyor.yat kalk patates ve bakliyat acaba ondan olabilir mi? Nasıl artirabilirim hangi takviyeler kullanabilirim? Yemeğine atayım bir seyler 😅

Esiniz durumdan rahatsiz degil mi? Önce kendi care aramali. Yoksa yemegine ilac mi katicaksin 😅
O bir sorun olmadığını düşünüyor. Çok kez dile getirdim. Ama artık takviye kullandırmak istiyorum kendi bilgisi dahilinde tabiki. Evliliğimiz benim için sıkıntılı durumda 10 aylık bebeğimiz var o sebeple çabalamak durumundayim :)

Sadece patates ve bakliyat yediği için öyle şey olur mu ya 😀bebeğiniz varmış 10 aylık valla şunu farkettim doğumdan sonra bu adamlara bir hal oluyor bizim de öyle olmuştu

Merhabalar. Kısaca anlaticam. Eşim cinsellikte çok isteksiz bende fazla istekliyim. Ayda maksimum üç kez birlikte oluyoruz ve iki üç dk sürüyor. Yani cinsel hayatım bitti.esim doğru düzgün bir şey yemiyor çok vitaminsiz. Et tavuk balık yoğurt yemiyor. Sebze yemeklerinin de çoğunu yemiyor.yat kalk patates ve bakliyat acaba ondan olabilir mi? Nasıl artirabilirim hangi takviyeler kullanabilirim? Yemeğine atayım bir seyler 😅
Aktarlar cinsel gücü arttircak macunlar yapıyor. İsteksiz erkekleri duyunca hayret ediyorum.

Kadın cinsellik yapmayınca koştur koştur nasıl da aldatırlar ama.
Kendine çeki düzen versin , gay mi bu adam ayda 2-3 ne demek.
Açık açık konuşun gururu olan adam zaten kadını memnun eder. Açıkça konuşun ki nedir ne değildir dökülsün ortaya

Eşiniz sorununu kabullenmediği sürece sizin yapacağınız hiçbir şey işe yaramayacak. Fizyolojik bir durum mu yoksa günlük hayatın hayhuyu içinde tutkuyu mu kaybettiniz? Önce onu bulmak lazım.

Sadece patates ve bakliyat yediği için öyle şey olur mu ya 😀bebeğiniz varmış 10 aylık valla şunu farkettim doğumdan sonra bu adamlara bir hal oluyor bizim de öyle olmuştu
Ne biliyim valla artık her şeyi düşünür hale geldim. Her gün hazirlikliyim onun gelmesine yakın ya da geldikten sonra çocuğu bırakıp duşa giriyorum mutlaka her gün temiz giyiniyorum ama yok. Şu hayatta bi tane zevkimiz var onu da yasayamiyoruz

Eşiniz sorununu kabullenmediği sürece sizin yapacağınız hiçbir şey işe yaramayacak. Fizyolojik bir durum mu yoksa günlük hayatın hayhuyu içinde tutkuyu mu kaybettiniz? Önce onu bulmak lazım.
Annesi de böyleymiş. Kayınpeder de çok mutsuz hiç yüzü gulmemis karısından. Acaba genetik mi diyorum

Kadın cinsellik yapmayınca koştur koştur nasıl da aldatırlar ama.
Kendine çeki düzen versin , gay mi bu adam ayda 2-3 ne demek.
Açık açık konuşun gururu olan adam zaten kadını memnun eder. Açıkça konuşun ki nedir ne değildir dökülsün ortaya
Aynen öyle. Konusuyorum fayda etmiyor sorun yok onun için. Namaz kıldığı için abdesti bozulsun istemiyor , duşa bile zor giriyor anlamadım ben bu adami

Aynen öyle. Konusuyorum fayda etmiyor sorun yok onun için. Namaz kıldığı için abdesti bozulsun istemiyor , duşa bile zor giriyor anlamadım ben bu adami
Namaz kıldığı için abdesti bozulmasını istemiyor da sanki tam vaktin çıkmasına yarım saat varken üzerine atlıyorsunuz 😂 gece yatsıdan sabaha kadar olan zamanda zaten tekrar abdest almak zorunda… yıkanmaya bile erinen biri ile zor bacım Allah sabır versin

Son düzenleme:
Genetik de olabilir tabii ama bu detaya siz nasıl vakıf oldunuz, uluorta mı konuşuyorlar bunları? Bu bana tuhaf geldi.
Kayınpeder anlatıyor malesef adam o kadar isteksiz tutkusuz bir kadınla 45 yıldır birlikte. Benimle paylaşması tabiki yanlıs ama bir sey diyemiyorum adam hayatımı bitirdi diye söylenip duruyor. Beni babası gibi görüyor bu kadın diyor. Galiba eşim de annesine çekti. İnşallah öyle değildir yoksa ben 45 yıl çekemem böyle

Kayınpeder anlatıyor malesef adam o kadar isteksiz tutkusuz bir kadınla 45 yıldır birlikte. Benimle paylaşması tabiki yanlıs ama bir sey diyemiyorum adam hayatımı bitirdi diye söylenip duruyor. Beni babası gibi görüyor bu kadın diyor. Galiba eşim de annesine çekti. İnşallah öyle değildir yoksa ben 45 yıl çekemem böyle
Siz yine de kayınpederinize aynı samimiyetle oğlunun durumunu anlatmayın bence. Böyle şeylerin aile içinde değil terapist eşliğinde konuşulması gerekir. Kime ne benim yatak hayatımdan öyle değil mi?

Patates ve bakliyat: BEN NE ALAKA?

X