• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sohbetimiz yok

Gadnilay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
41
16
3
herkese merhabaa :))

1.5 yıldır evliyim eşimle 1 kere bile sohbet etmişliğimiz yok
elinde bi telefon ya oyun oynar ya mesajlaşır pazartesi dizi günüdür oturup onu izler
yanına sıvışmaya çalışırım sımarırım bunaltma , daraltma , sıkma dizi izliyorum der. mutfakta çay içer sohbet emeye calışırım oyun pynuyorum nilay bi sus der. ayda bir kere konusuruz ondada maaş günlerimiz yaklaşırken .
ben çok bunaldım çok mutsuzum nolur akıl verin .

aileme anlatırdım eskiden ama onlarıda mutsuz ediyorum huzursuz oluyolar anlatmıyorum . arkadaşlarımada anlatmıyorum kendi içimde yaşaya yaşaya inanın çok bunaldım ne yapmalıyımmm

elinde bi telefon ya oyun oynar ya mesajlaşır pazartesi dizi günüdür oturup onu izler
yanına sıvışmaya çalışırım sımarırım bunaltma , daraltma , sıkma dizi izliyorum der. mutfakta çay içer sohbet emeye calışırım oyun pynuyorum nilay bi sus der. ayda bir kere konusuruz ondada maaş günlerimiz yaklaşırken .

aileme anlatırdım eskiden ama onlarıda mutsuz ediyorum huzursuz oluyolar anlatmıyorum . arkadaşlarımada anlatmıyorum kendi içimde yaşaya yaşaya inanın çok bunaldım ne yapmalıyımmm
karşınıza alıp konuştunuz mu bu böyle nereye kadar gidecek diye?

YouTube adil yıldırım öneririm belki faydası olur gerçi iletişimsiz bir adama ne yapsan boş gibi ama...

Ya bitmek bilmeyen arkadaş muhabbeti veya bilgisayar, oyun sevdaları var. Bu erkekler, neden bu kadar lüzumsuzlar anlamıyorum. Yahu arkadaş, laftan, sözden, tavırdan, hiçbir şeyden anlamıyorlar. Benimkide öyle. Bazen kızıp söyleniyorum. Ama, hiç takmıyor. Aynen devam. Ben de umursamıyorum artık.Ruhlarını esir aldı bu bilgisayar ve oyun bağımlılığı.İnternet arıza olupta kesilirse, yaşam kaynağı kesilmiş gibi krize girip, nereyi arayacağını şaşırıyor. Yazık, çok yazık gerçekten.

Ya bitmek bilmeyen arkadaş muhabbeti veya bilgisayar, oyun sevdaları var. Bu erkekler, neden bu kadar lüzumsuzlar anlamıyorum. Yahu arkadaş, laftan, sözden, tavırdan, hiçbir şeyden anlamıyorlar. Benimkide öyle. Bazen kızıp söyleniyorum. Ama, hiç takmıyor. Aynen devam. Ben de umursamıyorum artık.Ruhlarını esir aldı bu bilgisayar ve oyun bağımlılığı.İnternet arıza olupta kesilirse, yaşam kaynağı kesilmiş gibi krize girip, nereyi arayacağını şaşırıyor. Yazık, çok yazık gerçekten.
Aynen benm eşimi tarif ettin şu anda. Benmki de 7 24 pupci midr nedir onu oynuyi ben yatağa gecyrm saat 12yi geciyo elli kere cagryrm yeter artk gel uyu diye. Hergün kavga ettim yine aynı. Annesinin babasnin abilernn yannda rezil ettm oyunda hep diye yine bana msn demedi. Şimdi yanmda hâlen oynuyo bende Allah'tan kpssye calsyrm takmyrm artk bunu. O yüzden hiç yormayn kendnzi ben 2.5 yldr bunu yasyrm

1.5 yıldır hep mi böyleydi?
Öncesi nasıldı, severek mi evlendiniz?

3 4 ay oncesine kadar daha atraksiyonlu bi hayatimiz vardi 🤣
Her hafta sonu kirilmadik bardak kalmazdi
Butun komsular duyardi sesimizi
Ailem parkta otururken komşular kızın hergun gozyasi dokuyo cekip alsana diyolarmis siz dusunun :)
Simdi kavga yok hersey Saglam kirilmiyor
Ama sohbet yok
Sadece eve geldiğimiz de selamun aleykum aleykum selam

Aynen benm eşimi tarif ettin şu anda. Benmki de 7 24 pupci midr nedir onu oynuyi ben yatağa gecyrm saat 12yi geciyo elli kere cagryrm yeter artk gel uyu diye. Hergün kavga ettim yine aynı. Annesinin babasnin abilernn yannda rezil ettm oyunda hep diye yine bana msn demedi. Şimdi yanmda hâlen oynuyo bende Allah'tan kpssye calsyrm takmyrm artk bunu. O yüzden hiç yormayn kendnzi ben 2.5 yldr bunu yasyrm
Gerçekten tam tedavilik durumdalar. Ama, farkında bile değiller. Allah akıl, fikir versin. Diyecek bir şey bulamıyorum ben.

Boşan gitsin.! sohbet edemedikten sonra iki kelam edemedikten sonra buna hayat arkadaşlığı denmez.! boşuna ömür çürütüyorsun değmeyecek birisi için

😂 hah evet pubg sildi esim ama bu sefer clash royal diye biseye basladi neymis ben sil demisim oynama demişim
Onu sildimbaska bisey oynuyorum diyor

3 4 ay oncesine kadar daha atraksiyonlu bi hayatimiz vardi 🤣
Her hafta sonu kirilmadik bardak kalmazdi
Butun komsular duyardi sesimizi
Ailem parkta otururken komşular kızın hergun gozyasi dokuyo cekip alsana diyolarmis siz dusunun :)
Simdi kavga yok hersey Saglam kirilmiyor
Ama sohbet yok
Sadece eve geldiğimiz de selamun aleykum aleykum selam
Sizin durum çok fenaymış. Adam kavga etmemek için mi oyuna sardı acaba?

Boşan gitsin.! sohbet edemedikten sonra iki kelam edemedikten sonra buna hayat arkadaşlığı denmez.! boşuna ömür çürütüyorsun değmeyecek birisi için

Inanin cok düşündüm dusunmekle kalmadık geceleri ben eşyalarımı topladim ailem beni almya geldi.
Allahima sukur arkamda dag gibi ailem var
Desteklerini uzerimden cekmediler hic.
Bu sebepten dolayida cok ezildi
Ailesine söyledim bosanmak istiyorumdiye
Kendiniz istediniz kendiniz bosanin ben karışmıyorum diyip isin icinden ciktilar :)

Niye evlendiniz? Hep mi böyleydi? Ömrünüzü böyle mi tüketmek istiyorsunuz?

Niye evlendim inanin gerizekaliligim yüzünden.
Acikca soylemek gerekirse
Etrafimdaki herkes evlendi tek bekar ben kaldim
Hepsine ozendim mutlular cocuklari var falan
Tamamen ozendigimden
Galiba evde kaldım diye dusundugumden

Back