Asla basit bir msj değil bu ne igrenclik.Genelde de böyle dusunulecegini zannediyorum kk da .......Kadın yazdiysa bile eşinin bu ne terbiyesizlik diye karşılık vermesi gerekirdi .Esin neden bana güven vermedi. Özür dilerim.bu mesajlar belki size basit arkadaşça gelebilir
Biraz sessiz kal normal davran ama takibi asla bırakma.Ne yapmalıyım bilmiyorum
eeee sen konuşma Sen edeplisin onun karısısın ama o çok edepli kocan konuşabilir .Aldatılmamış olabilirim ama kızlarla mesafeliyim dediği halde iki erkek arkadaş gibi mesajlaşmaları çok zoruma gitti. Ben ona gerizekalı dediğimde bile kızar. Benimle hiç küfürlü konuşmaz.
dediğine göre eşin normalde küfürlü konuşmaz ve yazışmaz ise bu tek bir anlama geliyor: eşin o kız ile aşırı samimi ve laubali. kendimi senin yerine koyuyorum, önce eşimi karşıma alıp konuşurdum. beni ikna etmeye çalışacağını da tahmin ediyorum. ona rağmen kendisine 10 gün süre verirdim. ta ki dürüst cevap verene kadar yatağımı ayirirdim. evde yemek yapmazdım. ütü falan hak getire...
Ablacım, konu bdvlik, üye açarken ilişkiler duygular kısmına açmış, taşıdımBu konu aslında şimdilik BDV de olmalı burayı pek gören olmuyor sanırımMune abla.
Malesef kocanız da en az o insanlar kadar kötü. Kadın nerden buldu o yüzü neden size kimse öyle msjlar yazmıyor.Daha kötü olmasından korkuyorum. Ilk kez oldu dedi bende yemedim tabi bir kız mesafeli olan birine nasıl amk lı mesaj yazar ? Demekki normalde aşırı samimi bende onu düşünüyorum. Ya bu insanlar ne kadar kötü ulan adam evli öyle konusulurmu hiç düşunmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?