- 5 Ekim 2017
- 54
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Karelikagit12
Merhabalar. 7 aylık evliyim ve görücü usulüyle evlendim. Eşimi şuan çok seviyorum ona bağlıyım. Evliliğimiz boyunca gerek ailesinden gerek kendimizden dolayı çok tartıştık çok kavga ettik kaç kere valiz hazırladım kaç kere kovdu beni. Bir defa ailemin yanına gittim 3 hafta durup geri geldim. Ama geldiğimden beri tartışmalar hala oluyor dalar daha önce bana şakasına bile vurmayan eşim geldikten sonra şiddete teşebbüs ediyor küfürler ediyor. Ben başta bunlara tepkili oldum bana vuramazsın küfür edemezsin diye karşı geldim kendi ailesini devreye soktu ve benim aileme bir şey anlatmamamı istediler. Haftanın 3 günü bana muhteşem davranıyorsa geri kalan günler bir sorunlar çıkıyor. Sussam da kızıp küfürler ediyor sus masam daha çok oluyor. Dün bir sorun oldu bende aileme anlattım çok zor durumda kaldım ve şuan ailem boşanmamı istiyorlar şuan çıkıp eve gitmemi istiyorlar ne yapabilirim yardımcı olun.. şu zaman kadar bana 2 kere haksız yere şiddette bulundu. Sonunda çok özürler dileyip af diledi ama emin olamıyorum sizce düzelir mi daha mı kötüsü olur ne yapmalıyım ailem beni dört gözle bekliyor..