• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlarimiz ve cinsellik

Gerçekten hayret ediyorum, evet evlilikte alttan almak idare etmem bazen gerekiyor fakat kendini sürekli ezdirmek de nedir, ve neden bayanlar bunu kabul edip, kendilerinden ödün veriyorlar, daha mı değerli olduğunuzu sanıyorsunuz? Siz kendinize saygı duymazsanız, elin adamı mı size saygı duyacak? Eşim çok iyi bi insan olmasına ve yaşım geçmesine rağmen, eşimden iyice emin olmadan çocuk falan istemedim, nedir bu hemen çocuk yapma merakı, bu tek başına alacağı bir karar değil. Yahu bayanlar ezildiğiniz, değer görmediğiniz yerde neden duruyorsunuz? Neden birilerin egosunu tatmin ediyorsunuz? Anlamıyorum aklım almıyor, aldatılır yine döner gider, dayak yer yine döner gider. Allah akıl versin ne diyeyim?

Sen şu kocasını aldatan kadın değil misin???
evet ama o kisiyle asla cinsel birlikteligim olmadi is ortamında görüştük sadece. zaten okisinin ilgisi duygusal yaklasimi ve benim boslukta olmamla o hatayi yapmistim. Ama o adamdan ayrildim hala bırakmıyor peşimi. Ne yapacagim bilmiyorm

evet ama o kisiyle asla cinsel birlikteligim olmadi is ortamında görüştük sadece. zaten okisinin ilgisi duygusal yaklasimi ve benim boslukta olmamla o hatayi yapmistim. Ama o adamdan ayrildim hala bırakmıyor peşimi. Ne yapacagim bilmiyorm
Sana şöyle okkalisindan küfredip ban yememi mi izlesem acaba🤔

Daha önce eşinizi aldattığınızı söylemiştiniz ? Şimdi bu başlıkta eşinizden şikayet ediyorsunuz.
Bence Tercihler vardır İnsanların kaderini yönlendiren diyorum başka bir şey demiyorum:KK12:

Sen şu kocasını aldatan kadınmışsın bu konuyuda kendini haklı çıkarmak için açmışsın keşke baksaydım, haketmişsin.

evet ama bu topicte mağdur gibi görünmeye çalışmış şaşırdım ben çocuğu için çok üzüldüm şu an.
Bakın amacim mağdur gibi gorunmek degil bunlar benim sorunlarım. Fazlasi var eksiği yok. Diger actigim konudan dolayi bunlari görmezden gelmek isterseniz de diyecek bir seyim yok. Benim yardima ihtiyacim var. Esim bilmiyordu o kisiyle gorustugumu ki sadece is ortaminda görüştüm ve ayrildim

Bakın amacim mağdur gibi gorunmek degil bunlar benim sorunlarım. Fazlasi var eksiği yok. Diger actigim konudan dolayi bunlari görmezden gelmek isterseniz de diyecek bir seyim yok. Benim yardima ihtiyacim var. Esim bilmiyordu o kisiyle gorustugumu ki sadece is ortaminda görüştüm ve ayrildim
Niye konunda dile getirmedin o zaman aldattığını? Herkesin haklısın yazısını okuyup aklınca kendini mi rahatlatacaktın?

Sen şu kocasını aldatan kadınmışsın bu konuyuda kendini haklı çıkarmak için açmışsın keşke baksaydım, haketmişsin.
Bunlar benim 7 yildir yaşadıklarımı hakli çıkarmakla ne alakasi var su telefonu kapatsam hangi birinizi taniyorum allah askina. Benim gercek kimligimi nerden biliyorsunuz da size kendimi hakli cikarayim. Benim yardima saglikli düşünmeye ihtiyacim var

bu lafları bana söyleyecek varyaaa
80 yaş psikolojine sokmazsam o adamı bende insan değilim ,

tv ne seks sahneleri görüyoruz insanın dünyayı ateşe veresi geliyor de

bakalım sana ne cevap verecek , şişko patates

bu lafları bana söyleyecek varyaaa
80 yaş psikolojine sokmazsam o adamı bende insan değilim ,

tv ne seks sahneleri görüyoruz insanın dünyayı ateşe veresi geliyor de

bakalım sana ne cevap verecek , şişko patates
Bende de is yok ya hicbirsey istemiyorum cok isteksizim acaba bende mi sorun var. Yoksa bu kilo ve penis boyu gercekten birbiriyle alakali mi ben hic zevk almiyorum cunku :(

Back
X